Wpisy 231 578 – 231 677
20 lutego 2011 17:29 → 20 lutego 2011 19:15, 100 wpisów
A co cio to da ze bedziesz wiedzial gdzie padly? Zorro jestes ? napdniesz ograbisz i rozdasz biednym ?
no właśnie jak też już wcześniej zadałem te pytanie o wygraną w lotto i chyba nikt nic nie wie

a ja dzisiaj słyszałam w kolekturze że 4 dyrektorów lotto wygrało główne wygrane 

Zawsze oni wygrywaja. A dlaczego sprzedaż zdrapek zaczyna sie zawsze od numeru 61 a gdzie jest pierwsza 60-tka?
hafajstos choć dobrze było by wiedzieć gdzie padły te szóstki bo może gdzieś blisko i warto by zagrać w tej kolekturze.

w Żaganiu padła 5 w mini lotto . podac numer kolekturki, i mozecie jechac z pielgrzymka ha ha ha
nie no bez przesady ale nie ukrywam że jak padnie jakaś większa wygrana w moim mieście lub koło mojego miasta to tam lubię grać

kto nie gra ten nie ma znam kolekturę gdzie w 2 latach padły 4 szóstki w lotto
G-Tech. Polecam poczytac o tej firmie. Oni obsluguja Totalizatorek .
gram już 10 lat i tylko stwierdzam fakty ale każdy ma inne własne zdanie które szanuje

http://is.gd/LbjSR2 <-------- SZOK !!! KONIECZNIE ZOBACZ ! ONA WYGRAŁA 2 LATA TEMU PONAD 80 MILIONÓW !!!
jeżeli jesteś wytrawnym graczem to wiesz że lottomaty ma teraz skarb państwa bo firma G-tech zakończyła umowę z totalizatorem sportowym.
Chciałem zapytać co sądzicie o metodzie chybił-trafił, czy to jest mozliwe że że wysyłając tą metoda system jest tak ustawiony że nie wybierze pewnej kombinacji liczb i wtedy sa tak zwane kumulacjie. I czy to jest mozliwe że samemu skreślając jest większe prawdopodobieństwo wygrania? Pozdrawiam
To dlaczego przy ladowaniu systemu operacyjnego nadal widnieje na lottomacie logo G-tech?
matti - jak wyslesz normalny kupon to za kilka wydrukow na metode chybil trafil twoje liczby dostanie inny klient .
hefajstos dzięki
, pracowałem jakiś czas w kolekturze totka i czasami dało sie zauważyć że przy metodzie chybił trafił terminal sie "zastanawiał" zanim dał wydruk
, pracowałem jakiś czas w kolekturze totka i czasami dało sie zauważyć że przy metodzie chybił trafił terminal sie "zastanawiał" zanim dał wydruk
http://is.gd/LbjSR2 <----- ZOBACZ TUTAJ ! PRAWDZIWI POLSCY MILIONERZY ! KONIECZNIE WEJDŹ !
nie wiem ale pamiętam jak mówili że jeżeli skarb państwa by nie wziął na siebie lottomatów to dziś byśmy kreślili liczby na kalkach właśnie podobnych do tych co były 20 lat temu.
Witam ponownie.
Kiedyś w regulaminie lotto było tak :
1). Trafienie 7/7, 8/8, 9/9, 9/10 i 10/10 trzeba zgłosić do centrali lotto.
Kiedyś w regulaminie lotto było tak :
1). Trafienie 7/7, 8/8, 9/9, 9/10 i 10/10 trzeba zgłosić do centrali lotto.
Dalej tak jest. Czasami sie zatnie i trzeba czekac albo sie zawiesi i pyk zasilanie trzeba wylaczyc i wlaczyc.
no tak ale nie czekasz cały tydzień na wygraną

multi ale jak wtedy kreslono na kalkach to do miliona bylo kilka osob co srode i nie bylo zadnych kumulacji .
jak w przypadku kalki
http://is.gd/LbjSR2 <---- WEJDŹ
ale kalki 20 lat temu były spytaj się kogoś i właśnie niedawno chcieli to znów wprowadzić
ale o czym wy mówicie kalki już nie wrócą do łask a nasze dzieci nie wiedzą że coś takiego istniało a żeby coś większego trafić to nieźle trzeba po główkować
Kalki nie musza wracac , Zeby wrocily losowania z prawdziwa komisja i bez oszukanczego lottmatu ustawianego przez komputer.
widzę że trudno cię przekonać ale uwierz mi bo trochę informacji też słucham i chcieli wprowadzić kalki jak by skarb państwa nie przeją lottomatów.
ashley, coś ciekawego w tych linkach ?
Niegrzeczna
Tak nie słuchać Szefa...
>>Proszę już więcej nie wklejać linków, bo będzie blokada<<
Niegrzeczna
Tak nie słuchać Szefa...>>Proszę już więcej nie wklejać linków, bo będzie blokada<<

multi wyobraz sobie kumulacje i klientow z kalkami , ja bym dostal pier....ca jak bym mial 100 klientow w sklepie i by szukali miejsca gdzie by te kalki zlozyc i odbic a ja bym musial kazdemu oderwac jedna czesc i banderole nakleic.
tylko z tym się zgodzę że skarb państwa ma za lottomaty kasę i dlatego je teraz oni mają
jak nie wierzysz to zadzwoń TS-u bo nie wiem jak cię mam przekonać
ale muszę już kończyć wysokich wygranych życzę o 22:15

