Wpisy 2 313 729 – 2 313 828
8 kwietnia 2015 21:50 → 8 kwietnia 2015 23:58, 100 wpisów
znowu obok
wczoraj obook
zawsze obok
a kiedy qunfa bedzie trafił
wczoraj obook
zawsze obok
a kiedy qunfa bedzie trafił
krasnalka nie za dużo tego szczescia???
o jest i nasz nadworny astrolog....
Ja niestety wydrapałam już dziś swoje trudno znikam poszukać pomysłu na te 30 mln
medusia co???
ja skazany na wiecznie obooki
Tylko ja nie gram,tylko od czasu do czasu śledzę czat i nie mogę się na dziwić ile w was upartości,naiwności.Szkoda społeczności
medusia a jak nie jak tak!!!
isla ano łącznie udało mi się drapnąć TS`owi 80 zeta ( 10 w vabanku, 40 w supervabanku oraz 30 w diamentowym 7)
medusia a jak twoje wirusy i trojany???
w typowaniu 10 tek jestem 7 my
a w realu chyba ostatni
a w realu chyba ostatni
meduśka ocipiałas???
meduśka pierwsze z brzegu czy nr wybierane???
isla spokojnie zwrócę im z nawiązką bo niestety w pozostałych grach szkoda gadać
naffet pefniaka trafiłem
Lila ja dopiero ocipieję...
isla pierwsze z brzegu bo takie najlepiej w tej metodzie wychodzą
w-p > jak chcesz wygrać ? jak oni znają twoje cyferki a wiesz że na komputerze można zrobić wszystko tym bardziej że mają specyjalistyczne oprogramowanie
medusia bierzesz od góry czy od dołu jak ja???i nigdy nic nie mam...
lila pozostanie mi palic az mnie szlak trafi
no i poleciało zaległe 9 i 44 senne
Jak z wachlarza to zazwyczaj z początku a jak mam kasę i biorę dwa to i z końca.
No i znikam ostatecznie bo ledwo na oczy nie widzę tak mnie boli głowa. Mamy jakiś piekielny przełom w pogodzie i mam wrażenie że coś mi głowę zgniata
więc jeszcze raz
No i znikam ostatecznie bo ledwo na oczy nie widzę tak mnie boli głowa. Mamy jakiś piekielny przełom w pogodzie i mam wrażenie że coś mi głowę zgniata
więc jeszcze raz
wasyl dowieść Ci jakieś zioła? Nie wiem,majeranek,oregano,będziesz miał co fumać
ide pierdykne sie dzontem to mi przejdzie
medusia
lila u mnie przypraw mnogo
medusia jak nie pomniej rano podac zdrapków na dzien 9...
nawet konopie polskie dla ptaków
bywajcie isnijcie o wygranych!!!
isia oby
kupie se papuge i naucze ją losowania
bedzie mi podawac koraliki z nrkami i to jest mysl
bedzie mi podawac koraliki z nrkami i to jest mysl
i bedzie palic dzonty
zara wracam
wypaliłem i ide w kime wszystkim mp
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 73 616,20 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ludzie grajta kasiury na TSa nie oszczędzajta jutro gorączka złota
cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to jutro będzie oj co to będzie
>>>>>>nino
2313745
Dziwisz sie ludziom,ze tak uparcie graja?A co innego im pozostalo?W tym kraju tylko h_j,dupa i kamieni kupa.....,zero przyszlosci dla zwyklego obywatela,ktory za swoja pensje chcialby zyc normalnie.A niestety,jest to niemozliwe,wiec jedynie moga liczyc na szczescie,ktore odmieni ten nedzny los,jaki zgotowal im ten kraj.Osobiscie podchodze z duza rezerwa do gier organizowanych przez TS,wole bukmachera.Wygrane wprawdzie duzo mniejsze,ale bardziej realne.Pozdrowka dla wszystkich
2313745
Dziwisz sie ludziom,ze tak uparcie graja?A co innego im pozostalo?W tym kraju tylko h_j,dupa i kamieni kupa.....,zero przyszlosci dla zwyklego obywatela,ktory za swoja pensje chcialby zyc normalnie.A niestety,jest to niemozliwe,wiec jedynie moga liczyc na szczescie,ktore odmieni ten nedzny los,jaki zgotowal im ten kraj.Osobiscie podchodze z duza rezerwa do gier organizowanych przez TS,wole bukmachera.Wygrane wprawdzie duzo mniejsze,ale bardziej realne.Pozdrowka dla wszystkich
Witam
dzisiaj wysłałem za10 zł multi i mam 3/7 i 5/8 takze 22 zeta 12 na plus
5/8 to już coś
i radość większa bo własne liczby
brjan nie narzekam
vondeoff