Wpisy 231 622 – 231 721
20 lutego 2011 18:15 → 20 lutego 2011 19:30, 100 wpisów
ale o czym wy mówicie kalki już nie wrócą do łask a nasze dzieci nie wiedzą że coś takiego istniało a żeby coś większego trafić to nieźle trzeba po główkować
Kalki nie musza wracac , Zeby wrocily losowania z prawdziwa komisja i bez oszukanczego lottmatu ustawianego przez komputer.
widzę że trudno cię przekonać ale uwierz mi bo trochę informacji też słucham i chcieli wprowadzić kalki jak by skarb państwa nie przeją lottomatów.
ashley, coś ciekawego w tych linkach ?
Niegrzeczna
Tak nie słuchać Szefa...
>>Proszę już więcej nie wklejać linków, bo będzie blokada<<
Niegrzeczna
Tak nie słuchać Szefa...>>Proszę już więcej nie wklejać linków, bo będzie blokada<<

multi wyobraz sobie kumulacje i klientow z kalkami , ja bym dostal pier....ca jak bym mial 100 klientow w sklepie i by szukali miejsca gdzie by te kalki zlozyc i odbic a ja bym musial kazdemu oderwac jedna czesc i banderole nakleic.
tylko z tym się zgodzę że skarb państwa ma za lottomaty kasę i dlatego je teraz oni mają
jak nie wierzysz to zadzwoń TS-u bo nie wiem jak cię mam przekonać
ale muszę już kończyć wysokich wygranych życzę o 22:15

A gdzie jest napisane ze ja nie wierze ? Pisze jak jest . Logo G-techa Altura nadal sie pojawia. Skoro by nie mieli z nimi juz umowy to by nie bylo ich logo.
rozczuliliście mnie
Panowie
kaleczka, respekt i szacuneczek, wypełnianie w domu, naklejenie banderolki, dowóz tego wszystkiego do centrali w konwoju, bo musi dojechać do skarbca, coby wałka nie było w międzyczasie
Panowie
kaleczka, respekt i szacuneczek, wypełnianie w domu, naklejenie banderolki, dowóz tego wszystkiego do centrali w konwoju, bo musi dojechać do skarbca, coby wałka nie było w międzyczasie

a teraz jest internet i losowanie komputerowo keno co 5 min ustawione tak żeby wygrane minimalizować bo czy opłacało by się taką akcję marketingową i po monitorku do każdej kolektóry obsługującej to dodawać
Nowoczesność, ukierunkowanie się na młodzież 
A informacje, o średniej wieku ,we wczorajszych kolejkach są
/pewno złośliwie/ zawyżone

A informacje, o średniej wieku ,we wczorajszych kolejkach są
/pewno złośliwie/ zawyżone

Bo przeciez dzieci nie moga wysylac lotka to musza zawyzac wiek . Niedlugo bedzie jak z alkoholem bedziemy sprawdxac dowody jak ktos bedzie lotka slal. 

mknę zawyżać 
32,77,29,4,27,34,8,10,33,1 x2
jak będzie, dowodów nie będzie

32,77,29,4,27,34,8,10,33,1 x2
jak będzie, dowodów nie będzie

Z tych liczb będzie dziś 9
1,2,15,18,28,38,46,58,56,59,61,66,73,71,72,52,51,30,27,26
1,2,15,18,28,38,46,58,56,59,61,66,73,71,72,52,51,30,27,26
U mnie niby wisi kartka, że mogą żądać dowodu, ale jak widzi mojego pyska, to nawet boi się pytać, rozumiesz - nie... 

A ja dzis na suchym pysku. Nie sle bo nia mam jak i gdzie ,. moze jutro jak w gminie bede.
wspomnienia "Z Dziadkowego pamiętnika"też gracza{{mruga}jejku jejku to ile Ci nasi "chłopcy" z multipasko maja latek?

