Wpisy 2 319 346 – 2 319 445
14 kwietnia 2015 14:17 → 14 kwietnia 2015 17:21, 100 wpisów
Emeryt
Sprawdzałem twoje typy ale mi nic nie wychodzi może za 2 godziny
Sprawdzałem twoje typy ale mi nic nie wychodzi może za 2 godziny
mirek
ja mam 1/5,4/6 i 3/8+ z chybika
a liczby emeryta dały 8/10 ale ja ich nie skradłem
ja mam 1/5,4/6 i 3/8+ z chybika
a liczby emeryta dały 8/10 ale ja ich nie skradłem
319 255. emeryt 2015-04-14 (13:15)
1,3,5,7,9,60,62,64,66,68
8/10
1,3,5,7,9,60,62,64,66,68
8/10
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 680 000 zł
drapek wierzysz w te 6 lotto ze faktycznie ludzie to trafiaja?http://img7.imageshack.us/img7/628/dsc04687c.jpg to skan kuponu z 6 w lotto jaki znalazlem w internecie
Emeryt Ja zawsze sprawdzam dziś nie mam glowy siedzi mi 700zł w plecy
Jak bym wczoraj wygrał nie grałbym do końca roku
Jak bym wczoraj wygrał nie grałbym do końca roku
krzysio
tatko slawek wkrótce ogołoci TS-a; i drapek nie będzie musiał ani pracować ani grać
tatko slawek wkrótce ogołoci TS-a; i drapek nie będzie musiał ani pracować ani grać
damian nie interesują mnie tego typu skany/ wątpię by ktoś rozsądny tak wysoką wygraną wskaniał w neta
gdybym np. trafił 8/8+ to bym się zastanawiał czy wskanić tu czy nie , a co dopiero milionowe wygrane, a poza tym wiesz dobrze że w sumie dowolny skan możesz sobie sam spreparować znając programo
nikam
gdybym np. trafił 8/8+ to bym się zastanawiał czy wskanić tu czy nie , a co dopiero milionowe wygrane, a poza tym wiesz dobrze że w sumie dowolny skan możesz sobie sam spreparować znając programo
nikam
najbliższe
Djokovic N.-Ramos A. 1
Dimitrov G.-Verdasco F. 1
Wlochy-Niemcy 2
Czechy-Bialorus 1
Rumunia-Australia 1
Basilashvili N.-Lestienne C. 1
Dzumhur D.-Ilkel C. 1
Całkowity kurs: 3.56
Djokovic N.-Ramos A. 1
Dimitrov G.-Verdasco F. 1
Wlochy-Niemcy 2
Czechy-Bialorus 1
Rumunia-Australia 1
Basilashvili N.-Lestienne C. 1
Dzumhur D.-Ilkel C. 1
Całkowity kurs: 3.56
a już w niedzielę jeden skan widziałem, ale był z o/Białystok a wiadomo tam nie padła w sobotę szóstka
przeciez po skanie kuponu i tak nie wiadomo kto to trafil wiec w czym widzisz problem?
jak zawsze polak narzeka. nie pokazesz to nie wierzy jak pokazesz to powie ze fotomontarzzawsze zle to juz chyba mentalnosc polaka
damian
a nawet jeśli jest autentyczny to co mi po nim...
a fotomontaż jest w dzisiejszych czasach zawsze możliwy- ale np. głównej wygranej w zdrapce nie sfotomontujesz (bo tylko ten co wygra zna czterocyfrowy numerek kontrolny)
a nawet jeśli jest autentyczny to co mi po nim...
a fotomontaż jest w dzisiejszych czasach zawsze możliwy- ale np. głównej wygranej w zdrapce nie sfotomontujesz (bo tylko ten co wygra zna czterocyfrowy numerek kontrolny)
damian1983...no widzisz jest prawda fotomontaz ..ja jeden nie wierze ..wiem zarty
ja wierze w te 6 znam dwie osoby ktore trafily z widzenia i o dwoch bylo glosno bardzo.ktos jednak to trafia.a i moj znajomy trafil 5/5 w mini pare miesiacy temu
drapek ..ja umiem oszukać fotomonntaz kupon były wymienione numery ,,,po co mam robić jestem dziida..
ja zagram 32-52-72-76 i jeszcze jednej -dwóch liczb do tego szukam
Damian a twoj znajomy to trafil 5/5 w Mini to mowil tobie, czy skreslal z chybika?
