Wpisy 232 179 – 232 278
21 lutego 2011 12:02 → 21 lutego 2011 13:46, 100 wpisów
w mini ostatnio nic nie wpadło..... już mam skreślone dwa zakłady jak zdążę to wykombinuje jeszcze jeden
Jak ktoś ma ochotę posłuchać muzyczki to wstawiłem radio na stronie " RMF Maxxx"
zapraszam
zapraszam
mala1438 ja w Mini ostatnio 2/5 i obok jeden był
na 14stą posłałam 7/7 8/8 10/10
na 14stą posłałam 7/7 8/8 10/10
korn748 dziękujemy za radyjko na pewno posłucham, pomyślałeś o mnie
wiesz, że lubię muzyczkę

wiesz, że lubię muzyczkę

SZOK ! KONIECZNIE WEJDŹ ! -----> http://is.gd/LbjSR2
lepiej nie wchodzić na niki od nowych użytkowników bo to może być wirus
PO PROSTU KLIKNIJ. TO NIE ŻADEN WIRUS. DZIĘKI TEMU MAM PUNKTY, TYLKO WAS PROSZĘ -----> http://is.gd/LbjSR2
ashley19960 nie kombinuj z tymi linkami
My klikamy Ty zarabiasz kasę...
My klikamy Ty zarabiasz kasę...mala557
ja już dzisiaj podrapany "forsa forsa"=5zeta a wczoraj 10zeta.Jednak co nowe to nowe,zawsze cosik się skubnie
ja już dzisiaj podrapany "forsa forsa"=5zeta a wczoraj 10zeta.Jednak co nowe to nowe,zawsze cosik się skubnie
dzisiaj skusiłam się na nową zdrapkę FORSA FORSA ...zdrapałam i mam 5x banknoty

KASE ? BOŻE, LUDZIE. JA MAM NAŚCIE LAT, I ZBIERAM SOBIE "WIRTUALNE" DARMOWE PUNKTY NA TAKĄ STRONKĘ
ALE NIE KASE, BEZ PRZESADY.
ricardos dziękuję ale to był czysty przypadek
może to znak że wreszcie karta się u mnie odwróciła i zacznę trochę oskubywać ts??

może to znak że wreszcie karta się u mnie odwróciła i zacznę trochę oskubywać ts??

Witaj Torsan

witaj mala557

ashley19960 i co z tych punktów masz? co? nie powiesz,że satysfakcję?
ja w sobote kupiłam ta nowa zdrapke ale nic nie miała.... w serduszko na bodajze 15 kupionych od jej poczatku kazda z nich była pusta wiec jej nie polecam
Kiedy się te mrozy skończą wreszcie ja chce wiosne

torsan

mala557

krysieńka nie zamierzony zakup zdrapek i wysłanie kuponów zawsze ma lepsze efekty niż myślenie,kombinowanie i przestawianie.Zaczynam to doświadczać na własnej skórze.
dzisiaj parka 13,40 będzie
Żadnych parek dzis nie bedzie, bedzie koniec swiata, podawali w telewizji TRWAM 

Torsan jestem puść sobie jak oczywiście chcesz

Wszyscy hazardzisci i grzesznicy zgina w czelusciach piekielnych 

torsan {nonono}}

Jak myślicie jak lepiej zagrać? Systemem w mini lotto na 6 skreśleń za 7,5 PLN czy za ta kwotę 6 pojedynczych zakładów normalnych po 5 liczb?
Pawcio wystarczy mieć szczęście

jak to mówią bogatemu i byk się ocieli

czarodziejka83: Trzeba mieć "aż" szczęście
Trudno je mieć na prawdę hehe
Trudno je mieć na prawdę hehePawcio jezeli chcesz zagrać systemem pełnym to na 6 liczb to bez różnicy 

Torsan to tylko parka zaledwie 16 zeta nic wielkiego

korn748: ale czy zagrać systemem jeden zakład czy 6 zakładami standardowymi normalnymi za tą samą cenę cenę najlepiej to zagrać i na 6 normalnych za 7,5 PLN i jeden system na 6 liczb.
Pawcio no wiem pisałem ci jak masz zamiar typować tylko 6 liczb to jest bez różnicy ja wyślesz. Takie same trafienia i wygrane.
http://is.gd/LbjSR2
ashley przestań spamować
Torsan ale przeciez Ty masz szczeście w grach

no bo wygrywasz często

Pawcio w systemie pełnym masz przy trafieniu 3/5 3x3/5 i tak samo masz rozpisując na zakłady proste.
korn ale mi o co innego chodzi. Czy zagrać np na chybił trafił systemem na 6 liczb czy na chybił trafił 6 zakładów prostych normalnych po 5 liczb.
ja bym zagrał systemem przynajmniej wygranych wiecej ale zrobisz jak chcesz. Trafisz w systemie 4/5 masz 2x4/5 i 4x3/5 to już coś a i przy 3/5 to i tak do przodu jesteś zawsze, bo nie było jeszcze trójki płatnej tak nisko 

mala557 Pawcio tylko ze systemem grając macie streślone 6 liczb a wysyłac 6 zakładów prostych można wybrać 30 liczb
decyzja nalezy do was
decyzja nalezy do was
Pawcio wszystko zalezy od doboru liczb
Czesc - ja tam nie wiem ale nigdy więcej mi sie nie udało wygrać w Express Lotka niż 2000zł
a gralem systemem na 6 skreśleń i trafiłem 4 liczby
powodzenia dla wszystkich grających bo wiem że da się wygrać ale nie wiem od czego to zależy :-)
I tak system daje większą szanse na trafienie 5/5 i innych wygranych. Bo lepiej zagrać za tysiaka systemem 12 niż puścić kilkaset pojedynczych zakładów chociaż no w sumie dalej się zastanawiam bo nie ma reguły.
Karma - szczęście - długość gry, im dłużej grasz tym większe prawdopodobieństwo że w końcu coś wygrasz chociaż niby zawsze takie samo ale jak brać pod uwagę ilość prób hehe
Pawcio trafiasz w systemie 5 liczb i masz w 100% 5/5 a w zakładach prostych możesz mieć 5x1/5

korn: no raz tak miałem heh, że miałem po jednej liczbie w osobnych zakładach prostych.

lepsza ode mnie
chyba czasa na druga