Wpisy 231 778 – 231 877
20 lutego 2011 20:11 → 20 lutego 2011 21:39, 100 wpisów
Użytkownik bet5 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Mag..Wedrowco....dziekuje za troske...to mile..
niestety jutro musze pojsc do lekarza i dostane z pewnoscia jakies antybiotyki,bo zadnej poprawy nie ma...
zycze wam duzo zdrowia i wysokich wygranych ...
i dziekuje raz jeszcze..
Wedrowco..miales racje z 41...jestes specem...
niestety jutro musze pojsc do lekarza i dostane z pewnoscia jakies antybiotyki,bo zadnej poprawy nie ma...
zycze wam duzo zdrowia i wysokich wygranych ...
i dziekuje raz jeszcze..
Wedrowco..miales racje z 41...jestes specem...
o co chodzi w tych typowaniach? jak sa podawane qwyniki ? kiedy sa losowanie? bo jatroche nie rozumiem ...
caterinn wchidzisz na typowania i typujesz liczby, jak trafisz 6 w lotto to Pasko ci wypłaci 250 złociszy i sobie kupisz żuka z klimatyzacją. O!
możesz też typować w multi multi, mini lotto itp ale za to już chyba nie ma nagrody za główną wygraną
tak tylko jak ja mam sie dowiedziec czy tafilam czy nie ?? 

nie musialam podawac zadnych swoich ddanych ani niiic

nie musialam podawac zadnych swoich ddanych ani niiic
no i możesz typować dobrze i piąć się w rankingach zdobywając tytuł miszcza kulek, i wtedy jak podasz jakąś liczbę tu na forum to wszyscy ją będą zgapiać do swoich typowań

dzięki gorwil
. aaa powiesz mii jak mam sie dowiedziec czy tfailam jak nie muislam podawac sowich danuch a ni nic ? i kiedy sa losowania ?
. aaa powiesz mii jak mam sie dowiedziec czy tfailam jak nie muislam podawac sowich danuch a ni nic ? i kiedy sa losowania ?bo po losowaniu w twoich typowaniach system podaje ile liczb trafiłaś zresztą możesz sobie sprawdzić wyniki

to zależy czy chodzi ci o lotto czy o multi multi czy o coś innego
Typować możesz kiedy chcesz byle nie 15 minut przed losowaniem. losowania lotto są we wtorki czwartki i soboty jakoś o 22 15. losowanie możesz obejrzeć tu na tej stronie tudzież na stronie lotto, ewentualnie w tv polonia(chyba)
Dzieki serdeczne
Przynajmniej Ty si emną zainteresowales ^^ masz u mnie PIWO xd. Dzienaaa 

Przynajmniej Ty si emną zainteresowales ^^ masz u mnie PIWO xd. Dzienaaa 

zresztą poczytaj sobie w zakładce gry liczbowe-wszystko tam jest napisane wszystko

mam jeszcze jedo pytanko. nie musialam podawac zadnego adresu anii konta bankowego wiec jak trafi o mnie kasa jezeli wygram??pozdrawiam

ale gdzie nie podawałaś? w Kolekturze? Liczy się tylko posiadanie kuponu tylko kupon jest potwierdzeniem wygranej, kupony kupuje się w kolekturach lotto
hmm.. troche nie rozumiem. jaki kupn ? jezeli wytypowalm tutaj w internecie liczby to co o?
aaaa... o to chodzi- tu na tej stronie typuje się tylko dla siebie, dla satysfakcji
a jak chcesz zagrać w lotto to musisz udać się do kolektury i kupić 1 zakład lub zakłady. jeden zakład kosztuje 2 zł. jeden zakład to kombinacja 6 liczb którą możesz sama skreślić na kuponie
caterinn tutaj masz to opisane dokładnie http://www.multipasko.pl/news87/ 

# Jeśli wśród wytypowanych 12 liczb, pojawi się wylosowana "szóstka", typujący może otrzymać równowartość wypłacanych wygranych za "czwórkę" (średnio 250-300 zł).
ne wiem o co chodzi z tym ;ppp
ne wiem o co chodzi z tym ;ppp
to fakt ja niestety dalej żyje przeszłością, to jakiś chochlik wszedł pod klawiaturę i napisał 2

