Wpisy 2 311 171 – 2 311 270
6 kwietnia 2015 09:19 → 6 kwietnia 2015 10:41, 100 wpisów
Krzysio.
To chyba Ty jesteś,z tą gołą pupą.?
To chyba Ty jesteś,z tą gołą pupą.?
Krasnalka

to nie legalne 5 pietra wylałem wiadro wody i trafiłem ją a jest u mnie minus2
Piszę to do paru osób z mp (wiedzą do kogo)nie jest to skierowane do tych którzy
teraz dokonują wpisów na czacie.
WIĘKSZEJ GŁUPOTY NIE MOGLIŚCIE ZROBIĆ
teraz dokonują wpisów na czacie.
WIĘKSZEJ GŁUPOTY NIE MOGLIŚCIE ZROBIĆ
idę nalać kolejne wiadro i 5 piętra następna jak trafie to tak jak 2/2
krasnalek
zbigniew g z kety
będziesz przeklęty
z 5 piętra możesz komuś zrobić krzywdę
zejdź na dół i stań oko w oko
będziesz przeklęty
z 5 piętra możesz komuś zrobić krzywdę
zejdź na dół i stań oko w oko
tak robiłem około 15 lat temu i ciepłom wodą nie gorącą było zabawnie
a ja na 22
jutro
witam. jak mozna grac przez internet w loterie eurojackpot?bo juz nawet w czechch to jest a polska jak zwykle sto lat za murzynami
ja autobusem a później metrem
też bym chciał rowerem
tylko że po wawie to strach śmigać
kierowcy nie zważają
pewnie rowerem zajęło by mi tyle samo czasu
też bym chciał rowerem
tylko że po wawie to strach śmigać
kierowcy nie zważają
pewnie rowerem zajęło by mi tyle samo czasu
fajnie fajnie się na ludzi leje z piątrego piętra przy minus 2 krasnalek pogoda zajeista
Majpan , to raczej wina ogólnego pośpiechu , każdy chce być pierwszy
miałem pecha dostałe z 8 piętra za mocno się wychyliłem z piątego piętra i wiadro wody spadło na mnie nie pomyślałem o tych z 8 pietra
żegnam was,,,,,,, pinkole wszystko LECE NA DACH
doszłem na dach a tam 6ciu z wiadrami pu h? ta poszłem a mogłem przed telewizorem pić spokojnie piwo i czekać na 14stą ALE NOGI ALE KIECA ale na dzisiaj nie gram
Wysłałem dziesiątkę multi na sześć losowań do tej pory nawet 2 zł zwrotu nie mam przedemną dwa losowania tylko
czarek nasz drogi czarusiu ile dostałeś dziś wiaderek to będzie pewniak na 14sta ale na pewno dostaniesz po 14stej kilka wiaderek do 21,30 napisz ileś znowu dostał wiaderek chyba że straż pożarna zwęza ci
ja wysłałem jeden zakład na 6 losowań i 2 zeta mam na razie , jeszcze 2 los
Znowu nikomu nie dali wygrać w pensji sknerusy chytrusy święta są ludzie nie mają pieniędzy dajcie wygrać
wczoraj jak byłem u siostry to wybrałem się na spacer a że po drodze stacja wpadłem by kupić multi . Pan nie zakumał i wydrukował mi 2 zakłady na 2 los lotto
teraz na serio krasnalek chcesz wygrywać wmutipasko jest takie coś
1/1: 20 - 12 losowań
2/2: 41,48 - 127 losowań
2/3: 13,34,72 - 59 losowań
3/3: 13,40,80 - 827 losowań
krasnalek i reszta kobinujcie z tych liczb ja kombinowałem zacząłem myśleć pod koniec lutego przeważnie 3/3 czasem 5/5 z całego tego zestawu przykład na dziś wybierałem np 20,41,80 DZIŚ NIE GRAM zamkniete nie gram co losowanie w marcu nie byłem ani razu w bankomacie starczało na granie na piwo papierosy kawe 4\5 pech miałem kilka razy powtarzam w realu a wrealu gram tylko raz dziennie
1/1: 20 - 12 losowań
2/2: 41,48 - 127 losowań
2/3: 13,34,72 - 59 losowań
3/3: 13,40,80 - 827 losowań
krasnalek i reszta kobinujcie z tych liczb ja kombinowałem zacząłem myśleć pod koniec lutego przeważnie 3/3 czasem 5/5 z całego tego zestawu przykład na dziś wybierałem np 20,41,80 DZIŚ NIE GRAM zamkniete nie gram co losowanie w marcu nie byłem ani razu w bankomacie starczało na granie na piwo papierosy kawe 4\5 pech miałem kilka razy powtarzam w realu a wrealu gram tylko raz dziennie
Faral40 życzę powodzenia z drugiej strony szkoda jakby wygrana wyjechała poza rewir
krasnalek
Faral40 niekoniecznie wygrać możesz w wawie a odebrać na przykład w poznaniu
krasnalek

zalało Białyskok

zalało BiałyskokKęty suche
same zakonnice reszta w domu nikogo dziś nie obleje a zakonnicy tymbardziej bo by mie zjadła