Wpisy 2 306 674 – 2 306 773
31 marca 2015 14:36 → 31 marca 2015 17:12, 100 wpisów
AlbinLotto
chociaż samą mnie kusi 8/8 pozwoliłoby mi to pozamykać jakieś tam spawy ogarnięcie się i na zwiedzanie wawy
Moje największe z marzeń.
Pójdę chyba raz jeszcze wysłać swoją ósemkę na kila losowań - zaryzykuję.
Moje największe z marzeń.
Pójdę chyba raz jeszcze wysłać swoją ósemkę na kila losowań - zaryzykuję.
ale mało wygranych, to wprost niemozliwe, zeby na tyle wysłanym kuponów tak malo oób trafiło.
liczby które wyskakuja z bebna mnie rozpierd... tragedia Jak mysle sobie nie wypadna to wypadaja i na odwrot jak tu skreslac!
mr88 Te co:wyskakują jak nie wysyłasz oboki,te co wysyłasz i oboki
jakie mam ?
dzień moich urodzin,liczbę dnia poprzedzającą datę dnia moich urodzin
rok moich urodzin no i 69
do tego liczby otwierające i zamykające skalę,a dwie pozostałe to bliźniacze do roku moich narodzin
Jutro ruszę zad i wyślę na 10 losowań
dzień moich urodzin,liczbę dnia poprzedzającą datę dnia moich urodzin
rok moich urodzin no i 69
do tego liczby otwierające i zamykające skalę,a dwie pozostałe to bliźniacze do roku moich narodzin
Jutro ruszę zad i wyślę na 10 losowań
hm no moze tak ale ja tu skreslam x10 dla teo staram sie skupic na jednym kuponie np 7/7 ale fantazja tez mnie ponosi i daje po 8/8 9/9 10/10 x 10 i zonk w sumie to 7/7 siem czasem zwroci!
ostatnio 6/8 x10 mysle sobie fajnie ale co z tego jak i tak poszlo w 3 dni wszystko
Nie jest to kwota nie do zrealizowania ale rozbija się o czas.
co to są liczby otwierające i zamykające skale - bo brzmi to ciekawie
Bardzo logicznie brygadarr się wyrażasz tylko jak coś mówisz wyciąg cymelka z buzi
Strzałeczka Wszystkim Brygadarr się nie gniewaj to taki żarcik rzecz jasna
Poprofesorzę trochę udam że symuluję no chyba że ktoś już ma gotowe numerki na wieczór ?
brygadarr a czy tak trudno odpowiedzec na pytanie
sa osoby dla ktorych skala zaczyna sie od 20 i konczy na 40....
no ale cóż..... dziei za logiczną i wyczerpującą odpowiedz
sa osoby dla ktorych skala zaczyna sie od 20 i konczy na 40....
no ale cóż..... dziei za logiczną i wyczerpującą odpowiedz
wiedziałam ze jak skresle 45 to bedzie 47 nawet pisałam o tym o matko............
140zeta i h.... z tego zrobmy zbiorowa piatke i zagrajmy wszyscy
2 306 412. emeryt 2015-03-31 (10:31)
Kulichkova E.-Broady N.8067 1
Foretz Gacon S.-Arcangioli M.8070 1
Linette M.-Kontaveit A.8072 1
Całkowity kurs: 2.59
Kulichkova E.-Broady N. 2:1
Foretz Gacon S.-Arcangioli M. 2:1
Linette M.-Kontaveit A. 2:0
Kulichkova E.-Broady N.8067 1
Foretz Gacon S.-Arcangioli M.8070 1
Linette M.-Kontaveit A.8072 1
Całkowity kurs: 2.59
Kulichkova E.-Broady N. 2:1
Foretz Gacon S.-Arcangioli M. 2:1
Linette M.-Kontaveit A. 2:0
to byly typy zony a moje sie sprawdazaja w 80 procentach dzisij 14 liczb trafionych dzien w dzien w dzien i h..tego
beata
astrolog
astrolog
beata29 trzeba te liczby jakiś systemem rozpisać
19 się zgadzam bo to moj pewniak sam go już mam na kuponie a 9 nie wiem zastanowimy się
76 mocno wychodzi
jakiś szablon systemu podstawić liczby i rozpisać
cała masa jest systemów rozpisowych na wszelkie ilości skreśleń
19,21 najlepsze
70 no i śpioch 77
tak ja to widzę
13,26,49 dobre liczby
ale to tylko moje zdanie
ts zweryfikuje wszystko
te 76 bardzo mocno mnie się nasuwa
u mnie teraz przechodzi... burza
od południa raz słońce za chwilę ulewa i tak w kółko
W miejscowości Sandomierz padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka XL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
2 306 720. BEATA29 2015-03-31 (16:15)
to byly typy zony a moje sie sprawdazaja w 80 procentach dzisij 14 liczb trafionych dzien w dzien w dzien i h..tego
Beato??? To TY masz żonę??
