Wpisy 2 322 578 – 2 322 677
18 kwietnia 2015 11:17 → 18 kwietnia 2015 12:51, 100 wpisów
a wiesz EstyMy kiedyś też tu chciałam spokojnie porozmawiać to jakiś babsztyl mi w paradę wlazł
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Slask W.-Lechia G. 10
W.Plock-GKS Tychy 1
Everton-Burnley 10
Nice-Paris SG 02
Barcelona-Valencia 1
Dortmund-Paderborn 1
Leverkusen-Hannover 1
M.Charkow-Karp.Lwow 10
Całkowity kurs: 5.97
stawka x
W.Plock-GKS Tychy 1
Everton-Burnley 10
Nice-Paris SG 02
Barcelona-Valencia 1
Dortmund-Paderborn 1
Leverkusen-Hannover 1
M.Charkow-Karp.Lwow 10
Całkowity kurs: 5.97
stawka x
Ewerton postawił bym 12
Sląsk postawił bym --12
w reszte nie gram a tak to dziś wcale nie gram
Sląsk postawił bym --12
w reszte nie gram a tak to dziś wcale nie gram
albo terapii ale tym razem dla tych co muszą popuścić w necie bo dusi
Sonia
Narazie jest ci to niepotrzebne jesteś zadowolona i masz dużo humoru więc tylko tak dalej i nie tylko tu bo i w życiu
Narazie jest ci to niepotrzebne jesteś zadowolona i masz dużo humoru więc tylko tak dalej i nie tylko tu bo i w życiu
Cześć http://www.multipasko.pl/typowania/krzysztof-c/express-lotek/ przedwczoraj trafiłem 4/12 szkoda że nie z czaiłem się żeby z tych liczb zagrać no niestety. Wczoraj na wycieczce byliśmy ze przedszkolem na basenie w Ostródzie potem McDonald i spacer obok Jezioraka w Iławie dokarmialiśmy kaczki. A jak przyjechałem to pojechałem GP Malezji wygrałem GP Chin 7 miejsce było by wyżej ale karę za kolizję i przejazd przez aleję serwisową a przede mną GP Bahrajnu w kwalifikacjach 1 miejsce. W tabeli po 3 wyścigach jest na 2 miejscu za Vettelem 5 punktów jeżdżę z Hamiltonem.
Radwańskiej się boję przegrałem przez nią duże pieniądze więc z wahadełkiem nie podchodzę
Emeryt
Podrugie to wcale nie gram
Krzysiu c co jak z tą panienką może oczko do Soni puścisz
Podrugie to wcale nie gram
Krzysiu c co jak z tą panienką może oczko do Soni puścisz
marek33 ale to nie ja leczyłam kompleksy wielkościowe oraz na punkcie swojego wyglądu
soniu2 proszę
Szukam dziewczyny i GG napisałem do kilu ba nawet odpisała jedna Klaudia z Ostródy ale coś chyba jej nie ma teraz.
soniu2 ile masz lat ? Wiem nie pyta się o to raczej ale ciekawy jestem.
Krzysztof idź żesz w końcu do jakiegoś b u r d e l u
lub tutaj jest taka co szuka bolca eliminując konkurencję
jakie to przykre
lub tutaj jest taka co szuka bolca eliminując konkurencję
jakie to przykre
Jaga ostatnio za mało czasu mam na myślenie o cyferkach ,ale czasami to nawet i lepiej bo mniejszy wydatek więcej zostaje w portfelu
krzysio
no to żuć tego pewniaka ,bo muszę iść po warzywa bo obiadu nie ugotuję
no to żuć tego pewniaka ,bo muszę iść po warzywa bo obiadu nie ugotuję
Zakochałem się w aktorce.
Co mam zrobić aby jej no nie wiem pokazać pisałem na Facebooku ale raz tylko opisała chodzi mi o Joannę Opozdę kojarzycie ?
idź i jej o tym powiedz ale nim to zrobisz polecam "Krótki film o miłości"
Ale zrobię filmik wyślę do p[producenta z Pierwszej Miłości to się zobaczymy wtedy i mnie wtedy byście widzieli w TV albo Świcie Według Kiepskich ale byście miny zrobili. Tylko co tu by nagrać może postać jakoś z filmu naśladować ?
soniu2 a co to jest ?
To wytłumacz dlaczego się zakochałem w sobie która pewnie jest 100 lat świetlnych ode mnie ?
emeryt zaraz idę chyba a bo Radwańska gra. No właśnie jak zostanę tenisistą to i w jakimś sensie celebrytą wtedy może zwróci na mnie uwagę ?
a teraz zmykam nim mnie ścignie zaś tutejszy śmieć ze swoimi urojeniami
gdzie ban
gdzie ban
Joanna to ty ?
mi z wyżartym przez raka mózgiem już nic nie pomoże
zastanawiam się tylko jak bardzo trzeba być chorym aby coś takiego napisać lila?
Jak bardzo trzeba być zjepanym?
Jak bardzo skrzywionym umysłowo?
zastanawiam się tylko jak bardzo trzeba być chorym aby coś takiego napisać lila?
Jak bardzo trzeba być zjepanym?
Jak bardzo skrzywionym umysłowo?
o boze nastepna
juz ma nowy nick
.witam mp
juz ma nowy nick
.witam mp
Slask W.-Lechia G. 10
Dortmund-Paderborn 1
Nice-Paris SG 02
Everton-Burnley 10
Cr.Palace-W.B.A. 10