Wpisy 230 183 – 230 282
18 lutego 2011 16:50 → 18 lutego 2011 20:52, 100 wpisów
Witam jestem nowy , życzę wygranych
Jacku to jakbys byl tak uprzejmy to moglbys mi podeslac?
sebasthian@gmx.com
sebasthian@gmx.comZdarza, zdarza głównie w MM , skreślam najczęściej 5 liczb, i najczęściej z pozytywnym skutkiem 

klimeque >>> albo wyślij mi ten system w pliku txt a ja go przerobie na excela 

Witam wszystkich 

Ok. 

Najczęściej komponuję piątkę z tych liczb : 1,3,13,43,47,54,78
nie sprawdzałem, może by coś weszło, ale kto to wie. Liczby lubią psikusa robić. Dziś np miałem 3/5, i to mi się najczęściej zdarza. Czasami 4/5 a 2 razy 5/5 ale to już inna historia.
ostatnie 5/5 trafiłem pod koniec roku 2010.A liczby mi się przyśniły. 

miałem farta. Bo ze snu zapamiętałem 3 liczby z 5. A dwie dobrałem na "ślepo" czułem się jakbym grał w pokera.
ale liczy się efekt 

grzane
po cholipke pod tym drzewem stałem ?
zaziębiony robal,
No nic - tylko kołderka
Patrzę na termometr i tak sobie myślę - chyba mam pewniaka,
na jutro
Pozostało jedynie wymyślić pięć

po cholipke pod tym drzewem stałem ?zaziębiony robal,
No nic - tylko kołderka
Patrzę na termometr i tak sobie myślę - chyba mam pewniaka,
na jutro
Pozostało jedynie wymyślić pięć

aaa , jestem z okolic Rybnika
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 177 000
również znikam, obowiązki wzywają.Powodzenia w MM
Dajcie jakiś typ na 22.

Dla keno 177 000 losowanie to teoretycznie wypadnięcie 8/8 -- 2.361849701 a 9/9 - 0.4571322
Dzięki wielkie.

@cezar71: wejdź do działu "TYPOWANIA". Typowań Ci u nas nie brak
Pozdrawiam
PozdrawiamWitam wszystkich. Na wieczór mam wysłane 10 z plusem 8.14.17.30.31.33.37.42.53.67 i dwie piąteczki 9.18.35.61.73 i 10.14.17.53.67
A ja mam na wieczór 5-02.11.32.44.71
Ryby już chyba zjedzone.Dzisiaj piątek.
Lila.
masz pięknego pieska.
masz pięknego pieska.
Robalku... przy tej kumulacji to tylko peruwiański kondor daje 100% gwarancji
ale w sumie to te 30 baniek łatwiej jest trafić 

ale w sumie to te 30 baniek łatwiej jest trafić 

kosmaty...pomyliły się Tobie rasy,Chow-Chow ma niebieski jęzor i chodzi w szelkach.Mój pies nie ma niebieskiego języka 

Husky są też piękne.
Idę teraz z moją jamniczką na spacer i chyba zahaczę
o kolekturę.Kupię jokera.
Idę teraz z moją jamniczką na spacer i chyba zahaczę
o kolekturę.Kupię jokera.
A ja właśnie szukam domu dla suczki huski,błąka się biedna pod blokiem,a ja już mam psa
Szukam już od 3tygodni,jest piękna,ale ja mam jednego,więc nie mogę jej wziąć
W moich okolicach bardzo dużo bezdomnych psów,ludzie są nienormalni biorą psa,a póżniej wyrzucają
Właśnie ze schroniskiem lipa,bo nie ma miejsc,a koło Kielc zlikwidowali
ja nie widziałam bezdomnego psa od lat ..za duży ruch wokół warszawki 
hmmm szkoda hubi to dosuć daleko ...znam kogoś w okolicy Suwałk miałaby jak w raju

hmmm szkoda hubi to dosuć daleko ...znam kogoś w okolicy Suwałk miałaby jak w raju

Mam nadzieje,że znajdzie dobrego pana,bo pies jest naprawdę łagodny,nawet mój agresor się z nią zaprzyjażnił
Ja oprócz psa mam jeszcze chomika dżungarskiego-to dopiero model i papugę nimfe,wszystkie oswojone ze sobą
muszę to przemysleć moja druga połowa jest na tak a ja
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrów
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrówJakie liczby sądzicei że będą jutro w dużym?
Użytkownik werdeer dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
witam
jutro w dużym będą liczby które uszczęśliwią jedną lub dwie osoby a miliony osób przez nie szla... trafi

jutro w dużym będą liczby które uszczęśliwią jedną lub dwie osoby a miliony osób przez nie szla... trafi
2544-NARAZIE W SIMPLUSIE JESTEŚCIE NA PLUSIE DWA MINUSIE JAKO RABUSIE...
POGODA ROZRABIA ŚNIEGIEM NAPADA...
INTERWĘCJA POLICJANTA A PRZESTĘPCY TO KARA NA KARE TAKIE SAME SZKODY NA WZAJEM...

POGODA ROZRABIA ŚNIEGIEM NAPADA...
INTERWĘCJA POLICJANTA A PRZESTĘPCY TO KARA NA KARE TAKIE SAME SZKODY NA WZAJEM...

Użytkownik rafałfilipiuk dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Mam prośbę do Wszystkich,zróbmy protest do lotto,/ i tu proszę o pomysły/ jak jest kumulacja pow. 10 mln i nie ma 6/6 to dzielimy na 5/6 4/6 3/6 podejrzewam że ludzie wolą mieć szanse na kilkaset tysięcy niż czekać na milion do końca życia. Potem on jest nic nie WART!!!!!!!!!!!!

ok. napijmy się
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.

jest

ale ma niebieskie oczy
lepiej napijmy sie cos mocniejszego przy piatku ,sobocie