Wpisy 230 244 – 230 343
18 lutego 2011 19:26 → 18 lutego 2011 21:37, 100 wpisów
kosmaty...pomyliły się Tobie rasy,Chow-Chow ma niebieski jęzor i chodzi w szelkach.Mój pies nie ma niebieskiego języka 

Husky są też piękne.
Idę teraz z moją jamniczką na spacer i chyba zahaczę
o kolekturę.Kupię jokera.
Idę teraz z moją jamniczką na spacer i chyba zahaczę
o kolekturę.Kupię jokera.
A ja właśnie szukam domu dla suczki huski,błąka się biedna pod blokiem,a ja już mam psa
Szukam już od 3tygodni,jest piękna,ale ja mam jednego,więc nie mogę jej wziąć
W moich okolicach bardzo dużo bezdomnych psów,ludzie są nienormalni biorą psa,a póżniej wyrzucają
Właśnie ze schroniskiem lipa,bo nie ma miejsc,a koło Kielc zlikwidowali
ja nie widziałam bezdomnego psa od lat ..za duży ruch wokół warszawki 
hmmm szkoda hubi to dosuć daleko ...znam kogoś w okolicy Suwałk miałaby jak w raju

hmmm szkoda hubi to dosuć daleko ...znam kogoś w okolicy Suwałk miałaby jak w raju

Mam nadzieje,że znajdzie dobrego pana,bo pies jest naprawdę łagodny,nawet mój agresor się z nią zaprzyjażnił
Ja oprócz psa mam jeszcze chomika dżungarskiego-to dopiero model i papugę nimfe,wszystkie oswojone ze sobą
muszę to przemysleć moja druga połowa jest na tak a ja
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrów
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrówJakie liczby sądzicei że będą jutro w dużym?
Użytkownik werdeer dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
witam
jutro w dużym będą liczby które uszczęśliwią jedną lub dwie osoby a miliony osób przez nie szla... trafi

jutro w dużym będą liczby które uszczęśliwią jedną lub dwie osoby a miliony osób przez nie szla... trafi
2544-NARAZIE W SIMPLUSIE JESTEŚCIE NA PLUSIE DWA MINUSIE JAKO RABUSIE...
POGODA ROZRABIA ŚNIEGIEM NAPADA...
INTERWĘCJA POLICJANTA A PRZESTĘPCY TO KARA NA KARE TAKIE SAME SZKODY NA WZAJEM...

POGODA ROZRABIA ŚNIEGIEM NAPADA...
INTERWĘCJA POLICJANTA A PRZESTĘPCY TO KARA NA KARE TAKIE SAME SZKODY NA WZAJEM...

Użytkownik rafałfilipiuk dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Mam prośbę do Wszystkich,zróbmy protest do lotto,/ i tu proszę o pomysły/ jak jest kumulacja pow. 10 mln i nie ma 6/6 to dzielimy na 5/6 4/6 3/6 podejrzewam że ludzie wolą mieć szanse na kilkaset tysięcy niż czekać na milion do końca życia. Potem on jest nic nie WART!!!!!!!!!!!!

ok. napijmy się
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.BRONX jesteś wstanie zmobilizować rzesze żeby przez tydzień nie poszli do kolektury???
ricardos a w zasadzie było by fajnie dodatkowa trójka płatna ptzy 5/5 w mini. Dobry pomysł

korn może za słabo sie wypromowałem.Na jutro muszę wylać siódme poty bo inaczej mnie wyleją razem z kąpielą
korn to był tylko pomysł i na tym się skończyło a nawet nie było odzewu

korn to był tylko pomysł i na tym się skończyło a nawet nie było odzewu

tu nie chodzi oto żeby nie grac w proteście,jak najbardziej trzeba grac i ich rąbać, czekam na inne pomysły.Może pare opon pod siedzibą l.....
rav444 nie ma mowy o niczym mocniejszym, ja jutro pracuję 12 godzin

lotto = moloch a i tak jutro zagram,bo mam nadzieje że czepne troche kasy,pozdro
hosia>>
zn/m.asz jakieś wejścia do zoo ?
zdeterminowany na sukces

zn/m.asz jakieś wejścia do zoo ?
zdeterminowany na sukces

ja też jeszcze nic nie posłałam, ale posłucham HARTGE i wszystkie kupony wyślę między 17-18stą

z tego co mi wiadomo to w niemieckim lotku płacą spora kasę za tzw. 5-tkę, także pomysł bronxa gdzieś tam funkcjonuje
ale nie lepiej za 5/6 100.000 za 4/6 np. 5.000 ...Ale nie ,lepiej dac jednemu 30.000.000 niech ma na corega tabs.
podejrzewam że ustawi rodzinę,potem się skłócą i atak im pyknie 3 duże bańki, nie lepiej dać am po 100. tysi.
bronx, dla każdego z nas prawdopodobieństwo czysto matematyczne jest taki same żeby trafić w lotka niezależnie czy zmienione będą reguły czy nie, problem a zarazem szczęście mają ci z nas którzy trafiają 5-ki - szczęście bo wygrali coś więcej - problem bo muszą żyć ze świadomością że byli tak blisko głównej wygranej

ale ma niebieskie oczy

lepiej napijmy sie cos mocniejszego przy piatku ,sobocie