Wpisy 2 308 815 – 2 308 914
2 kwietnia 2015 21:54 → 2 kwietnia 2015 23:59, 100 wpisów
gabriellilamp
kumulacja
2 308 770. zgrywus 2015-04-02 (21:43)
znowu mnie oszukali
znowu mnie oszukali
Pytanie ,kto wygrał przez ostatni rok chociaż 1000 zł , i jest na plusie w sumie w grach lotto.B jak nie to jest naiwny.
lila nic a nic karwa twarz wyebe koszyk nie ide swiecic jaj
wasyl mam taki sam basenik dla chłopaków tylko trochę stabilniejszy
Cóż Wasylku chyba przyjdzie się na święta tylko po jajkach podrapać
nino ja w mini 4/5 ----1140zł i ostatnio 7/10 w mm z +
GABRIEL trzeba je jeszcze miecwasyluś ma tylko 1 bo drugie w zakładzie przegrał
lila a zalałas juz go wodą bo mozna po lodzie pojezdzic
gabi wasyl jest bez jaj przegrałem zakład kiedys i teraz cięko spiewam piszczacym głosem
wasyluniu ja zalewam wodą a potem spuszczam wodę i mam potom w ogrodzie a dziecioki ubawkarwa,stara sie musi męczyć
lila była swiadkiem jak traciłem wajca
na mp
Najlepiej wypisywać puste kupony i nie wysyłać i się cieszyć że wygrałem,To jest super pomysł od Nino
lila i to mycie tej niebieskiej wanny
głos zachrypnie, i nie b dziesz musiał robić za wurst kiełbasę
może odrośnie JAJO
no bo łodegrałem drugie
g...l ale jajca juz puste strzelam slepakami
tylko prześwity w kręgosłupie trzeba czymś zapełnić,
za dużo spuszczasz...
za dużo spuszczasz...
rychfer kregosłup juz pusty lekarz mi powiedział ze powoli sie robie bezkregowcem
ide popykac
rychwer no stoi jak stoję na rękach
bo innaczej wisi do zelówki
Trzeba się cieszyć że coś jeszcze wisi choć bo jeden gość nabawił się chińskiego syfu i chcieli mu amputować przyrodzenie więc poleciał za wszystkie oszczędności do chin Skoro to chiński syf pomyślał to wiedza jak go wyleczyć i lekarz patrzy kiwa głową niewesoło i mówi uuu uuu I CO I CO ?!!! Panie doktorze trza amputować ?!!! ...eee nie to samo odleci
w tamtym miesiącu 4/6 z chybika skan dalej w profilu dziś z własnych 4/6 tylko co wtedy 291 zl jakos a dziś może z 70 zl rzuca
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 255 869,80 zł
może w solance z peklorem trzeba moczyć...?
ostatnio oglądałem w reklamie takie kiełbasy...regionalne...
ostatnio oglądałem w reklamie takie kiełbasy...regionalne...
ta padło ciekawe gdzie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
pewnie sosnowiec
Dobra Kochanieńcy idę śnieg odgarniać bo jutro chałupy nie otworzę
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
gabriel ino cza łopatowac ...wymarzony domek w karkonoszach
no i dawca może być wybawieniem, ponoć bengowski jeszcze ma...
Grocka...
napisz podanie
Grocka...
napisz podanie
p..x
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
https://www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90
p..x no ba
https://www.youtube.com/watch?v=ed7rg-8qiRU
tez dobre
tez dobre
jak trzasne te 17 baniek to kupie se ten domek w karkonoszach
a mam pewniaki na sobote 1 2 3 4 26 49
gabryjel lepiej p-64 lub kałasznikowa i bede strzelał do pługa
jocka
gabryjel .. dobre wyskoczył mi ten pies z rogami i rozpintolił auto
Teraz po tym coś zapodał Wasyl leci śpiewający ksiądz Alleluja a ja se nucę ..zabić hu... zabić hu...
Archanioł tylko zamiast oryginalnej aureolii stara rawka od roweru
https://www.youtube.com/watch?v=QkNLZ17dRUs
Wasyk tylko już nic nie podsyłaj bo musze iść a mnie to bawi stare ale jare zawsze jak tego słucham to płaczę
https://www.youtube.com/watch?v=oNLU0P17RtI
gdzie
poszły
2 308 903. wasyl-piaski
poszły
musisz dogonić bo ci uciekną...
szef Pasko , poszedł spać , to trochę mozemy poswintuszyć."Dwaj rolnicy się spotykają i stwierdzają,ze to co żre i sra-to na tym interesu nima...bo jak się gówno sprzeda , to skąd jakie grosięta?Wesolych...
uciekam na film
jareq e nie xxx
WAŻNA PROŚBA OD RATOWNIKÓW
MEDYCZNYCH
=> http://wawalove.pl/Wazna-prosba-od-ratownikow-medycznych-a16000
Ratownicy medyczni wystosowali do wszystkich bez wyjątku prośbę, która nikogo nic nie kosztuje. Nawet nie wymaga wysiłlku fizycznego. Spełnienie jej może uratować życie - Twoje lub bliskiej nam osoby.
Ratownicy medyczni, którzy interweniują na miejscu wypadków, często napotykają na małe, ale decydujące o życiu trudności. Chodzi o kontakt z bliskimi poszkodowanych. Dlatego, zaproponowali abyśmy w specjalny sposób oznakowali w komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu.
Telefon komórkowy jest często jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, lub inne posobne informacje.
W związku z tym ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach.
Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in case of emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, IE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski.
Nie ma co czekać, spełnijcie tę prośbę, wpiszcie do swoich telefonów ICE i udostępnijcie tę informację dalej. To nic nie kosztuje, a samo w sobie jest po prostu bezcenne.
MEDYCZNYCH
=> http://wawalove.pl/Wazna-prosba-od-ratownikow-medycznych-a16000
Ratownicy medyczni wystosowali do wszystkich bez wyjątku prośbę, która nikogo nic nie kosztuje. Nawet nie wymaga wysiłlku fizycznego. Spełnienie jej może uratować życie - Twoje lub bliskiej nam osoby.
Ratownicy medyczni, którzy interweniują na miejscu wypadków, często napotykają na małe, ale decydujące o życiu trudności. Chodzi o kontakt z bliskimi poszkodowanych. Dlatego, zaproponowali abyśmy w specjalny sposób oznakowali w komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu.
Telefon komórkowy jest często jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, lub inne posobne informacje.
W związku z tym ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach.
Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in case of emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, IE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski.
Nie ma co czekać, spełnijcie tę prośbę, wpiszcie do swoich telefonów ICE i udostępnijcie tę informację dalej. To nic nie kosztuje, a samo w sobie jest po prostu bezcenne.