Przychodzi babcia do lekarza
Panie doktorze chyba dostałam okres !
Pani ? w pani wieku ? a ile pani ma lat
No 82
Niech sie pani rozbierze
Pani to nie okres, to rdza ze spirali
Panie doktorze chyba dostałam okres !
Pani ? w pani wieku ? a ile pani ma lat
No 82
Niech sie pani rozbierze
Pani to nie okres, to rdza ze spirali
No bo jak typujesz w lotto na stronie podajesz 12 liczb które według ciebie mają największą szanse paść w losowaniu i jeżeli wśród tych 12 liczb będzie 6 która padła w studiu lotto, to pan Pasko wyśle ci na konto te 250 złociszy jako taki bonus

Dziadek kupił samochód i po pierwszym dniu przyjechał do salonu z gwarancją, aby wymienić już zepsutą skrzynię biegów. Na drugi dzień to samo i na trzeci, więc mechanik się wkurzył i zapytał:
-Jak pan jeździ, że co dziennie psuje się skrzynia biegów?
-No wie pan, normalnie 1,2,3,4,5 i r jak rakieta
-Jak pan jeździ, że co dziennie psuje się skrzynia biegów?
-No wie pan, normalnie 1,2,3,4,5 i r jak rakieta
W realu za zagranie systemem na 12 liczb musiała byś zapłacić z jakieś 2772 zł za jeden taki zakład
Tak dostaniesz kasę ale tylko wtedy gdy trafisz 6 w lotto. Wtedy pan Pasko cię zapyta o numer konta i ty mu podasz i on ci prześle

uwierz mi że nawet mając możliwość grania systemem na 12 liczb ciężko jest trafić szóstkę w lotto

caterrinn, posłuchaj mojej rady idź do kolektury jutro i poproś jeden zakład w LOTTO za 3zł zobaczysz że wszystko będzie dobrze, los lubi takie osoby jak ty, 

Jezus mówił szukajcie i grajcie a znajdziecie, po czym zawisł na krzyżu a 3 dnia z marchwi wstał

gorwil co do Jezusa to

jeśli tutti frutti to trzymajcie nutę tutti frutti hehe
http://www.youtube.com/watch?v=Hqfvvy-S928

http://www.youtube.com/watch?v=Hqfvvy-S928

Rozmawia dwóch dziadków:
- Ja to już seksu nie uprawiam
- A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę....
- Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?!
- No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga
- Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział!
Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo
- Krojone czy w całości?
- A jaka to różnica?
- No wie pan, krojone to szybciej twardnieje....
- K...., wszyscy wiedzieli...
- Ja to już seksu nie uprawiam
- A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę....
- Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?!
- No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga
- Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział!
Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo
- Krojone czy w całości?
- A jaka to różnica?
- No wie pan, krojone to szybciej twardnieje....
- K...., wszyscy wiedzieli...
mala557 chyba sobie wyślę system 6 na mini na wtorek bo mam szesc singli do mini 

Ej a jakby tak skserować wygrywający kupon tak żeby miał taki sam rozmiar a następnie wyciąć i wrzucić do kolektora...przyjąłby???

rysiulka dobrze,że nie czytałeś naszych /z belcią / wczorajszych "subtelnych, kobiecych" refleksji
...jakby co to wiedz ,że bardzo Cię kochamy 

...jakby co to wiedz ,że bardzo Cię kochamy 

a czy lottomat nie odczytuje na zasadzie kodu kreskowego? "gorwil zatypował/a tam gdzie kasa"-nie rozumiem?
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
czytałem o przypadku że pracownik kolektury nie wytrzymał nerwowo i puścił jednego dnia kuponów w lotka na ponad 20 tys. z nadzieją że trafi i zwróci i oczywiście nie trafił, więc wysyłał dalej, po kilku dniach odwiedzili go panowie z firmy i the end, wynika z tego że lotto śledzi każdy nasz ruch

3,44
rav444 oczywiście