Wpisy 2 327 596 – 2 327 695
24 kwietnia 2015 19:30 → 24 kwietnia 2015 21:11, 100 wpisów
Robal.
Jaką wartość mają trzy literki rrr ?
Jaką wartość mają trzy literki rrr ?
emercia słoneczko jeszcze swieci po parapećiku bo byłem zapalić to łykłem ostatki promieni
Wasyl.Już teraz nie świeci.
e46 zgasło
Robal.
OK.Nareszcie wiem.Tydzień mnie to dręczyło.
OK.Nareszcie wiem.Tydzień mnie to dręczyło.
e46 ide zerkne jeszcze raz
Robal.
Dobrej nocy.Kolorowych.
Dobrej nocy.Kolorowych.
emerytka 46
wasyl-piaski
emeryt
Robal_36 co tam dzisiaj zagrane
wasyl-piaski
emeryt
Robal_36 co tam dzisiaj zagrane
Albin MultiMulti
albin
emercia no zgasło ale ciepło
bo w piecu nie pale
temp na piecu 13 to obstawiał bym te liczbe
emercia no zgasło ale ciepło
bo w piecu nie pale
temp na piecu 13 to obstawiał bym te liczbe
Ciepłownia też przestała grzać.
Witam ja juz niegram pare dni ale zonka wczoraj miala w Kaskadzie 10z12 i w Lotto Plus 3z6
ile mozna w plecy miec , calezycie na kredycie, na minusie w Multi
ja tez w mm mam przerwe
obecnie w mini cisne
ale bez rezultatów
obecnie w mini cisne
ale bez rezultatów
wasyl-piaski predzej trafisz w mm 6/10 czy 5/8 niz w mini 3/6
W mini ok ale zwroty zatkie nie pamientam kiedy mialem 3 w Mini, ale tez duzo nie gram w Mini
albin dychłem z mm bo mi ost nie idzie
a i tak nie trafiam
a i tak nie trafiam
nie takie łatwe
w Kaskada to jest jak Los Milionos tylko ze zwiekszona pula prawdopodobienstwa, jak pamientam w Los M. to jeden do 500tys a w Kaskade 1 do 1mln.300tys.
tylko ze Los Milionos kosztowal na poczatku 10 zl a pozniej 20zl
zeby miec miliony to cza wydawac ni ma nic za darmmo
Mini prawdopodobienstwo trafienia glownej wygranej to okolo 1 do 850 tys. calkiem ok, tylko wzroty nie sa za czesto i wlasnie to jak sie nie trafi glownej to sie leci na minusie, niestety
czworka w Lotto+ a Mini; Lotto 4z6 prawdopodobienstwo to jeden do 1000 ponad, a Mini 4z5 to jak jeden do 4500
ale to nie ma reguly jak masz wygrac to wygrasz w kazdej grze, ale czym wieksze prawdopodobienstwo trafienia wygranej to masz wieksze szanse ze trafisz
lepiej miec prawdopodobienstwo glownej jeden do 1mln. niz jak w stanach 1 do 120mln.
Cześć wam ale fajnie dzisiaj było w przedszkolu.
Keno tez mozna trafic, ale to jest na takiej zasadzie ze muszi ktos trafiac bo inaczej nikt nie bendzie wiezyl ze mozna trafic i interes nie bendzie rentowny
taki system jest w jedno rekich bandytach, wszystko jest zaprogramowane ze ma wpasc jakis ulamek procenta ze wygrywa ktos bo musi byc wabik
ale mysle ze w Lotto tak nie ma oprocz Keno bo to wiadomo ze tam jest cos takiego ze jak w Polsce wloza klijenci np. milion zl to na wygrane altomat przeznaczy z tego 1 mln. np. 10 tys. zl
naj lepiej to wogule nie grac, ale zna sie ludzi ze graja np. jednym lub wiecej zakladow i wygrywaja glowna wygrana na chybil i trafil
Poczęstowałem prawie wszystkich cukierkami. Na początku jak [przyjechałem skuterem poszliśmy zaraz na spacer na boisko. Tam dzieci biegały oraz graliśmy trochę w piłkę. Potem standard pomagałem trochę kobietom a po drugim na talerz wyłożyłem cukierki. Dzieci wraz z paniami zaśpiewały sto lat a potem dostałem laurkę ładną kwiatek z życzeniami. A po pracy pojechałem kupić jeszcze krakersy i umówiliśmy się u przedszkolanki na podwórku. Postawiłem kilka drinków zrobionych przez siebie miałem Żubrówkę 1l i Coca Colę 1,75. one tylko piły a ja Coca colę. A i dały mi grę na PC jakąś o tematyce że potwory się zabija. No i przyjechałem do domu dziadek zajrzał a potem wujek właściciel przedszkola i kasę dali.
