Wpisy 2 315 874 – 2 315 973
11 kwietnia 2015 09:14 → 11 kwietnia 2015 13:15, 100 wpisów
dawid1 nie dziękuję
ale za wszystkich trzymam
każdy ma prawo do szczęścia
ale za wszystkich trzymam
każdy ma prawo do szczęścia
Czarek daj namiary na 6/6 czekamy
jackwara ..ja chcialem wygra za auta ..nie trzeba kupowac paliwa zobacz takze to chce
--
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Trojkolowe-pojazdy-elektryczne-Toyota-i-ROAD-w-Grenoble,wid,16733896,wiadomosc.html?ticaid=114ab1
--
--
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Trojkolowe-pojazdy-elektryczne-Toyota-i-ROAD-w-Grenoble,wid,16733896,wiadomosc.html?ticaid=114ab1
--
krasnalka , nie martw się widocznie tak pisane ja też nie mogę wygrać
czarek czarek czarek wyczaruj 6/6 czekamy
Zaraz bym tam byl u krasnalka
jackwar co ma być to będzie
zdrowi jesteśmy na życie człowiek zarobi
na głowę nie pada
czyli jest
zdrowi jesteśmy na życie człowiek zarobi
na głowę nie pada
czyli jest
Jeden procent przekarze radju Maryja a wy
Z tym radiem zartowalem
ja bym dał dla Tych co niema w tym kraju pracy z takim wykształceniem/Ferdek/
zamykam krainę marzeń
ludzie grajta tylko nie za dużo puszczajta plus minus dwa zakłady
ludzie grajta tylko nie za dużo puszczajta plus minus dwa zakłady
Ferdek napewno zagra zona mu da
bierzcie pożyczki, bierzcie kredyty i szybko do kolektury póki jeszcze nie ma kolejek
pamiętajcie im więcej kuponów wyślecie tym zwiększacie swoją szansę
Krasnalek kup mi pęczek pietruszki kasiore oddam po losowaniu o 21:40
Ale Ty wiesz gazeta że w przypadku takiej extra pensji zachlaliby my się na śmierć ?
dowcipni jesteście.
wqurwia mnie gadanie typu
skoro mi brakuje klepki
to niech inni zapiardelają
skoro mi brakuje klepki
to niech inni zapiardelają
hey podaje 3 liczby w lottka nie będę taki jak większość uznajaca się za religijnych
38 22 27 reszta dla mnie
38 22 27 reszta dla mnie
trza się puscic przy okazji zakupkow i dac kopa mohera jak stana na drodze i nie będzie jak przejść bo sobie pogawedke zrobić takie cos musi bo jak to mawiają jak cie szanują tak szanuj i ty paaaa
Nie siegalem korony bo nie miałem jej mieć nie chciałem jej chcieć nie.miałem jej myślalą ze jestem skończony lecę w dół...
Jakie liczby macie na lotto na 21,40 bo jo sie boje dzis podac bo wrazie 6/6 to najazd turystow bym mial zmultipasko
witam
Jedno pytanie kiedy totalizator w prowadzi exstra rente zaklad 1,25 wygrana 1500 przez 20lat tysiase ludzi na kolekrory by bolecialo darmowy np kredyt chipoteczny.sos wrodzaju darmowy kredyt chipoteczny co wy na to
Znam wielu takich co placa przez chocho kredyt hipoteczny okolo 1000zl kurs ex jest za drogi ale wygrana 4500 lepiej by bylo ex renta zaklad maks 1,25
Gdyby wszyscy wygrywali to nikt by nie pracował a do tego nikt nie dopuści masz pracować i płacić podatki
zbigniew g pomysł fantastyczny , ale te magisterki tego nie łapną