Wpisy 2 304 972 – 2 305 071
29 marca 2015 16:25 → 29 marca 2015 18:23, 100 wpisów
grając na 9liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:4,3 a bez 1:6,53
grając na 8liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:5,53 a bez 1:9,77
grając na 8liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:5,53 a bez 1:9,77
ja na wieczór mm nie gram; dancia rano zostaw senne na jutro na 14tą
Brjan jak tam
grzesiu jak coś będzie...
grzesiu walnij jareckiego ode mnie...on mi dokucza...
powodzonka w wieczornych losowankach- szczególnie w rencienikam
dancia pogoń go z
dancia pogoń go z
o matko kogo ja widze...
jarecki słyszysz...
zgrywus ale masz w zęby...
Ale mnie ta F1 kręci no ja nie mogę. A w inne gry też gram fajna jest konsola PS3 polecam chętnie bym kupił PS4 ale to jeszcze trochę poczekam aż bardziej stanieje.
jarecki to se graj...
dużo wygranychdzisiaj kasa będzie po meczu z irlandia lezy na trawie i czeka
Mam zamiar kupić samochód mam skuter prawo jazdy od ponad 4 lat. Kolega ma skuter i kupił sobie Hondę NSR 125 CC żeby się nauczyć jezdzić biegówką 23 lata ma kolega. A miał samochód przedtem Peugeota srebrnego to się dorobił co. Jak doradzicie mi kupić samochód nie drogi mało awaryjny żeby mało palił ?
http://allegro.pl/wisniowe-punto-1-2-oplacony-z-niemiec-5-drzwi-city-i5190573287.html
Ale miałem na koncie około 6000 zł tyle że od października mam już mniej się wydało na różne rzeczy i korepetycje a nie przybyło z pracy nic Trochę ponad 4000 mam.
On nie umie na biegi motorem jezdzić a mówił że cacko ponad 150 km/h frunie co byście mu powiedzieli jak odchodziłem mówiłem żeby ostrożnie jeździł i uważał znamy się około 17 lat.
4500 zł wydał.
http://otomoto.pl/mercedes-benz-a-140-C35641794.html
no nie wiem, bo skoro kolega pisze że kasa leży na trawie to chyba wyższy kurs jest na irlandię
On nie umie na biegi motorem jezdzić a mówił że cacko ponad 150 km/h frunie co byście mu powiedzieli jak odchodziłem mówiłem żeby ostrożnie jeździł i uważał znamy się około 17 lat.
Mam zamiar kupić samochód mam skuter prawo jazdy od ponad 4 lat. Kolega ma skuter i kupił sobie Hondę NSR 125 CC żeby się nauczyć jezdzić biegówką 23 lata ma kolega. A miał samochód przedtem Peugeota srebrnego to się dorobił co. Jak doradzicie mi kupić samochód nie drogi mało awaryjny żeby mało palił ?
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-5drzwi-sprowadzonyz-niemiec-C35884101.html
http://allegro.pl/mercedes-a-160-klima-elegance-i5209283396.html
A może traktor co ?
Na dwóch kołach.
Jutro po pracy tak to nazwijmy bez kasy a wczoraj wujo przywołał znaczy ciocia żeby przyszedł do wujka a on kwitek żebym popisał odbiór wynagrodzenia śmiechu warte. A przedszkolanki ciągłe wymagania zrób tamto a zrób owamto bo kuroniówka będzie od października.
Ile jest teraz co i miesiąc zmieniło się coś bo jak czytałem 3 miesiące około 700 a potem 600 zł ?
zdecydowałem się zagrać i w rentę i 5/5 w mm, moja piątka: 10-36-54-56-78
Dobra muszę zrobić arkusz maturalny z 2010 roku język polski żeby się dobrze przygotować na różne ewentualności.
drapku tyle to aj wiem ale nie mam arkusza z 2015 roku żeby się przygotować.
Ja.
Jak stawiacie co by było jakby mi dali zasiąść i pojechać Mercedesem lub Ferrari w kwalifikacjach i potem wyścigu jeden weekend chociaż ?
Trudna prawda.
Krzysztof>> ja stawiam na to że w poniedzialek po takim weekendzie podpisujesz kontrakt ze stajnią na pierwszego kierowcę.
Nie inaczej.
Nie inaczej.
Ale kogo zastąpię i jakie zespoły się zgłoszą ?
Monet nie uszykujmy się na razie to ja mogę bolidem na konsoli sobie pojeździć tam tylko najlepsi pojeździć elita.
Konsola i p[ad to tylko symulacja wyścigów a tam są przeciążenia G i inne bajery.
O...krzysztof C, dawno ciebie tutaj nie było??? Uczysz sie do matury? Wiesz, że musisz zdać
Monet z czego wysuwasz ten wniosek dlaczego mają go wywalić to McLaren jest cienki w tym sezonie a konkretnie mówią silnik Hondy a miało być tak pięknie dwaj kierowcy zaparkowali bolidy w garażach najpierw Alonso a potem ileś okrążeń Button. Widać jednak regres Ferrari to nawet fajnie bo kibicuję temu zespołowi a dzisiaj Mercedes przegrał choć zapewne strategią. U Ferrari widać 100 mln $ zdało rezultat mówili że Marlboro sponsor dodał budżet jakoś tak ?
Ta firma tytoniowa.
mrowko faraona jak dobrze cie widzieć tak zaraz zrobię arkusz z języka polskiego 2010.
A kto z was grał albo gra na konsoli ?
Bo mam 12 gigówkę i dysk 500 GB ale coś z nim nie tak. Chodzi o to a usuwałem gry już np GTA V z dysku że chcę usunąć np FIFĘ 14 i w miejsce zainstalować Asasyn Rouge ale nie mogę znaleść tej opcji pomoże ktoś ?
Wczoraj grałem w Killzone 3 graliście ? Fajna dosyć nawet.
Zgrywus>> już po ptokach w siatkowce. Nie machaj tak bo się spocisz a trza mocy trochę na Irlandię zachować.
<< Dzień dobry >>
Jakiś samolot niemiecki nie mógł wylądować w Gdańsku, teraz leci do ...Warszawy.. .
.............................................
.............................................
Nad morzem ...paskudna pogoda.. .
Samoloty można podglądać na stronie flightradar.
.........................................................
.........................................................
----->> flightradar24.com
W Niemczech mocno pada/leje.. .
No niestety nie udało się aby nasze drużyny polskie zajęły 1 i 3 miejsca ale i ta gratulacje za 2 i 4 brawa za to że były w final four jednak zabrakło dzisiaj czegoś może zimnej głowy brawa za walkę i hart ducha teraz czekamy na mecz naszych piłkarzy. Aha i potwierdza się że Polska siatkówka jest na wysokim poziomie.
Kolejka dla wszystkich wybierajcie co chcecie wypić tylko nie upić się.