Wpisy 2 305 025 – 2 305 124
29 marca 2015 16:57 → 29 marca 2015 19:26, 100 wpisów
drapku tyle to aj wiem ale nie mam arkusza z 2015 roku żeby się przygotować.
Ja.
Jak stawiacie co by było jakby mi dali zasiąść i pojechać Mercedesem lub Ferrari w kwalifikacjach i potem wyścigu jeden weekend chociaż ?
Trudna prawda.
Krzysztof>> ja stawiam na to że w poniedzialek po takim weekendzie podpisujesz kontrakt ze stajnią na pierwszego kierowcę.
Nie inaczej.
Nie inaczej.
Ale kogo zastąpię i jakie zespoły się zgłoszą ?
Monet nie uszykujmy się na razie to ja mogę bolidem na konsoli sobie pojeździć tam tylko najlepsi pojeździć elita.
Konsola i p[ad to tylko symulacja wyścigów a tam są przeciążenia G i inne bajery.
O...krzysztof C, dawno ciebie tutaj nie było??? Uczysz sie do matury? Wiesz, że musisz zdać
Monet z czego wysuwasz ten wniosek dlaczego mają go wywalić to McLaren jest cienki w tym sezonie a konkretnie mówią silnik Hondy a miało być tak pięknie dwaj kierowcy zaparkowali bolidy w garażach najpierw Alonso a potem ileś okrążeń Button. Widać jednak regres Ferrari to nawet fajnie bo kibicuję temu zespołowi a dzisiaj Mercedes przegrał choć zapewne strategią. U Ferrari widać 100 mln $ zdało rezultat mówili że Marlboro sponsor dodał budżet jakoś tak ?
Ta firma tytoniowa.
mrowko faraona jak dobrze cie widzieć tak zaraz zrobię arkusz z języka polskiego 2010.
A kto z was grał albo gra na konsoli ?
Bo mam 12 gigówkę i dysk 500 GB ale coś z nim nie tak. Chodzi o to a usuwałem gry już np GTA V z dysku że chcę usunąć np FIFĘ 14 i w miejsce zainstalować Asasyn Rouge ale nie mogę znaleść tej opcji pomoże ktoś ?
Wczoraj grałem w Killzone 3 graliście ? Fajna dosyć nawet.
Zgrywus>> już po ptokach w siatkowce. Nie machaj tak bo się spocisz a trza mocy trochę na Irlandię zachować.
<< Dzień dobry >>
Jakiś samolot niemiecki nie mógł wylądować w Gdańsku, teraz leci do ...Warszawy.. .
.............................................
.............................................
Nad morzem ...paskudna pogoda.. .
Samoloty można podglądać na stronie flightradar.
.........................................................
.........................................................
----->> flightradar24.com
W Niemczech mocno pada/leje.. .
No niestety nie udało się aby nasze drużyny polskie zajęły 1 i 3 miejsca ale i ta gratulacje za 2 i 4 brawa za to że były w final four jednak zabrakło dzisiaj czegoś może zimnej głowy brawa za walkę i hart ducha teraz czekamy na mecz naszych piłkarzy. Aha i potwierdza się że Polska siatkówka jest na wysokim poziomie.
Kolejka dla wszystkich wybierajcie co chcecie wypić tylko nie upić się.
Chyba już ten niemiecki samolot wylądował.
Krążył godzinę nad Gdańskiem, potem został skierowany do Warszawy.. .
/lot nr: LH 1644/.
.........................................
Krążył godzinę nad Gdańskiem, potem został skierowany do Warszawy.. .
/lot nr: LH 1644/.
.........................................
Warszawskie lotnisko na Okęciu ok. godz.17.45 zostało poinformowane o dodatkowym lądowaniu. Jak dowiedziała się Wirtualna Polska, maszyna Lufthansy przed kilkoma minutami wylądowała. Stołeczne lotnisko zapewnia, że nie zakłóci to planowych lotów.
siemka
Faral40,zgrywus,mareczek33
marek>> obstawiles sam remis?
Gdybym podejrzewał remis to obstawiałbym w opcji obie strzelą/remis kurs w bet 4.75
bo bramki będą.
jak spadać to z wysokiego konia
Gdybym podejrzewał remis to obstawiałbym w opcji obie strzelą/remis kurs w bet 4.75
bo bramki będą.
jak spadać to z wysokiego konia
U mnie tez pada pogoda po starym psie
Monet
Obstawiłem Islandię Chorwację i Belgię to weszło wczoraj dziś została Polska
Obstawiłem Islandię Chorwację i Belgię to weszło wczoraj dziś została Polska
http://sport.wp.pl/kat,1040543,title,Krew-na-lodowisku-w-Tychach,wid,17403956,wiadomosc.html
marek>> no sorry ale nie mogę szczerze życzyć Ci wygranej. Chcę żeby Polska jednak wygrała..
oj tam... nstepnym razem coś sobie wygrasz..
A tak na boku to bardzo nie lubie obstawiac "emocjonalnych" zakładów.
A tak na boku to bardzo nie lubie obstawiac "emocjonalnych" zakładów.
Monet
Nie gram w żadne bet nie mogłem od nich pieniędzy odebrać
Nie gram w żadne bet nie mogłem od nich pieniędzy odebrać
Marek >> kikka lat w bet365 i nie mam takich negatywnych doświadczeń. Wręcz przeciwnie.
Monet polowałam na Ciebie i Cię przez 2 miechy upolować nie mogłam
Monet to masz szczęście przetrzymali mnie 3 miesiące i wpłacili ale nie wszystko
Lila>> no ja tez nie mogłem trafić.
Jak wszedłem to po Tobie już tylko świeże ślady zostały.
Jak wszedłem to po Tobie już tylko świeże ślady zostały.
Gram w Milenium lub w Fortune nie lubię mieć kłopotów z skarbówką
Ja też niekoniecznie.Można z teretorium polski grać.
Wystarczy jakiś znajomy np. w de który na siebie zaloży konto.
Ty kupujesz lapka płacisz znajomemu za dostęp do neta i pogrywasz sobie przez TeamViwera
Jeden bank i jeden bukmacher sprzedał grających w polsce. Po tym ile ludzi od nich odpłynęło nie wiem czy inny to zrobi.
Wystarczy jakiś znajomy np. w de który na siebie zaloży konto.
Ty kupujesz lapka płacisz znajomemu za dostęp do neta i pogrywasz sobie przez TeamViwera
Jeden bank i jeden bukmacher sprzedał grających w polsce. Po tym ile ludzi od nich odpłynęło nie wiem czy inny to zrobi.
witam
macie jakieś typy na bukmacherkę?
sadze że Polska będzie remis 1:1
mw>> istnieje tak możliwość.
postawię sobie trzydrogowo na 1,2,i X z ocją bts kursy odpowiednio 6,50 ,7 i za remis 4.75
postawię sobie trzydrogowo na 1,2,i X z ocją bts kursy odpowiednio 6,50 ,7 i za remis 4.75
trzeb by coś w multi posłać