Wpisy 2 323 078 – 2 323 177
18 kwietnia 2015 17:30 → 18 kwietnia 2015 18:52, 100 wpisów
albin ..zobacz mozesz kupic
--
http://allegro.pl/procesor-intel-xeon-e5-2697v2-box-wysylka-24h-i5255094708.html
--
--
http://allegro.pl/procesor-intel-xeon-e5-2697v2-box-wysylka-24h-i5255094708.html
--
krzysio
jackwara ..a no tak P4 ..to jest pentium ..a ile wat energia nie zalezy..u mnie 40 wat PC
za ta cene to 4 laptopy wypasione kupisz
krzysio nie wiem dokładnie ale grzeje się i muszę co miesiąc czyścić i zjechałem na 2,4 ghz
jackwara ..u mnie nie grzeje procka od 29 stopni
--
http://img.fastshell.pl/images/00wew.jpg
--
http://img.fastshell.pl/images/00wew.jpg
krzysio ile masz ramu ? i jaka karte graficzna ?
krzysiu zapiertalam Wam tutaj po wcześniejszych nickach czy imionach ?
ps. wasylek popraw maskę,bo Ci zsunęła i przestajesz pisać jak postać wasyla.
ps. wasylek popraw maskę,bo Ci zsunęła i przestajesz pisać jak postać wasyla.
albin 4 Gb ramu cała suma ..a xp widzi upadło 3,5 GB ..a win 7 widzi 4 GB
krzysio , myślę o zmianie na coś podobnego do twojego lub ciut lepszego
krzysio a ile ramu na karcie ?
znowu do mnie jackwar - a gdzie byłeś jak te pojepane coś jeździło po mnie snując swoje urojenia
albin ..karta graficzna ..nie zalezy ..jest takie same typy ..procka inaczej słaba albo szybkości ..cache L2 u mnie 512 kb...pamieci ramu 2 gb
sonia , nie bierz wszystko na głowę miękkim sikiem i z daszkiem
sonia ..ty tu miałaś zrobisz grzeczna i honor porównuj ludziom ..ale ty ciąglesz hmmm
tak jak pisałam - idiota powinien mieć zakaz babrania się w czyjejś psychice to,że przypuszczam co kto czuje i zrobi nie jest rozdwojeniem jaźni zaczynasz i Ty
sonia , to są żarty , naprawdę , większy dystans do wszystkiego , miękkim sikiem na to co ci przeszkadza i luz
lilia jest pozbawiona czegoś takiego, nastąpiła mi na odcisk swoimi wypocinami odnośnie choroby i w tym momencie nie przyjęłam tego personalnie faktycznie tylko pomyślałam o tych wszystkich,którzy się z tym męczą.
Ale tłuk pewnie tego nie pojmie
Ale tłuk pewnie tego nie pojmie
wzięłam na luz dlatego takie to będę gnębić bez obawy konsekwencji
a to,że zmieni mundurek i przypnie sie do moich kont nie zrobi z niej "ptaszka"
a to,że zmieni mundurek i przypnie sie do moich kont nie zrobi z niej "ptaszka"
sonia , rozumiem cię bo spotkałem się z takim przypadkiem . Uważam że po prostu ta osoba za bardzo wszystkim się przejmowała i zachorowała . Przykro było patrzeć przed i nawet już po leczeniu . Dla tego piszę byś nie myślała o tym co było a to co ci przeszkadza olewała
jackwar to,że mam doła to nie moja wina - każdy ma swoja wrażliwość - skoro byliście tacy mądrzy aby mnie w niego wjepać to badzie teraz mądrzy i wyciągnijcie.
czekam
czekam
gnębienie kogoś to oznaka słabości , powinnaś rozwijać się bardziej duchowo . Wojna powoduje straty po obu stronach i tak naprawdę nie ma zwycięscy . Olanie może dać ci komfort i poczucie wygranej .
2 323 116. jackwar 2015-04-18 (18:08) Wawa
gnębienie kogoś to oznaka słabości
przebiłeś sam siebie
gnębienie kogoś to oznaka słabości
przebiłeś sam siebie
sonia , pisaniem nik cie nie wyciągnie z doła . Jak sama się nie podniesiesz to nikt chyba że będzie to miłość Może jeszcze regresja hipnotyczna tylko że oni osobą chorym nie chcą jej przeprowadzać
przykro mi jackwar - jak to pisała pięknaja spójrz w jej księgę gości w swoja zresztą również
Towarzysz z Poronina to inna para kaloszy
niestety Pasko poczęstował mnie kilka razy bananem i powiedział że jak napiszę ksywę towarzysza to da mi banana na stałe w usta
niestety Pasko poczęstował mnie kilka razy bananem i powiedział że jak napiszę ksywę towarzysza to da mi banana na stałe w usta
sonia , przejrzałem swoją kg i nie mam żadnego wpisu od pięknaja
nie wiem ale jest prawo i trzeba go przestrzegać - bez wyjątków - ale zdaje sie tutaj doszedł jeszcze problem urojeń wielkościowych,że takiemu pomiotowi wolno wszystko
sonia ale ja zawsze pisałem mu z dozą humoru i starałem się go nie obrażać . co prawda jego wpisy w mojej kg mnie obrażają ale ja to miękkim sikiem za to wiem że mu gól skakał i o to chodzi
sonia , każdy jest inny ale można starać się zmienić i być ponad to
w każdym nie tak źle abym musiała bez powodu na necie kogoś gooownem oblewać
zazdrościć wyglądu,błyszczenia i co tam jeszcze
chciała zgnębić no to gratuluję
chciała zgnębić no to gratuluję
zawsze szukaj słów które mogą nie być obraźliwe a rozszerzają pojęcie to stwarza pole do różnej interpretacji
piszę z tobą , ok , zmykam na mecz i muszę koledze jedną rzecz naprawić narka
Lila się schowała to piękna się wyłoniła potem jocia ze swoimi pomysłami
Siema zmieniłem zdjęcie.
Krzysztof.. .
Marek...
krzysztof c dobre zdjęcie
Wędrowca netowy
Albin.. .
skąd sie tam kwiatki wzieły
Uwaga:
Noc z przymrozkami na północy Polski.
..............................
Noc z przymrozkami na północy Polski.
..............................
Marek,a co powiesz o osobie,która pisze do drugiej osoby o chorobie nowotworowej w taki sposób-wybacz tam szukaj problemu
Albin.. .
.............................
.............................
albo proponuję zrobić ankietę co CAŁY INTERNET myśli o takiej osobie - mogłoby to być zabawne
dzikus siemasz dzikusie
Dzikus...
aby nawet menel mógł się przy kimś takim poczuć lepiej i skopać jak jak to mnie nazwała s z m a t ę
Soniu postawiłem cię dziś troszkę na nogi więc odpocznij od komputera