Wpisy 2 313 274 – 2 313 373
8 kwietnia 2015 16:20 → 8 kwietnia 2015 18:18, 100 wpisów
idę zaszaleć 13 40 80 za 25 zł
Zbigniew bo ja nie gram na stawke np. x 10, bo wole rozlozyc na pare kuponow niz wkladac w stawke jak nie ma pewnosci ze trafie bez sens to juz lepiej rozlozyc na pare wariantow i wtedy trafiam a jak bym dawal jeden zaklad x 10 no to ladne by sie mialo tyly
bukmacherke ostatnio opstawialem i na jednym kuponie 20 meczy mialem do wygrania 557zl za stawke tylko 2 zl i nie weszedl mi tylko jeden mecz na 2 kuponach
ja nie gram co losowanie ale jak idę grać kupuje za 25 zł w marcu nie byłem ani razu w bankomacie z totolotek mie utrzymywał cały miesiąc
Zbigniew rozluz to na pare kuponow,na jednym zamiast np 13 daj 33, ja tak zrobie
62 dziś może wpaść
w typowaniach jeszcze nikt nie zatypował 3/3 13.40.80 prócz mie narka
Jak trafie doloze 37,5 zl i zagram w mini systemem 11stu chybil trafil
Krzysio ma kurczaka
dziś nie gram TS ii teraz ide tam szukam wyjscie ...i dzida..od godz 20:00 wraca..
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Witaj krasnalek po dlugich namyslach kupuje na dzis 2,5,13,40,80
Krasnalel jakie liczby na 21,40 wrealu
2 313 314. puszek735 2015-04-08 (17:34)
Orędzie, 25. marca 2015
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
Orędzie, 25. marca 2015
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
W multi sprobuj
Nie wrealu ide na pewno kupic 2,5,13,40,80
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Krasnalek
nie moge bo ide na nocke
Krasna
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
krasnalku gratki
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji
krasnalku mam prośbę- zapytaj czy jest w białym maxi cash po 10zł (tylko w kolorze żółtym)