Wpisy 2 325 984 – 2 326 083
21 kwietnia 2015 22:32 → 21 kwietnia 2015 23:59, 100 wpisów
L**A ..tak jestem czuje nudy ..cały czasy problem nie wygra TS ..a ty nie dzida barbi
krzysio ja tam nie mam problem,mnie tam sie dobrze powodzi no i nie mam dzidy Ty zbonczencu
FARAL kolorowych bo ja czekam na sonię albo rybkę albo m77 albo niskopochyloego
L**a ..przestaj bawi avaturka sonia ..wyobraz i koniec ..jak kto zaciepia ..ty nie patrz czata ..jak ty tu kiedyś byłaś a widzisz mnie jestem spokojny tak piszę pomalutku
krzysio mnie to gówno interesuje,jak coś do mnie mieli jak mnie nie było to teraz maja okazję się wykazać jak TU jestem
a nie oczerniac jak mnie nie ma a tym bardziej ta ze z***ną głową co zamiast sie wziąć do roboty to sie po lkatach innymi interesuje
cześć Lila miło poznać wytrzeszczam bo temat "nawiedzonej" znów powraca?
Dobranoc
zgrwwuś zobacz do majtek czy Twój koń jest na miejscu bahahaha -żatr
Jeszcze mam mi swojskiego hamburgera zrobiła bułka, schab wieprzowy. Na noc chyba nie dobrze ?
Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Ale dobre ale nie mogę tyle jeść bo od października z 10 kg przybrałem i mam z 85.
Ile dajecie mi % szans na aktorstwo ?
krzysztof C a kogo to ***a obchodzi ile przytyłeś w zeszłym miesiącu albo ile schudłeś
Krzysztof c, tłuste na noc? będziesz bąki puszczał kobieta Cię z łóżka wygoni
krzysio dzieki Bogu nie mam kontakty bo z takimi ludzmi nie warto miec kontaktów.Jacy tutaj,tacy w życiu
dobra spadam bo nie mam czasu a te ,mendy co tak miały najwiecej do powiedzenia na mój temat niech się wala na RY,szkoda tylko że,miały do powiedzenia duzo jak mnie nie było a jak jestem to żadna się nie pojawi ani sonia ai pochylonypochylony a tobie śmieciu szczególnie ciul w oko
Ja nie mam kobiety i zakochałem się w aktorce Joannie Opozdzie kto kojarzy z was ?
Kto ją zna ? Ale nie mam szans raczej u niej a coś muszę zrobić ? Jakie macie pomysły ?
zgrywus zgrywus, szczęściem jest kochać i BYC kochanym a nie tylko w jedną stronę! chłopak być może poważnie Cierpi
Nie mam szans pewni u niej ale wierzcie mi powiem jedno traktował bym ją jak królową choć może bogaty nie jestem w życiu nie liczą się tylko pieniądze są ważniejsze wartości. I daje często potrzebującym pieniądze gdy są jakieś akcje bo warto czasem okazać coś trochę serca drugiemu człowiekowi to naprawdę nie wiele czasem kosztuje a może uratować komuś życie to jak tej Zośce co mówili.
Właśnie marzenie zgrywusie trzeba jakieś demo filmowe zrobić ?
marku33 bym był w siódmym niebie a jak widzicie mnie jako agenta ?
i dobra ide gg albo obliczę MM albo oglądam xxx albo spać ..wybieram po jednym pintol gg
zgrywus Ty to masz pomysły do du... K powinien wymyślić biznes plan i jeżeli to kobieta zamożna, namówić ją do inwestycji i dać jej 40% zysków, kobiety materialne są troszkę elegancja i klasa przychodzą z wiekiem! a dobre maniery powinien już teraz trenować!
nie żeby mi się nie podobał ale to rówieśnik, ja lubię 30+
to nie sympatia odpuśćmy te tematy publicznie na forum
to nie sympatia odpuśćmy te tematy publicznie na forum
szkoda Ci mojej du..? to wypnij swoją Marek żart
myślisz że taki chłopaczek jak Ty by mnie zadowolił? kpina jakaś
myślisz że taki chłopaczek jak Ty by mnie zadowolił? kpina jakaś
Lucyna ładna z ciebie kobieta i na zjawiskowym koniu.
To ty pod Czeską granicą mieszkasz.
Lucyno jesteś ładną, zdaję się mądrą, spokojną, lecz czasem z pazurem, troskliwą, pogodną, rozrywkową kobietą dobrze mówię ?
do czech mam 20minut drogi, no, powiedzmy że masz rację z tymi wartościami,
Nie mam do tego żadnych złudzeń.
Poznał bym chętnie bo uważam że wiek nie odgrywa znaczącej roki a przede wszystkim to co mamy w środku. A ja niestety w życiu nie miałem jeszcze partnerki.
smutne ale ja od lat zajęta, a tu jestem dla cyferek
dobranoc Marko
dobranoc Marko
Do tego mega zgrabna i ma te coś jak to określić kreatywność i asertywność. Luzynko pracuje w przedszkolu jak pomocnik no asystent w pracy interwencyjnej u wujka bo jest właścicielem i mam dobry kontakt z dzieciakami. Ja ich lubię a oni mnie dobre podejście to podstawa i pozytywne myślenie. A i urodziny mam w piątek.
Lucyno a myślałem nieważne.
Luzyno a podobam ci się ?