Wpisy 2 304 905 – 2 305 004
29 marca 2015 15:10 → 29 marca 2015 16:37, 100 wpisów
czarek dobry wybór
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
czarek tyś coś kiedyś wygrał chuba familiadzie
lub 1 z 10ciu
lub koło fortuny
ale czarus propopnuje ci program chlopaki do wziecia tam to dopiero jest do wygrania 66 lat to stara rura
czarek wygrałeś to stara rura
czarek nie krepuj sie 66 lat to nic tagiego to tylko przekwitnieta juz
zgrywus co ty za śćieme ładujesz że wygrałeś przecież nie grasz i nie wysyłasz
lewy wiele bylo zdjec bylo nawet 9/10+
Cześć wam oglądaliście wyścig o GP Malezji wygrał Vettel z Ferrari przed Mercedesami a Alonso któremu kibicuję kilka lat nie ukończył prawdopodobnie awaria w jego bolidzie coś te McLareny słabe są poprzez silniki Hondy a mieli Mercedesa. A ja w F1 2013 po 13 wyścigach jestem na 4 miejsce 132 punkty tle samo co Rosberg z Mercedesa którego mam obranego za rywala o miejsce na koniec sezonu kontraktu w Mercedesie.
drapek
albin żeby choć 6/9 z plusem weszło to już by był papierek przyzwoity
drapek pewnie nie raz juz miales i pewnie bedziesz mial wiecej
Mam zamiar kupić F1 2014 ale cena się trzyma ponad 100 zł a i pada to z kolegą będę mógł wymiatać wtedy.
no 6/9+ miałem parę razy, ale nie tak łatwo trafić-gram z plusem tylko jeden zakład i nie na każde losowanko
krzysztof c F1 rocznik 2014 za 100zl ? bierz i sie nawet nie zastanawiaj tylko gdzie jezdzic bedziesz
drapek 7/9 + tez miales juz co nie ?
Gra chłopie graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i mogę wtedy zaraz na początku wybrać każdy zespół nie jak to ma miejsce w F1 2013 choć już jestem w miarę doświadczonym kierowcą 8 sezon powili kończę 1 tytuł mistrzowski i 3 miejsce.
tylko raz-ale ja tu nakradnę kiedyś na co najmniej na 8/9+; dziś np. podradłem liczbę 15 ze snu krysieńki i wygrana została podniesiona o jeden stopień
8/9+ to juz 10K
drapek 7/8 +(x1) jak do tej pory
drapek 5/8+ tez mialem juz kilka razy
co jest grane chopaki???
grzesiu znów coś chapnąłęs?
drapek tylko ze 1 liczba wiecej i sytuacja zupelnie inna tak nie wiele trzeba
islandorka30,5
grzesiu ostatnio medusia mi wypaczała w gwiazdach ze u mnie rządzi wredny saturn dlatego brak mi czapeczki i szczescia...
Albinku
grzesiu a o kim mowa z tym +???
czrek sam se graj...
kumam kum kum...
6 9 10 2/3 winno byc...
Dziś jestem w Szczecinie 2x Multi wysłane jakieś ciekawe te liczby dał.
drapciu dzis senne poleciało 16 11 35..zostało jak co 29,14,78,18,49,,,i u dusi 12,74,19,,,
grając na 9liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:4,3 a bez 1:6,53
grając na 8liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:5,53 a bez 1:9,77
grając na 8liczb +; szansa na jakąkolwiek wygraną to 1:5,53 a bez 1:9,77
ja na wieczór mm nie gram; dancia rano zostaw senne na jutro na 14tą
Brjan jak tam
grzesiu jak coś będzie...
grzesiu walnij jareckiego ode mnie...on mi dokucza...
powodzonka w wieczornych losowankach- szczególnie w rencienikam
dancia pogoń go z
dancia pogoń go z
o matko kogo ja widze...
jarecki słyszysz...
zgrywus ale masz w zęby...
Ale mnie ta F1 kręci no ja nie mogę. A w inne gry też gram fajna jest konsola PS3 polecam chętnie bym kupił PS4 ale to jeszcze trochę poczekam aż bardziej stanieje.
jarecki to se graj...
dużo wygranychdzisiaj kasa będzie po meczu z irlandia lezy na trawie i czeka
Mam zamiar kupić samochód mam skuter prawo jazdy od ponad 4 lat. Kolega ma skuter i kupił sobie Hondę NSR 125 CC żeby się nauczyć jezdzić biegówką 23 lata ma kolega. A miał samochód przedtem Peugeota srebrnego to się dorobił co. Jak doradzicie mi kupić samochód nie drogi mało awaryjny żeby mało palił ?
http://allegro.pl/wisniowe-punto-1-2-oplacony-z-niemiec-5-drzwi-city-i5190573287.html
Ale miałem na koncie około 6000 zł tyle że od października mam już mniej się wydało na różne rzeczy i korepetycje a nie przybyło z pracy nic Trochę ponad 4000 mam.
On nie umie na biegi motorem jezdzić a mówił że cacko ponad 150 km/h frunie co byście mu powiedzieli jak odchodziłem mówiłem żeby ostrożnie jeździł i uważał znamy się około 17 lat.
4500 zł wydał.