Wpisy 2 303 932 – 2 304 031
28 marca 2015 10:48 → 28 marca 2015 12:37, 100 wpisów
z wygraną jest tak ze musisz zgłosic rano to ci uzbiera kase do wieczora
lub na nastepny dzien
lub na nastepny dzien
na stronie jest napisane ze do 2200 bez podatku okej ale powyzej 2000 w oddziale ts ogolnie wiec konkluzja? mozna 2tysiaki wyplacic w "kiosku" czy nie
ja byłem w realu -i 5 innych kolekturach ni mieli dla mnie 1140
dopiero w kauflandzie mieli
dopiero w kauflandzie mieli
Zgodnie z art. 22 regulaminu gier liczbowych, wypłata wygranej następuje w dwojaki sposób:
Po pierwsze, jeśli wygrane pieniężne, w których łączna suma wypłat dokonywanych na podstawie jednego kuponu przekracza 2 000 zł. wypłacane są w Oddziałach Totalizatora Sportowego. Na terenie kraju jest ich 17. Wygraną można odebrać w okresie 60 dni od dnia następującego po dniu losowania.
Po drugie, wygrane pieniężne niższego stopnia, w których łączna suma wypłat nie przekracza 2 000 zł, wypłacane są w dowolnych kolekturach na terenie całego kraju. Wygrane te są wypłacane w okresie 60 dni od dnia następującego po dniu losowania.
Zasady odbioru wygranej
Wygrane pieniężne w Lotto wypłaca się wyłącznie za zwrotem kuponu. Jeśli wygrane przypadają grającym niepełnoletnim, wypłaca się je wyłącznie ich przedstawicielom ustawowym. Jeśli nie można stwierdzić autentyczności kuponu lub też kupon nie posiada niezbędnych informacji lub kodu paskowego, wypłaty nagrody się nie dokonuje. Jeśli grający zgubi lub zniszczy kupon, może odwoływać się do TS. Jeśli TS ma wątpliwości, co do uprawnień okaziciela kuponu, może wstrzymać wypłatę wygranej na okres nie przekraczający 30 dni.
Po pierwsze, jeśli wygrane pieniężne, w których łączna suma wypłat dokonywanych na podstawie jednego kuponu przekracza 2 000 zł. wypłacane są w Oddziałach Totalizatora Sportowego. Na terenie kraju jest ich 17. Wygraną można odebrać w okresie 60 dni od dnia następującego po dniu losowania.
Po drugie, wygrane pieniężne niższego stopnia, w których łączna suma wypłat nie przekracza 2 000 zł, wypłacane są w dowolnych kolekturach na terenie całego kraju. Wygrane te są wypłacane w okresie 60 dni od dnia następującego po dniu losowania.
Zasady odbioru wygranej
Wygrane pieniężne w Lotto wypłaca się wyłącznie za zwrotem kuponu. Jeśli wygrane przypadają grającym niepełnoletnim, wypłaca się je wyłącznie ich przedstawicielom ustawowym. Jeśli nie można stwierdzić autentyczności kuponu lub też kupon nie posiada niezbędnych informacji lub kodu paskowego, wypłaty nagrody się nie dokonuje. Jeśli grający zgubi lub zniszczy kupon, może odwoływać się do TS. Jeśli TS ma wątpliwości, co do uprawnień okaziciela kuponu, może wstrzymać wypłatę wygranej na okres nie przekraczający 30 dni.
http://www.money.pl/wyniki-lotto/artykul/jak;odebrac;wygrana;w;lotto,149,0,1586069.html
Podatek od wygranej
Wygrana w Lotto nie przekraczające 2280 zł są wolne od jakichkolwiek opłat. Z kolei wyższe są obciążone podatkiem dochodowym w wysokości 10 proc. Odprowadzenie podatku ciąży na organizatorze gier liczbowych, dlatego też nie należy się martwić formalnościami.
Sposoby wypłaty wygranej
Wygrana w Lotto nie przekraczające 2280 zł są wolne od jakichkolwiek opłat. Z kolei wyższe są obciążone podatkiem dochodowym w wysokości 10 proc. Odprowadzenie podatku ciąży na organizatorze gier liczbowych, dlatego też nie należy się martwić formalnościami.
Sposoby wypłaty wygranej
no tak czyli mozna 2000 wyplacic w "kiosku" tez tak rozumuje bo przeciez jest wszystko klarownie napisane zastanawia mnie tylko to dla czego ktos kto sie na tym powinien znac czyli operator lottomatu wprowadza mnie w blad i mowi ze 2000 to kwota z ktora trzeba jechac do siedziby
Oddziały Totalizatora Sportowego
Miasto Odział
opracowanie własne na podstawie www.totalizator.pl
Białystok ul. Modlińska 1
Bydgoszcz ul. Poznańska 20
Gdańsk Straganiarska 31/33
Katowice ul. Ligocka 103
Kielce ul. Targowa 18
Koszalin ul. Piłsudskiego 56
Kraków ul. Olszańska 5a
Lublin ul. Wolińskiego 20
Łódź ul. Wodna 43/45
Opole ul. Kośnego 22
Poznań ul. Palacza 81
Rzeszów ul. Geodetów 1(II p.)
Szczecin ul. Celna 1
Warszawa ul. Targowa 25
Wrocław ul. Joannitów 16
Zielona Góra ul. Kręta 5
Miasto Odział
opracowanie własne na podstawie www.totalizator.pl
Białystok ul. Modlińska 1
Bydgoszcz ul. Poznańska 20
Gdańsk Straganiarska 31/33
Katowice ul. Ligocka 103
Kielce ul. Targowa 18
Koszalin ul. Piłsudskiego 56
Kraków ul. Olszańska 5a
Lublin ul. Wolińskiego 20
Łódź ul. Wodna 43/45
Opole ul. Kośnego 22
Poznań ul. Palacza 81
Rzeszów ul. Geodetów 1(II p.)
