Wpisy 2 313 259 – 2 313 358
8 kwietnia 2015 15:59 → 8 kwietnia 2015 18:08, 100 wpisów
dawno oczekiwany zestaw 3/3 832 losowania dziś na 21.40 zagram chyba za 25zł 13.40.80 jeszcze się zastanawiam
w końcu musi wpaść
łeb zagraj 13 40 80
Leb w marcu kombinowałem długo oczekujące zestawy cały marzec paliłem piłem piwo i kawe za darmo 13 40 80 musi kiedyś wpaść
no nie wiem na 3 liczby, kiedys zagraem raz na 3 liczby i wygrałem 27zl ale jak mowie to bylo dawno temu a tak juz nie zagralem
jak pamientam to wtedy placili 27zl za 3/3 w Multi ale nie pamientam ile placilem za kupon, bo wiem ze wyslalem jeden zaklad ale czy to bylo 1zl25gr czy tyle co po teraz chodzi 2zl50gr
idę zaszaleć 13 40 80 za 25 zł
Zbigniew bo ja nie gram na stawke np. x 10, bo wole rozlozyc na pare kuponow niz wkladac w stawke jak nie ma pewnosci ze trafie bez sens to juz lepiej rozlozyc na pare wariantow i wtedy trafiam a jak bym dawal jeden zaklad x 10 no to ladne by sie mialo tyly
bukmacherke ostatnio opstawialem i na jednym kuponie 20 meczy mialem do wygrania 557zl za stawke tylko 2 zl i nie weszedl mi tylko jeden mecz na 2 kuponach
ja nie gram co losowanie ale jak idę grać kupuje za 25 zł w marcu nie byłem ani razu w bankomacie z totolotek mie utrzymywał cały miesiąc
Zbigniew rozluz to na pare kuponow,na jednym zamiast np 13 daj 33, ja tak zrobie
62 dziś może wpaść
w typowaniach jeszcze nikt nie zatypował 3/3 13.40.80 prócz mie narka
Jak trafie doloze 37,5 zl i zagram w mini systemem 11stu chybil trafil
Krzysio ma kurczaka
dziś nie gram TS ii teraz ide tam szukam wyjscie ...i dzida..od godz 20:00 wraca..
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Witaj krasnalek po dlugich namyslach kupuje na dzis 2,5,13,40,80
Krasnalel jakie liczby na 21,40 wrealu
2 313 314. puszek735 2015-04-08 (17:34)
Orędzie, 25. marca 2015
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
Orędzie, 25. marca 2015
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
W multi sprobuj
Nie wrealu ide na pewno kupic 2,5,13,40,80
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Krasnalek
nie moge bo ide na nocke
Krasna
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
krasnalku gratki
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji