Wpisy 232 123 – 232 222
21 lutego 2011 11:41 → 21 lutego 2011 13:03, 100 wpisów
ta 35 też pasuje i już jest pewna 4 może komuś śniła się fajna liczba?a 13 zloże życzenia
krysieńka
kiedyś typowałem MM wybierając pierwszą, ostatnią liczbę i plus z poprzedniego losowania. Nie raz wpadało.
to teraz 1,59,70
kiedyś typowałem MM wybierając pierwszą, ostatnią liczbę i plus z poprzedniego losowania. Nie raz wpadało.
to teraz 1,59,70
dobra ja zmykam ale jak pomyślę że jest tak zimno (-13)to mi się nie chce

Użytkownik andriy85 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
wszystko możliwe.... mieszkają na Górniczej i prowadzą sklep z zabawkami
Gosławice to moja mama się tam urodzila. Nasze korzenie rodzinne to az po Sompolno i Skulsk siegaja.
w koninie mieszka jeszcze babcia mojego męża, ale nie wiem gdzie dokładnie
mala1438 jak będziesz kiedyś w Koninie to musimy się na jakąś kawę i pogaduchy styknąć

już niedługo ciepełko będzie, wiosna nadchodzi więc musisz się wybrać do Konina

hefajstos Stary Konin też znam, Kazimierz Biskupi, Kleczew itp itd

mala557 na tą chwile to te same numerki posyłam ale dziś się jeszcze pomyślę czy nie zmienić.

Niedaleko Kazimierza jest Włodźmirów, tam mojej babci siostra mieszkała , teraz ciotki i kuzynostwo tam jest.
korn748 ja jeszcze nic nie wymyśliła, ale muszę się zabrać za typy

hefajstos Władzimirów to taka malutka mieścina między K. Biskupim a Kleczewem, kiedyś tam często bywałam teraz jakoś już nie...
Włodźmirów też mam tam rodzinę 
mala557 a gdzie ty w sobotę stoisz przy maszynce? może bym wysłała kiedyś u ciebie i na pewno szczęście byś mi przyniosła....

mala557 a gdzie ty w sobotę stoisz przy maszynce? może bym wysłała kiedyś u ciebie i na pewno szczęście byś mi przyniosła....

mala1438 jakby tu Ci wytłumaczyć, to jest na krańcu Konina przy ulicy Nowowiejskiego, z centrum Konina jakieś 30 min drogi do mnie

w mini ostatnio nic nie wpadło..... już mam skreślone dwa zakłady jak zdążę to wykombinuje jeszcze jeden
Jak ktoś ma ochotę posłuchać muzyczki to wstawiłem radio na stronie " RMF Maxxx"
zapraszam
zapraszam
mala1438 ja w Mini ostatnio 2/5 i obok jeden był
na 14stą posłałam 7/7 8/8 10/10
na 14stą posłałam 7/7 8/8 10/10
korn748 dziękujemy za radyjko na pewno posłucham, pomyślałeś o mnie
wiesz, że lubię muzyczkę

wiesz, że lubię muzyczkę

SZOK ! KONIECZNIE WEJDŹ ! -----> http://is.gd/LbjSR2
lepiej nie wchodzić na niki od nowych użytkowników bo to może być wirus
PO PROSTU KLIKNIJ. TO NIE ŻADEN WIRUS. DZIĘKI TEMU MAM PUNKTY, TYLKO WAS PROSZĘ -----> http://is.gd/LbjSR2
ashley19960 nie kombinuj z tymi linkami
My klikamy Ty zarabiasz kasę...
My klikamy Ty zarabiasz kasę...mala557
ja już dzisiaj podrapany "forsa forsa"=5zeta a wczoraj 10zeta.Jednak co nowe to nowe,zawsze cosik się skubnie
ja już dzisiaj podrapany "forsa forsa"=5zeta a wczoraj 10zeta.Jednak co nowe to nowe,zawsze cosik się skubnie
dzisiaj skusiłam się na nową zdrapkę FORSA FORSA ...zdrapałam i mam 5x banknoty

KASE ? BOŻE, LUDZIE. JA MAM NAŚCIE LAT, I ZBIERAM SOBIE "WIRTUALNE" DARMOWE PUNKTY NA TAKĄ STRONKĘ
ALE NIE KASE, BEZ PRZESADY.
ricardos dziękuję ale to był czysty przypadek
może to znak że wreszcie karta się u mnie odwróciła i zacznę trochę oskubywać ts??

może to znak że wreszcie karta się u mnie odwróciła i zacznę trochę oskubywać ts??

Witaj Torsan

witaj mala557

ashley19960 i co z tych punktów masz? co? nie powiesz,że satysfakcję?

lepsza ode mnie
chyba czasa na druga