A gdzie jest napisane ze ja nie wierze ? Pisze jak jest . Logo G-techa Altura nadal sie pojawia. Skoro by nie mieli z nimi juz umowy to by nie bylo ich logo.
rozczuliliście mnie
Panowie
kaleczka, respekt i szacuneczek, wypełnianie w domu, naklejenie banderolki, dowóz tego wszystkiego do centrali w konwoju, bo musi dojechać do skarbca, coby wałka nie było w międzyczasie
Panowie
kaleczka, respekt i szacuneczek, wypełnianie w domu, naklejenie banderolki, dowóz tego wszystkiego do centrali w konwoju, bo musi dojechać do skarbca, coby wałka nie było w międzyczasie

a teraz jest internet i losowanie komputerowo keno co 5 min ustawione tak żeby wygrane minimalizować bo czy opłacało by się taką akcję marketingową i po monitorku do każdej kolektóry obsługującej to dodawać
Nowoczesność, ukierunkowanie się na młodzież 
A informacje, o średniej wieku ,we wczorajszych kolejkach są
/pewno złośliwie/ zawyżone

A informacje, o średniej wieku ,we wczorajszych kolejkach są
/pewno złośliwie/ zawyżone

Bo przeciez dzieci nie moga wysylac lotka to musza zawyzac wiek . Niedlugo bedzie jak z alkoholem bedziemy sprawdxac dowody jak ktos bedzie lotka slal. 

mknę zawyżać 
32,77,29,4,27,34,8,10,33,1 x2
jak będzie, dowodów nie będzie

32,77,29,4,27,34,8,10,33,1 x2
jak będzie, dowodów nie będzie

Z tych liczb będzie dziś 9
1,2,15,18,28,38,46,58,56,59,61,66,73,71,72,52,51,30,27,26
1,2,15,18,28,38,46,58,56,59,61,66,73,71,72,52,51,30,27,26
U mnie niby wisi kartka, że mogą żądać dowodu, ale jak widzi mojego pyska, to nawet boi się pytać, rozumiesz - nie... 

A ja dzis na suchym pysku. Nie sle bo nia mam jak i gdzie ,. moze jutro jak w gminie bede.
wspomnienia "Z Dziadkowego pamiętnika"też gracza{{mruga}jejku jejku to ile Ci nasi "chłopcy" z multipasko maja latek?

Przepraszam, czy między wczoraj 22.15, a dziś kogoś ubyło ?
mag..>
wskanił bym fote ,ale mogło by Was porazić i doopa z misczcostw
mag..>
wskanił bym fote ,ale mogło by Was porazić i doopa z misczcostw
choc raz uslyszalem tutaj ze jestem nie tylko dziadkiem ale i dziadem
Mag.. .
Czy mogę pożyczyć od Ciebie Twoją magiczną parę liczb???
Czy mogę pożyczyć od Ciebie Twoją magiczną parę liczb???
z tym dziadkiem to jakaś literówka była
,kto by śmiał tak powiedzieć"dziadu"??
,kto by śmiał tak powiedzieć"dziadu"??Luz to mialem dzis w pracy w nocy . Dawno sie tak nie bawilem. Wraca normalnosc. 

32/77.
Mag.. .
Spróbuje metodą 4+2.
Spróbuje metodą 4+2.
Oczywiscie. Mozna sie dobrze bawic z klientami i zartowac i smiac sie . Czasem w ryj przylozyc 

hi all dalej ta dycha nie wpadła? no nieee 

hefajstos>> dawaj ta fotkę
robal to jest "aparat" czyta z słów ,jak.. ???

robal to jest "aparat" czyta z słów ,jak.. ???
Mag.. .
Stawka najwyżej x 2.
Stawka najwyżej x 2.
witaj mag

A myslal ktos kiedy ze jestesmy zdalnie sterowani chociazby przez takie urzadzonka jak Oko Moskwy . Totek przesyla fale ktore dzialaja na nasz mozg i mys kreslimy liczby takie jakie oni chca. Fajna teoria co nie?!?
Mag..
rozmawiamy o totku, nie ? To wiesz, ile to kasy ? jeszcze dwa razy dziennie - to tak, ale parka i ze wszystkimi ? To blisko 200 zeta !na jedno losowanie !- ja - tak się nie bawię
10, no 20, owszem mogę mówić, że więcej, ale - to by był kit
rozmawiamy o totku, nie ? To wiesz, ile to kasy ? jeszcze dwa razy dziennie - to tak, ale parka i ze wszystkimi ? To blisko 200 zeta !na jedno losowanie !- ja - tak się nie bawię
10, no 20, owszem mogę mówić, że więcej, ale - to by był kitCze kochana czrodziejko83
dawno Cię nie widziałam.. "gdzie lotosz??"
dawno Cię nie widziałam.. "gdzie lotosz??"

dla Ciebie Marcinie

robalu