Wpisy 2 312 564 – 2 312 663
7 kwietnia 2015 20:34 → 7 kwietnia 2015 21:34, 100 wpisów
a jak czarek trafi
17.03.2015 tylko 540
a jaka wygrana trafiliscie naj wieksza. lub wiecie ze ktos trafił np.ze znajomych,rodziny itp. i w jaka gre totalizatora?
Zbigniew ja zauwazyłem twoje typy i czasami jestes blisko,ale jak bys troche pokombinowa to znaczy rozłozył przynajmiej na pare kupomow na losowanie to trafiał bys czesciej tak zamiast np. dawadz stawke x 10
Kazik T / VILTOM trafił w realu 10/10, a liczby te podał przed losowaniem na swojej stronie, 4 osoby skorzystało w sumie
chciałbym zapytać w kwestii menu u góry strony, czy przyzwyczailiście się, jest fajne, czy to z lewej strony było jednak lepsze ?
kiedy co i jak,bo ostatnio nikt nie trafił w Multi bo jest bonus 560tys.
Panie Pasko czy będzie ustawiona następna kumulacja to tylko zależy od tego ile pomiot czosnkowej komuny potrzebuje kasy na wybory.
witam
dzisiaj wysyłałem lotto u mnie na stacji Orlen i chciałem kupić zdrapke słonika ale przede mną facet z bloku obok mnie tez kupował i była akurat ostatnia i drapał na miejscu i wydrapał 1000 zł a ekspedientka powiedziała że gdzieś 2 tygodnie wcześniej tez ktoś kupił ostatnią "wszystkiego najlepszego" i trafił 15 tys
masakra a mnie sie trafiają same po 1 zeta no góra ostatnio miałem 16 zł w drzewku
tak... znane są przypadki gdy padało ponad 30 wygranych 10/10 .... Kamień Pomorski się kłania
Juras witam, to ten gosciu ktory byl przed toba to zawinol tobie ta zdrapke co chciales kupic, i wygral 1000zl?
krasnalek
a jak pisałem powyżej ktoś 24 marca też w tej samej kolekturze na stacji Orlen u mnie trafił 15 tys i też ostatnia zdrapka "wszystkiego najlepszego "
spadam lece do roboty dużo wygranych pa
WITAM
krasnalek duży systemem 7
ale szkoda bo tak stałem w tej kolejce i chciałem dokupić 2 zdrapki lotka , tak mnie jakoś naszło a gościu przede mna wziął ostatnią i wydrapał tysiaka
Faral40 tak załatwiłam sobie wolne i idę może coś z tego wyjdzie
krasnalka>>> jak dzisiaj wygrasz , to jutro z tym CV nie pójdziesz
RYCHTER jak dla ciebie forsa nie jest ważna to po co grasz w loterie ? po co łazisz do pracy itd ???
bez kasy ani rusz i tyle !!!
bez kasy ani rusz i tyle !!!
Faral40 tam pracuje koleżanka mówiła że firma jest i wszystko legalnie
zauważcie, jak Keasnalek... nie liczy na wygrane.. tylko składa kolejne CV , tylko , by pracować...i sama zdobywa etapami swoje sczęście...
Tylko że tu w białym to praca jest jak się ma szerokie plecy a ja niestety nie mam takich
Lenie śpią, a Krasnalek, przy - 2 na rowerze jedzie 40 min do pracy ...
szacunek...
szacunek...
RYCHFER ten rower to mój wybór mam autko ale niestety wolę rower
Krasnalek.. wiem. te plecy ...
ale są jeszcze biodra ...
Wybór też dobry ...sam tak robię...
ale są jeszcze biodra ...
Wybór też dobry ...sam tak robię...
Krasnalek,
2 312 634. krasnalek 2015-04-07 (21:19) Białystok
ja się nie pcham tam gdzie mnie nie chcą
od innych też pozytywnie myślących
2 312 634. krasnalek 2015-04-07 (21:19) Białystok
ja się nie pcham tam gdzie mnie nie chcą
od innych też pozytywnie myślących
RYCHFER jest gdzieś obok Ciebie taki ośrodek krasnoludków podobno fajne miejsce do zabawy dla dzieci
Faral40 mam cieplutkie ubranko już się nauczyłam ubierać na różną pogodę
Krasnalek siedze w autobusie