Beato??? To TY masz żonę??
na gronowie już po
słaba parę błyśnieć 2-3 zagrzmienia
brygadarr...
Nie no właściwie..
W sumie racja. żadne zdziwko.
Teraz to nawet trendy jest.
Nie no właściwie..
W sumie racja. żadne zdziwko.
Teraz to nawet trendy jest.
xelom
monet
brygada
monet
brygada
spox>> nawet jak masz to nie musisz się wstyczić. Tutaj sami swoi i wyżyny tolerancji.
2 306 720. BEATA29 2015-03-31 (16:15)
to byly typy zony a moje sie
Pytanie o żonę po takim wpisie.
Jest zasadne? czy nie?
to byly typy zony a moje sie
Pytanie o żonę po takim wpisie.
Jest zasadne? czy nie?
Cześć wam dzisiaj nie byłem w przedszkolu tylko u dziadka porozmawialiśmy na różne tematy dał mi 10 zł co jakiś czas daje. A jak przyjechałem zjadłem obiad i pojechałem 3 GP. W GP Korei w kwalifikacjach 11 miejsce ale w wyścigu do pewnego momentu ładnie szło aż potem kolizja i ścięcie zakrętu dwie kary po 20 sekund ostatecznie 16 miejsce. Potem GP Japonii w Q1 wykręciłem przyzwoity czas który myślałem że da awans do dalszej części kwalifikacji ale dupa 18 miejsce w wyścigu przebijanie do przodu nawet na 3 okrążeniu CS wyjechał ale potem kolizja i ostatecznie 12 miejsce. Ale za to 16 GP Indii dobrze w kwalifikacjach 12 ale za to wyścig wygrałem. A więc podsumowują ten poziom wyżej da się odczuć po wygrałem tylko 3 wyścigi a 6 krotnie na podium na amatorze o niebo lepiej. Jestem na 5 miejscu do mojego rywala o kontrakt w Mercedesie tracę 18 punktów Rosberga a 3 GP do końca sezonu oj blisko będzie powalczę o podium 32 punkty straty do Alonso a lidera bardzo dużo już straty 122 punkty. Ale będę walczyć to obiecuję wiem że długo napisałem ale co tam. A macie jakie zakłady na dzisiejsze losowania ? Ai mała prośba wyśle mi ktoś 1 zakład Mini Lotto ?
A oglądaliście przemówienie pani premier w pół rocznym rządzeniu jej rządu ? Podobno 50% się udało spraw zrealizować a co z bezrobociem się pytam mówiła że będzie lepiej będzie spadać i ludzie nie będą musimy się martwić że mogą stracić ją a przewodniczący SLD mówił że cena energii wzrosła od 1 stycznia o 2% i bądź tu człowieku mądry.
Monet.
Ty masz jednak wielkieJuż tyle razy zostałeś podeptany,nazwany ......
a Ty dalej humanitarnie.
Ty masz jednak wielkieJuż tyle razy zostałeś podeptany,nazwany ......
a Ty dalej humanitarnie.
Krzysztof walcz!
Teraz same pogromy siatkarze ,tenisići ,bokserzy ... trzymaj fason,szlifuj formę i ratuj honor
Teraz same pogromy siatkarze ,tenisići ,bokserzy ... trzymaj fason,szlifuj formę i ratuj honor
Do boju Polsko !!!
Kiedy bezrobocie zniknie lub w dużej części zaniknie w tym dzikim niestety muszę tak mówić kraju.
emerytko>>> przecież wiesz dlaczego.
Jeśli jakiś pies pilnujący obejści na mnie naszczeka to mam się zacząć z nim gryźć albo warczeć na niego przez płot?
Taka jego natura. To ma w głowie i sercu.
Jeśli jakiś pies pilnujący obejści na mnie naszczeka to mam się zacząć z nim gryźć albo warczeć na niego przez płot?
Taka jego natura. To ma w głowie i sercu.
Kiedy wróci Kubica miał w 2015 roku nawet ba był na symulatorach bodajże o Mercedesa tak Mercedesa i co gdzie jest w rajdach. Jak widziałem kilka wywiadów mówił że na większości torów mógł już jechać ale nie wszystkich to kiedy pani Kubica wrócisz tak to cała F1 jest bezwartościowa i baaaaaaaaardzo nudna pana miejsce jest na torze wyścigowym. Ja widzę Kubicę w Red Bullu, Ferrari, Mercedesie albo McLarenie z Alonso pomóż im aby lepiej się wiodło no jeszcze ewentualnie Lotus który bym przedtem Renault.