W końcu mam dzisiaj urodziny ale impreza będzie w niedzielę.
Dziękuje.
krzysztof c
krasnalek
krzysio ccccc stttto lat ale dopiero masz 23 no to do setki daleko
zycie przed tobą
oraz wygrane z ts .
zycie przed tobą
oraz wygrane z ts .
Kaskada
system11 chyba to pytanie nie na miejscu ? Dżentelmeni nie powinni chyba w ten sposób rozmawiać o pieniądzach co ?
no i rekordów w psx3 console
Po 50 zł.
krasnalek
Dobre i to a 1l postawiłem z połowę wypiły a drugą zostawiłem tam to co chyba nie wezmę jak by to wyglądało ? Mówiłem żeby do mnie przyjechały ale nie po kto zawiezie kto odwiezie no niestety. Jedna , że jutro do szkoły egzaminy inna co innego.
w niedziele u mnie podwojne urodziny mamy i brata, nawet nie grajcie w extra pensje bo nie znacie tych liczb, jestem zajebisty
Krzysztof powiedz ile ta pani nauczycielka ma lat? co znia pracujesz?
Albo one mają już chłopaków a wujek do tych dziewczyn a co to przeszkadza kopnąć w dupę i tyle. Pewni chodziło o mnie żeby dała mi szansa która. A one takie zmieszane i ,że mają już kogo.
krzysztof c jak masz 23 lata to powinnes szukac dziewczyn w wieku ok 17 -max 21lat
jutro biere w uk 8,6 melona funtow i jestem new king of chavs
kim jestem? jestem zwyciezco!!!!
kim jestem? jestem zwyciezco!!!!
wizard mój sąsiad po rozwodzenie ma teraz dziewczyne 19 lat a sam ma 38 lat i jakoś sie dogaduja dobrze
Krzysztof odp. ile maja lat, przeciesz i tak nie znam i nie poznam tych dziewczyn
wizard młodsza lepsza no bo ten okład sie liczy z młodych piersi
Krzysztof przeciesz zartojemy tylko nie penkaj to nie ulica tylko forum
młodsze piekniejsze ale i głupsze
no i naiwne łykają kity jak młode pelikany
jak juz wygram kaske to bede mial jeszcze ze 100 mlodych, narazie musze sie zadowolic 33 latko z dobrym okladem
Dawajcie moze wyslemy z 1 mln.300tys zakladow Kaskady, to napewno ktos znasz wygra glowna wygrana?
a taki okład z młodych to na wszystko pomaga na kazde dolegliwośći
kto z forum jest z wojewodztwa zachodniopomorskiego, Szczecin itp.?
o wygrano sie nie boje, tylko o to ze jak juz bede milionerem to nie bede mial, mogl znalezc mlodziutkiej laseczki, ale chyba dam rade z tymi milionami
gdzies cos wyhaczyc
gdzies cos wyhaczyc
a gdzie pada najwięcej wygranych jakie województwo
krzysztof c wymienić skuter na auto bo skutery nie robią wrażenia na dziewczynach
krzysio c kup wv golfa
a laski sie moment znajdą
a laski sie moment znajdą
pora na kolacje
ja nie jadam po 18 tej lepiej sie spi na cczoo