Wpisy 230 088 – 230 187
18 lutego 2011 14:39 → 18 lutego 2011 16:56, 100 wpisów
hosia>>
Jeśli chodzi o zwierzaki, to zaufaj MI - nie do końca należy UFAĆ rybkom, a zwłaszcza spełniającym marzenia... To zupełnie tak, jak z Paniami przy maszynach - wiele obiecują, i wiesz*...
A ja dziś miałem przygodę z ptaszyskami... Chodzę tak pod drzewem, kręcę się i prowokuję i NIC /a wiesz, o,CO mi chodzi.../ Ćwierkały mi tylko SŁODKO, ale kumpel, którego właśnie wyciągnęli na ryby, złośliwie tłumaczył, że to było KRAKANIE ... No i, co o tym sądzić ?
* w odpowiedzi NIC o kotach, plisss
Jeśli chodzi o zwierzaki, to zaufaj MI - nie do końca należy UFAĆ rybkom, a zwłaszcza spełniającym marzenia... To zupełnie tak, jak z Paniami przy maszynach - wiele obiecują, i wiesz*...
A ja dziś miałem przygodę z ptaszyskami... Chodzę tak pod drzewem, kręcę się i prowokuję i NIC /a wiesz, o,CO mi chodzi.../ Ćwierkały mi tylko SŁODKO, ale kumpel, którego właśnie wyciągnęli na ryby, złośliwie tłumaczył, że to było KRAKANIE ... No i, co o tym sądzić ?
* w odpowiedzi NIC o kotach, plisss
zauważyłam że zazyczaj jak plusem np jest 3 to na kolejne losowanie będzie 3 ale nie plusem itp. A co do pozostałych to naprawdę fajne liczby. A jaka to metoda jak mogę wiedzieć?

http://www.lottocad.pl/forum/printview.php?t=380&start=0&sid=11532435ca57d45c9caa291a38af88e7
Na czym to polega?
ty robal a jakiego esa?
chyba:

gwiazda2011>>
że będzie fajna zabawa
ciekawe, czy Im tych mesi styknie
że będzie fajna zabawa
ciekawe, czy Im tych mesi styknie

Dopisano wygrane multi multi
hhehehe nie wiem zobaczy się
a jakie obstawiasz dziś na 22 liczby?
a jakie obstawiasz dziś na 22 liczby?Klimeque: 25zł.
10,15,17,29,50,60,71,72-6 los
2,14,27,31,46,50,64,71-6 los
mini 5,11,14,16,26
lotto puszcze z maszyny bo sam wymśliłem tylko 4 liczby
2,14,27,31,46,50,64,71-6 los
mini 5,11,14,16,26
lotto puszcze z maszyny bo sam wymśliłem tylko 4 liczby

to powiedz jakie 4 ja dopowiem 2

Bo, jak mniemam mesie są, za przeproszeniem
w relacji
1 es = 1 mesio ?
ktoś pojechał 3/3 stawka x 115 
kol klimeque>>
zakład kosztuje 2, a dopłata wynosi o,5 , czyli stawka
1x = 2,50 zł
x4 = 10 zł
x10 = 25 - ok ?
w relacji
1 es = 1 mesio ?
ktoś pojechał 3/3 stawka x 115 
kol klimeque>>
zakład kosztuje 2, a dopłata wynosi o,5 , czyli stawka
1x = 2,50 zł
x4 = 10 zł
x10 = 25 - ok ?
no tak

kol klimeque>>
I uwaga! wypłaty TE WYSOKIE /tak naprawdę, są dość, sorry moi drodzy /są dość rzadkie, w różnym znaczeniu tego słowa
I uwaga! wypłaty TE WYSOKIE /tak naprawdę, są dość, sorry moi drodzy /są dość rzadkie, w różnym znaczeniu tego słowa

hm.. no to w takim razie 15,23,35,40,41,44,
wiecie co 13 mln kombinacji to jest jakby rozlozyc ziarenka piasku na 10 km i jedno z nich jest wygrane 

HARTGE
a nic czekam na jutrzejsze losowania bo po wczorajszych to klęska
jeszcze raz brawa za 4/6 ładny wynik płatności. teraz to można poszaleć.

a nic czekam na jutrzejsze losowania bo po wczorajszych to klęska
jeszcze raz brawa za 4/6 ładny wynik płatności. teraz to można poszaleć.

jest na tej stronce http://toptyper.bbs.pl kto chce niech sobie sciagnie bo nie bede podawal maila 

dosyc skomplikowany w liczeniu statystyki, ale jak ktos ma szczescie moze wygrac - dopisac sobie jakas swoja liczbe 

Korn już puszczone na jutro ?
dzięki ładnie ładnie płatna jedna z lepszych czwórek na jaką się załapałem w realu
dzięki ładnie ładnie płatna jedna z lepszych czwórek na jaką się załapałem w realuHARTGE jeszcze nie ale wieczorem się przeję wysłać. Dziś mój trzeci dzionek bez MM, ale kusi

Korn zacząłem od 3 dni grac single z plusem w realu i tylko po 1 wchodzą śmieszne bo jak bym pewnie nie zagrał to by wchodziły wszystkie 

HARTGE wkurzyłem się bo nic mi nie wchodziło ostatnio nawet 4/10 trudno mi było trafić. Może mała przerwa na + miwyjdzie

jak dzisiaj usiade pozniej do kompa to wysle, to bedzie plik w zipie trzeba go rozpakowac 

z ciekawości poszedłem sprawdzić jak jest u mnie
coś tam sobie pruszy
coś tam sobie pruszyA w Gołdapi nie sypie

ma ktos rozpisany np w excelu system skrocony 10/20 ?? tak zeby podstawic liczby i komorki same sie wypelnia??
dopiero testuje.pięć trafilam, a następne liczby były obok tych wytypowanych,29, a padlo 30
Witam jestem nowy , życzę wygranych
Jacku to jakbys byl tak uprzejmy to moglbys mi podeslac?
sebasthian@gmx.com
sebasthian@gmx.comZdarza, zdarza głównie w MM , skreślam najczęściej 5 liczb, i najczęściej z pozytywnym skutkiem