Wpisy 2 310 771 – 2 310 870
5 kwietnia 2015 14:53 → 5 kwietnia 2015 18:48, 100 wpisów
Brian to już widziałem ile było wygranych na tabeli z MM ale co i ile ktokolwiek z tego portalu trafił i wygrał oto jest pytanie ???
juras z czatu nikt nie wygrał,przypuszczam,że nawet 8/10 nikt nie trafił
Powiem jedno na necie nigdy nie wygracie w pokera dostaniecie podpuchę fula
przegracie z karetą
przegracie z karetą
marek33,jak będziesz miał wolne w majowe Święta daj cynk,to cię odwiedzę,nigdy tam nie byłem.ok
napiszę tylko tyle , grywam w pokera na FTP i jestem w trakcie przechodzenia kolejnej rozgrywki gdzie w finale do rozdania między 20 graczy jest pula 1M $ i jak szczęście dopisze to cały TS mam głęboko gdzieś
marek33 , mylisz się jak dużo gram w pokera i wiele juz wygrałem , brałem udział w Polish Poker Champion Ship gdzie na 6000 graczy zająłem 18 miejsce , grałem przy jednym stole z Michałem Wiśniewskim , (właśnie , z tym Wiśniewskim, ! )
Brian i tu się mylisz , bo wielu grając w TS bardziej popłyneło niż grając w pokera
Ostatnio gram w buka tylko nie w mecze towarzyskie bo oni grają o pietruszkę
i mogę się o to założyć że więcej osób pop[łyneło i płakało przez TS niż przez poker
Brjan ponoć masz cudowny system felicjano więc jak TS może być oszustem?
a w zasadzie wiele zależy od osoby i tego jaki ma cel i jakim graczem jest , jak kogoś wciągnie hazardowy styl grania to wtopi wszędzie czy to w TS czy w pokera czy w jakiejkolwiek innej grze
Brjan , machlojki ? w pokerze przynajmniej wiesz że możesz blefgowac i inni tez moga a tutaj blefuje tylko TS
W Lotto na wtorek kupony nadane ?
a raczej nie blefuje tylko robi nas cały czas w jajko i to takie duzo większe niż od strusia
zgrywusZachowujesz się jak przekupka straganowa,nie pisałem o żadnym cudownym systemie
sory za błędy w pisowni bo jak szybko pisze to czasami robię błędy albo nacisną mi się dwa klawisze
juras,Ja w TSa mogę analizować,a ty w pokera nie i taka jest różnica:między grami liczbowymi a pokerem
choć mimo wszystko i w zasadzie mało gram w TS to znaczy wysyłam tylko po jednym zakładzie i to nie zawsze a w Lotto grywam tylko 1 zakładem, i tez jak jest jakaś większa kumulacja i to wtedy chyba każdy liczy na łud szczęścia że to własnie on , ja trafię te kumulację , chyba się nie mylę że każdy liczy na to że to właśnie jego kupon to będzie ten jedyny
Brian i tu się ponownie mylisz bo w grze w pokera również można analizować i kontrolować grę swoja i przeciwników
a znam takich co potrafią liczyć karty choć nie w każdej odmianie pokera sie to sprawdza a również i matematyka jest pomocna o ile jest ktoś mocny w matmie
zresztą nie chcę nikogo do niczego przekonywać ani namawiać, wiem tylko tyle że w każdej grze liczy sie również szczęście tak jak w pokerze kiedy karta dochodzi tak i w TS kiedy liczby idą te które sobie wymyślimy
ekstra pensja
1kupon 6,11,19,25,31. .. 2
2kupon 9,24,27,32,35 . .. 2
3kupon 2,9,16,21,25. .2
4kupon 5,11,19,23,26. . ..2
5kupon 3,12,17,22,28. .2
3kupon 2,9,16,21,25. .2
5kupon 3,12,17,22,28. .2
co roku ta sam baja umiera rodzi się zmartwych wstaje majpan tak będę niosl ale piwo
a te panienki dalej trzepią kase bo mogą oni wsio w imie jakiegoś tam niewidzialnego wszystko a lud tyrający ledwo co mu starczający do wyplaty daje ost grosz by te panienki mogly sobie ratke splacic za autko oplacic panienki itp. haha swieta rodzine jakie to zalosne tu buzi buzi zyczonka a pozatym innemu by oko wydlubali
W miejscowości Legnica padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Sopot padła wygrana 97 945,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Oborniki Śląskie padła wygrana 97 945,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Włocławek padła wygrana 97 945,00 zł w grze Mini Lotto
Gryks76 sprawdzales kupon to pewnies ty trafil
ludzie grajta kasiury na grę nie oszczędzajta jak brakuje kasy to na kryskę aby grać
to było do przewidzenia że TS utrzyma gorączkę złota 21 mil; to jest dobry doping oni to mają mózgi nie od parady

Nie tylko na klechy cięty. Rodzina też niedobra. Tylko Gryksio cacy..
Gryks>> już nie wiem czy ty bardziej zabiedbany czy nieszczęśliwy.
Gryks>> już nie wiem czy ty bardziej zabiedbany czy nieszczęśliwy.
Całymi rodzinami do Parku Kasprowicza walą.. kto dał radę od stołu wstać.
Twoja pogoda
ekstra pensja na dziś
3kupon 2,9,16,21,25. .2
5kupon 3,12,17,22,28. .2
3kupon 2,9,16,21,25. .2
5kupon 3,12,17,22,28. .2
Monet >> kto dał radę od stołu wstać >>> wygląda że to twoja robota lub twoja propaganda
Czarek czarek dodatkowa bedzie 1
Czarek 1 jeden jeden
1
czarek 1
Monet>>> ja jak było ciepło to chodziłem na Wały Chrobrego do takiej knajpki na statku
Monet ..Całymi rodzinami do Parku Kasprowicza walą >>>> wygoniłeś ludzi od stołu

wielkie