Kaskada nastepna gra do likwidacji
.
2 319 261.
Monet 2015-04-14 (13:40) Gród Gryfa
EstyMy>>> Tyle dobroci,szczodrobliwości...
---
Ależ daj spokój Monet
Drobiazg!
Zwykła przysługa dla wroga.
2 319 261.
Monet 2015-04-14 (13:40) Gród Gryfa
EstyMy>>> Tyle dobroci,szczodrobliwości...
---
Ależ daj spokój Monet
Drobiazg!
Zwykła przysługa dla wroga.
Witam no i debiut w Mercedesie zaliczony dobre 3 miejsce wygrał Hamilton kolega z zespołu a Vettel 2. Jak to mówią pierwsze koty za płoty w kwalifikacjach uzyskałem przeciętny wynik 8 pole startowe. A workowałem zboże z mamą ja sypałem ona trzymała worek. Już prawie wszystko zrobione. W przedszkolu nie byłem ale sobie poradzili.
Cześć,brawa dla emeryta za 8 z 10
piątek masz, 16 przedziałowych,nie licz
piątek masz, 16 przedziałowych,nie licz
Jakie macie nadane kuponiki na wieczorne losowania ? Ja nie wiem na 27 ostatnich studiów z różnych gier tylko uzbierałem 68 punktów to się mija z celem. A dlaczego bo widać ,że granie jaki ma sens. No żeby na tyle losowań nawet nie uzbierać stu punktów to jest śmieszne a zaraz żałosne.
68 punktów
Znowu mnie ignorujecie a więc chyba zrobię papa ?
No tak EstyMy no tak co robisz takie wielkie oczy ?
Jakich scen jak się dopiero rozkręcam.
A ten Mercedes nie pozwolił mi wygrać w debiucie w zespole w Melbourne tylko 3 miejsce. A do tego ja jestem nr 1 w zespole a Hamilton który wygrał nr 2 a straciłem do niego ponad 15 sekund. Ale pierwsze koty za płoty jak to mówią.
A i co jakie macie pomysły na bezrobocie ? Mój kolejny punkt.
2. Zmniejszyć podatki pracodawcom to spowoduje ,że zatrudnią więcej pracowników.
2. Zmniejszyć podatki pracodawcom to spowoduje ,że zatrudnią więcej pracowników.
Odnośnie 398.
to absolutnie nie ma takiej konieczności, bo ja Ci zrobię Papa
to absolutnie nie ma takiej konieczności, bo ja Ci zrobię Papa
Kolejne punkty zostaną umieszczone później teraz nauka i dokończenie arkusza z 2012 roku muszę napisać wypracowanie.
Ten Hamilton to istny skurczybyk no.
Jakby miał lepszy bolid ale ...
Po prostu średnio sekundę na okrążeniu traciłem. Muszę w tenisa kiedy iść potrenować i pograć. Bo pół roku mam przerwy już około.
Liczba bezrobotnych zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nowym Mieście Lubawskim w końcu marca 2015 r. wyniosła 3003 osoby (w tym 1814 kobiet) i była niższa niż przed miesiącem (3319 - stan na koniec lutego 2015r.).
W miesiącu marcu zarejestrowano ogółem 269 osób w tym 134 kobiety. Wśród bezrobotnych nowo zarejestrowanych 242 osoby stanowiły osoby rejestrujące się po raz kolejny. Spośród osób nowo zarejestrowanych 78,65% mieszkało na wsi (2362 osoby).
I jak żyć ja się pytam jak tamten facet ?
Polska rzeczywistość.
Stopa bezrobocia dla powiatu nowomiejskiego wg stanu w końcu lutego 2015 roku wyniosła 20,7%.
Stopa bezrobocia dla województwa warmińsko-mazurskiego wg stanu w końcu lutego 2015 roku wyniosła 19,6%.
Stopa bezrobocia dla województwa warmińsko-mazurskiego wg stanu w końcu lutego 2015 roku wyniosła 19,6%.
Stopa bezrobocia rejestrowanego zmniejszyła się w marcu do 11,7 proc. z 12 proc. w lutym
krzysztofie ..no tak mniejsze bezroboty ..uciekł i pracują zagranicy a ty tu PL pracuj zobaczymy jak zyć