Szczecin ul. Celna 1
Warszawa ul. Targowa 25
Wrocław ul. Joannitów 16
Zielona Góra ul. Kręta 5
mr88 przevvażnie kol są biedne
dla mnie nie mieli kasy i objezdziłem sie
wiesz nie chodzi o to ze biedne raz 7/8 plus Wyplacic od razu akurat chyba mial ale wprowadzanie ludzi w blad przez brak znajomosci
zaraz wracam
spytaj ..pasko ...on ci podpowie i doradzi
jagwisia jest koniec miesiąca zaś będziesz na 1 miejscu w rankingu wskoczysz w końcówce miesiąca na pierwszym miejscu
popykałem
.
.
jagawisia i masz
.
.
jagawisia i masz
sobombi no koło stadionu
mam pewniaka mam same pewniaki jak codzien a pozniej wszystko w plecy :p
mr88 moze masz pewniaki---zeby w nie nie grac
sobombi czasami
ale kaufland w będzinie
obok rąda lidl i kaufland na przystanku
byłem na Ligockiej w Katowica mają super sedzibe cała szklana i duża, wszystko się błyszczy
no to cza obejrzec o której
o 16 jest pierwszy półfinał Zenit i Niemiecka drużyna, a o 20 jest Skra i Resovia
pojde z psem po 13stej to puszcze cos i podam numerki licze na 7/7 x10 :p
bralem pod uwage 10 i 13 ale mysle ze nie padna 13staka mogla by w koncu ale pewnie nie bo wszyscy skresla 10tka czsesto z 8semka wystepowala ale sa inne ktore rowniez
coś na te numerki dzisiaj patrzę
może się mylę ,ale 33,37,38,no i do tego31
może się mylę ,ale 33,37,38,no i do tego31
33 tez mam podam swoja trojke 8 33 59 ale ale cos jeszcze dobiore zeby miec 7/7 x10 :p i zeby chociaz padlo
kazda liczba moze wpasc lub sie powtórzyć
dobhra spadam przed 14sta wpadne po spacerze teraz lece sie ogarniac pusczajcie losy kto nie gra ten nie wygrywa haha dobre dla naiwniakow kwalfikuje sie ! Pozdro
kazdy szczesciu dopomoze raz dwa trzy
pasko ...no tak bo nie ma ich w bębnie
no ale moze kiedys
no ale moze kiedys
ja mam swoje keno do 90
przepraszam bingo do 90
Wasyl a wiesz czemu napisałem że jesteś moim sąsiadem nie tylko że jesteśmy z Chorzowa, ale także że w rankingu dzieli nas jeden punkt
Jeśli chodzi o ligę typujących to od przyszłego miesiąca będą tylko 3 pierwsze miejsca nagradzane
sobombi no to scigamy sie
pasko a co jesli jest remis w punktacji
daje przykład sobombi 355 miejsce 76/77
jest remis egzekwo
atym sposobem ktos kto miał punktów 26 sie nie dostał do setki
a taka sytułacja moze zaistniec na 1 wszym miejscu i kto wtedy wygra
daje przykład sobombi 355 miejsce 76/77
jest remis egzekwo
atym sposobem ktos kto miał punktów 26 sie nie dostał do setki
a taka sytułacja moze zaistniec na 1 wszym miejscu i kto wtedy wygra
a moze tak byc z 3 miejscem i kto wtedy spadnie na 4
dzis trafiam dyszkę i w lidze typerów lece do góry
lub na dno
wasyl: jak się tak zdarzy to będziemy myśleć... na pewno musi być na korzyść typujących, żeby nikt nie czuł się poszkodowany w takim wypadku.
Na forum w wątku z moim nickiem w jego tytule:
"Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY"
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem schemat rozpisu 11 liczb do gry w LOTTO lub MULTI MULTI
Zapraszam zainteresowanych.
"Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY"
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem schemat rozpisu 11 liczb do gry w LOTTO lub MULTI MULTI
Zapraszam zainteresowanych.
Gracz z miejscowości Wołów wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
takie wpisy należy poprawić
bo jeśli ja wygrałem w Kołobrzegu gdzie złożyłem kupon
to czy jestem z Kołobrzegu ????
przecież nieraz jedzie się i przypadkowo napotka po drodze kolekturę, wchodzi się i składa kupon
i jak sie wygra
to czy jest sie z tej miejscowości ???
takie wpisy należy poprawić
bo jeśli ja wygrałem w Kołobrzegu gdzie złożyłem kupon
to czy jestem z Kołobrzegu ????
przecież nieraz jedzie się i przypadkowo napotka po drodze kolekturę, wchodzi się i składa kupon
i jak sie wygra
to czy jest sie z tej miejscowości ???
ide napalić w piecu to dzis będą liczby z pieca
Dzień dobry.Pasko,jesteś?
emeryt: można poprawić na zamiast "Gracz z miejscowości Wołów..." na "Gracz w miejscowości Wołów wygrał...". Nic innego się nie da zrobić
Czy da się uzupelnić mapkę 49s?Brakuje jednego losowania z 26 marca
Można napisać,że w Wolowie padła taka i taka wygrana
ok,dziękuję
na dzisioj na czternastą 13 40 51 chyba wpadną
13.40.51
tczew byłem tam raz
Cześć zbigniew
do 13,40 pasuje 5
ide na a po losowaniu o 14 stej na
powodzenia ,oby wpadły Twoje
tczew byłem tam kiedyś
Pasko,możesz uzupełnić ?potrzebna mi teraz