Wpisy 2 321 486 – 2 321 585
16 kwietnia 2015 22:51 → 16 kwietnia 2015 23:59, 100 wpisów
polecam Nju Mobilemam od nie dluszego czasu i jest ok,ale tez jest super Virgin Mobile to zalezy jakie chce uslugi rozmowy bez limitu,net 2GB itd.to Virgin Mobile za 29 zl pakiet na miesiac
Lila w orange mialas nr ?
ja mam heyah od 2 lat i jestem zadowolony
Leb: z całym należnym szacunkiem, ale jesteś mocno niedoinformowany.Przecież nju mobile to Orange właśnie
w NJU pakiet 350 MB za 7 zł na 31 dni w heyah 10 zl za 1gb a w play 9 zl za 1 gb czyli NJU ma bardzo drogo
Esty wlasnie wiem ale nie wiem na czym polega ta spulpraca, czy tylko udostempniaja Nju siec itp. czy faktycznie jest wlascicielem Orange
Operatorem jest Orange...
myślę, że to jedna z ich, nie wiem jak to nazwać...lini (w sensie promocji/rekl.)
tak jak kiedyś PLUS miał Simlusa, jako linia na kartę.ale też inne...
myślę, że to jedna z ich, nie wiem jak to nazwać...lini (w sensie promocji/rekl.)
tak jak kiedyś PLUS miał Simlusa, jako linia na kartę.ale też inne...
W Virgin jest ok rozmowy bez limiti ,net 2GB i smsy za 29zl wszystko na miesiac i nie kradna skonta np. tak jak Plush polkomtel
leb pakietów widze innych nie maja
Esty ta Nju powstala ze by zniszczyc Pleya ,bo Pley miazdzyl Orange
produkt jako określone war. umowy inne niż.dotychczas i nazwa inna, to.wszystko
Albin trzeba poszukac na ich stronie wszystko jest tylko czasu troche trzeba poswiencic lub w pisac wyszukiwarke konkrety i znajdzie kody itd.
leb jestem na ich stronie i nic takiego nie ma tylko ten jeden
No, tak masz rację, czasami miażdżona firma, wypuszcza tańszy produkt jako konkurencję dla niszczącej ją właśnie konkurencji...
Play miazdzyl Orange wczesniej od cholery klijentow zabieral play, Orangowi
Albin jak znajde to zaraz wzoce link okbo ja juz nie pamientam jak do tego doszlem
No, ale teraz wiele osób(chyba) się nabiera, że Nju mobile to nie Orange więc...wracają
Play to ja mam od 2008 roku polecam bardzo dobra sieć
obsługe konta przez internet maja wypasioną
Koniec na temat telekom., bo się na tym nie znam...potoczek jednego drobiazgu, ale nie jest nim nju mobile
zasieg 4 sieci bez obaw
Esty bo orange to jest marka prawie jak Coca Cola wszedzie jest nawet Afryka tam gdzie nie ma co jesc i sa reklamy Coli i dla tego Orange nie moze sobie pozwolic na utrate zyskow a zalozyli nowa Nju z mija 2 lata ale ja mam Nju pare dni i narazie jest ok ale jeszcze zadnego pakietu nie wloczylem w nju bo jak doladowalem konto to dostalem promocyjne 50% ale naj pierw trzeba kod wlaczyc, ktory jest na stronie www.
bo nju mobile jest tylko na kartę chyba (ale tego nj. pewna - po prostu nie wiem)
Virgin Mobile wykorzystuje sieć T-Mobile i Play
Nju Mobile z kolsuntantka pisalem i odpowiadala na stronie Nju Mobile i mi oferowala na umowe juz od 19 zl bez limitu na komurkowe
*222*300# 300 MB (5 zł)
*222*500# 500 MB (7 zł)
*222*1024# 1 GB (10 zł)
*222*3072# 3 GB (20 zł)
*222*500# 500 MB (7 zł)
*222*1024# 1 GB (10 zł)
*222*3072# 3 GB (20 zł)
Virgin Mob. jest odrębnym operatorem, tak jak odrębnym od innych jest Orange. Tylko te były wcześniej jak np. dawna ERA teraz T-Mobile i pobudowaly sieci...a Virgine nie, dlatego korzysta etc....
Leb: cechą każdego numeru pre paid (przedlacony na.kartę) jest to, że możesz go zamienić na umowę na czas określony/nieokreślony -abonam.
przecież o to chodzi...im
przecież o to chodzi...im
leb https://virginmobile.pl/kody-ussd
leb nie
mam Play i heyah
mam Play i heyah
Czyli masz Playa i Orange a AlbinMM ma Playa i T- Mobile, bo Heyah to T-Mob.
teraz 29 zl i wszystko przywrocone do normy do wszyskich bez limitu,net 2 GB itp.
Gryks
Mistrzuniu czemu nie połknołeś tej -6- ja twoje zapitoliłem oczywiście
bez 69 i mam na.....i jeszcze trochę.
Mistrzuniu czemu nie połknołeś tej -6- ja twoje zapitoliłem oczywiście
bez 69 i mam na.....i jeszcze trochę.
Esty czy to wazne jest,mysle ze wazniejsze jest ze place grosze w porownaniu do innych osub i mam na TS i Buka
Majpan, wiesz różnie bywa...czasami też wyobraźnia tylko, ponoć
589.
589.
Ale właściwie masz.rację, te.z B. Wschodu we Francji tym.chirurgom dają zarobić
Nic się nie martw Majpan pobedziesz z nami troszkę i.Cię wszystkiego wyuczymy
ad. 566.
ad. 566.
spadający moherek...
do tej pory mówiło się o.spadających gwiazdach
do tej pory mówiło się o.spadających gwiazdach
Na temat liczb mogę powiedzieć że nie chcę aby przez dwa najbliższe losowania
padła 16