Przepraszam, czy między wczoraj 22.15, a dziś kogoś ubyło ?
mag..>
wskanił bym fote ,ale mogło by Was porazić i doopa z misczcostw
mag..>
wskanił bym fote ,ale mogło by Was porazić i doopa z misczcostw
choc raz uslyszalem tutaj ze jestem nie tylko dziadkiem ale i dziadem
Mag.. .
Czy mogę pożyczyć od Ciebie Twoją magiczną parę liczb???
Czy mogę pożyczyć od Ciebie Twoją magiczną parę liczb???
z tym dziadkiem to jakaś literówka była
,kto by śmiał tak powiedzieć"dziadu"??
,kto by śmiał tak powiedzieć"dziadu"??Luz to mialem dzis w pracy w nocy . Dawno sie tak nie bawilem. Wraca normalnosc. 

32/77.
Mag.. .
Spróbuje metodą 4+2.
Spróbuje metodą 4+2.
Oczywiscie. Mozna sie dobrze bawic z klientami i zartowac i smiac sie . Czasem w ryj przylozyc 

hi all dalej ta dycha nie wpadła? no nieee 

hefajstos>> dawaj ta fotkę
robal to jest "aparat" czyta z słów ,jak.. ???

robal to jest "aparat" czyta z słów ,jak.. ???
Mag.. .
Stawka najwyżej x 2.
Stawka najwyżej x 2.
witaj mag

A myslal ktos kiedy ze jestesmy zdalnie sterowani chociazby przez takie urzadzonka jak Oko Moskwy . Totek przesyla fale ktore dzialaja na nasz mozg i mys kreslimy liczby takie jakie oni chca. Fajna teoria co nie?!?
Mag..
rozmawiamy o totku, nie ? To wiesz, ile to kasy ? jeszcze dwa razy dziennie - to tak, ale parka i ze wszystkimi ? To blisko 200 zeta !na jedno losowanie !- ja - tak się nie bawię
10, no 20, owszem mogę mówić, że więcej, ale - to by był kit
rozmawiamy o totku, nie ? To wiesz, ile to kasy ? jeszcze dwa razy dziennie - to tak, ale parka i ze wszystkimi ? To blisko 200 zeta !na jedno losowanie !- ja - tak się nie bawię
10, no 20, owszem mogę mówić, że więcej, ale - to by był kitCze kochana czrodziejko83
dawno Cię nie widziałam.. "gdzie lotosz??"
dawno Cię nie widziałam.. "gdzie lotosz??"
Motto dla kobiet na dzisiejszy wieczor - Wierność cenna jest tylko w takiej kobiecie , którą ona coś kosztuje- Zofia Nałkowska.
mag.. a tu i tam
nie gram ostatnio a u Ciebie jak tam wygrane?
nie gram ostatnio a u Ciebie jak tam wygrane?
witaj mala557
mala557

mala557 nie gram ostatnio wiec wygrane kiepsko
A ja mam inną teorię. Istoty żyjące na ziemi w innym wymiarze którego nie widzimy bo jeszcze go nie odkryliśmy manipulują kulkami podczas losowań manifestując chęć przejścia do tego wymiaru
widzieliscie wczora moj wpis napisolech ze bydzie 5 szóstek bylo 4 he

tak mnie namawiałeś na 10 z plusem, a sam odpuszczasz sobie oj nieładnie

no mówię właśnie - jak dam, to nie będzie tych - misczcostf, i to będzie - koniec świata 
no i odcięło mnie właśnie od komputera - nie wiem, co mam robić, a samą prawdę, j.a.k. n.i.g.d.y, chciałem pisać

no i odcięło mnie właśnie od komputera - nie wiem, co mam robić, a samą prawdę, j.a.k. n.i.g.d.y, chciałem pisać

HARTGE szczerze to też mam pustkę w głowie ale coś tam wyskrobałam

dla Ciebie wszystko Wędruś ...pożyczaj 
robalu