Wpisy 2 300 543 – 2 300 642
24 marca 2015 15:34 → 24 marca 2015 16:39, 100 wpisów
wysłałem multi na 28 losowań i mam 4/10 jeden raz i dzisiaj ostatni dzień czyli do 24 tego i to jest porażka i dla TSa
jagawisia w mini też u mnie słabo
w DL + miałam ostatnio 100zł
w DL + miałam ostatnio 100zł
hihi
jak było 7/10, to nie wysłałaś i dlatego dali Ci wygrać
a jak było 8/10, to wysłałaś - więc - kompletnie nieogarniam - dlaczego dali Ci wygrać ?
A może mają, jednak, jakiś błąd w systemie ?
jak było 7/10, to nie wysłałaś i dlatego dali Ci wygrać
a jak było 8/10, to wysłałaś - więc - kompletnie nieogarniam - dlaczego dali Ci wygrać ?
A może mają, jednak, jakiś błąd w systemie ?
Siema wam wczoraj trafiłem 4/12 w Mini Lotto a na 21:40 mam dwa zakłady Multi Multi na 5 skreśleń bo potrzebuje 700 zł na wydatki nie chce na razie brać z konta pieniędzy wtedy się porobi trochę zakupów i na korepetycje z polskiego i matematyki będą w końcu nie zarabiam niestety. Aha i wczoraj w F1 zagrałem dwa wyścigi w GP Niemiec w kwalifikacjach 6 miejsce a w wyścigu 3 potem GP Węgier kwalifikacje 5 miejsce ale w wyścigu miałem poważne problemy z oponami zjazd na 8 kółku a opony do wymiany po 4 maskara i twardziele tak je nazwę nie wytrzymały niestety i dosłownie ostatnim kółko po 1 sektorze wyjechałem na trawę i bach w bandę bokiem uderzyłem i inżynier pytał czy nic się nie stało bo bolid zniszczony kompletnie. Jeszcze Weber we mnie uderzył i zostałem sklasyfikowany na 15 miejscu choć kierowcy za mną dotarli na metę wyścigu. W klasyfikacji kierowców jestem jetem na 4 miejscu i mam 81 straty do lidera Hamiltona a zostało 9 wyścigów ciężko będzie.
Zaraz powiecie wasz wiejski driver powrócił pewnie ?
A wujek dalej swoje nie dość że z kasą nic to jeszcze nie mam przyjeżdżać do przedszkola tylko do dziadka jak coś ale co tam byłem dzisiaj bo byłem umówiony z panią dyrektor z poleskiego a i dałem jej 20 zł bo te lekcje takie rwane są mówię sobie jak to wygląda jak jej nic nie dam.
Nie stratuję.
Nie.
Kurczę przesadziłem w zakręcie i bach w bandę i koniec wyścigu bardzo poważny wypadek ale mnie obróciło jak na karuzeli.
siemasz Krasnalka
a może - pomyliła ?
choć - gdzieś czytałem, że to ponoć pani Krysia - z kanciapki, gdzie kawę można sobie zaparzyć l o s o w o wybiera zestaw
U Ciebie - od ilu blokują ?
a może - pomyliła ?
choć - gdzieś czytałem, że to ponoć pani Krysia - z kanciapki, gdzie kawę można sobie zaparzyć l o s o w o wybiera zestaw
U Ciebie - od ilu blokują ?
jagawisia uważasz że będzie ta ładna piąteczka ja dwa zakłady wysłałem ale różne liczby poluję na 700 zł.
A w przedszkolu tylko rozkazy o tych dziewczyn przedszkolanek pozbieraj śmieci wyrzuć śmieci pozamiataj pozmywaj i tak dalej.
A tego ni chu chu.
Robal nic mi nie idzie i to pewnie prawda jak wlewa kawę to sie blokuje
nie wysyłaj ,jak nie wiem co mam za
typować to te liczby wpisuję
typować to te liczby wpisuję
Ale od od 1 października na kuronia chyba idę ?
Ale śmieszne krasnalku dostałem go jakiś czas temu było około 6000 zł chyba. Ale tata zaniósł już PIT tylko nie wiem ile skasował ten z biura rachunkowego ?
krasnalku o co ci chodzi ?
Wyjaśnij swoją dogłębną analizę swoim postrzeżeń podziel się nimi ?
krasnalku czekam.
Powiem wam szczerze ja nawet już nie żądam jakich milinów czy tysięcy ale żeby chociaż szczęście się przytrafiło i 5/5 w Multi Multi weszło radość była by duża.
krzysztoF CCCP ..ona ma wazne telefon czyli ona rozmawia lizaki mezusia narazie teraz czasu ..a ty nie przeskadzaj tu
Krasnalka
Po co Ci to ? I tak nie dotrze.
Po co Ci to ? I tak nie dotrze.
krzysztof pisałeś że Ci nie płaci to teraz wiesz na ile cię okradł o to mi chodziło
krzysio a tobie nic do tego ale jak piszę że mam coś ważnego to tak jest
Jak Cię to interesuje to mam chorego teścia w szpitalu i dzida
Jak Cię to interesuje to mam chorego teścia w szpitalu i dzida
Rybnik-Torun40161
zwyciestwo
Limoges-Strasbourg6048
Hokej - 1.Polska- KH Sanok-Podhale N.T.36855
zwyciezca
Rauma-Kuopio5390
Koszyce-Poprad35700
zwyciezca
Karpat Oulu-SaiPa30
stawka
x
zwyciestwo
Limoges-Strasbourg6048
Hokej - 1.Polska- KH Sanok-Podhale N.T.36855
zwyciezca
Rauma-Kuopio5390
Koszyce-Poprad35700
zwyciezca
Karpat Oulu-SaiPa30
stawka
x
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150324/BIALYSTOK/150329843§ioncat=photostory4
krasnalek
frezje zawsze traktuję
jako delikatność
ale mogą być i żółte tulipany
https://www.youtube.com/watch?v=Az5F9lLWHEU
frezje zawsze traktuję
jako delikatność
ale mogą być i żółte tulipany
https://www.youtube.com/watch?v=Az5F9lLWHEU