Wpisy 230 044 – 230 143
18 lutego 2011 14:03 → 18 lutego 2011 15:56, 100 wpisów
widzicie i zgadałam że będzie 3
i to nie plusem
i to nie plusemmoja 5 same 4,29 46 50 72 /obok obok paranoja.opakuje,gratuluje vygranym

miroslav nie
...wieczorem wygrasz
...wieczorem wygrasz
witaski i żółwik ze Wszystkimi. Odpaliłam kompa o 14.32 zerknęłam na mapy zatypowałam i.... tradycyjnie 2/5
no i jeszcze pewniak się trafił jak ślepej kurze 
no i jeszcze pewniak się trafił jak ślepej kurze 
hosiu po wczorajszej wizycie troszkę mi ulżyło ale cóż z tego muszę brać jakieś tabletki i 1 marca ponowna wizyta z badaniami
mala1438 jestem z tobą też nie mam natchnienia
mala1438 jestem z tobą też nie mam natchnienia
musze jakoś się przemóc bo w każdej chwili może zadzwonić telefon, że możemy się przeprowadzać
HARTGE ja w jokerze postawiłam na 17 bo ostatnio mnie prześladuję 

dzisiaj uratowałam pewną Złotą Rybkę...spodziewam się ,że spełni moje trzy życzenia

niestety muszę kończyć bo te tabletki które wzięłam jakieś pół godzinki temu strasznie na mnie działają....
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia papapa
postaram się byc wieczorkiem
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia papapa
postaram się byc wieczorkiem

a co jest krysience?
a co sądzicie o 12 na jokera?
hehe a co wysłaąs takie?
hosia>>
Jeśli chodzi o zwierzaki, to zaufaj MI - nie do końca należy UFAĆ rybkom, a zwłaszcza spełniającym marzenia... To zupełnie tak, jak z Paniami przy maszynach - wiele obiecują, i wiesz*...
A ja dziś miałem przygodę z ptaszyskami... Chodzę tak pod drzewem, kręcę się i prowokuję i NIC /a wiesz, o,CO mi chodzi.../ Ćwierkały mi tylko SŁODKO, ale kumpel, którego właśnie wyciągnęli na ryby, złośliwie tłumaczył, że to było KRAKANIE ... No i, co o tym sądzić ?
* w odpowiedzi NIC o kotach, plisss
Jeśli chodzi o zwierzaki, to zaufaj MI - nie do końca należy UFAĆ rybkom, a zwłaszcza spełniającym marzenia... To zupełnie tak, jak z Paniami przy maszynach - wiele obiecują, i wiesz*...
A ja dziś miałem przygodę z ptaszyskami... Chodzę tak pod drzewem, kręcę się i prowokuję i NIC /a wiesz, o,CO mi chodzi.../ Ćwierkały mi tylko SŁODKO, ale kumpel, którego właśnie wyciągnęli na ryby, złośliwie tłumaczył, że to było KRAKANIE ... No i, co o tym sądzić ?
* w odpowiedzi NIC o kotach, plisss
zauważyłam że zazyczaj jak plusem np jest 3 to na kolejne losowanie będzie 3 ale nie plusem itp. A co do pozostałych to naprawdę fajne liczby. A jaka to metoda jak mogę wiedzieć?

http://www.lottocad.pl/forum/printview.php?t=380&start=0&sid=11532435ca57d45c9caa291a38af88e7
Na czym to polega?
ty robal a jakiego esa?
chyba:

gwiazda2011>>
że będzie fajna zabawa
ciekawe, czy Im tych mesi styknie
że będzie fajna zabawa
ciekawe, czy Im tych mesi styknie

Dopisano wygrane multi multi
hhehehe nie wiem zobaczy się
a jakie obstawiasz dziś na 22 liczby?
a jakie obstawiasz dziś na 22 liczby?Klimeque: 25zł.
10,15,17,29,50,60,71,72-6 los
2,14,27,31,46,50,64,71-6 los
mini 5,11,14,16,26
lotto puszcze z maszyny bo sam wymśliłem tylko 4 liczby
2,14,27,31,46,50,64,71-6 los
mini 5,11,14,16,26
lotto puszcze z maszyny bo sam wymśliłem tylko 4 liczby

to powiedz jakie 4 ja dopowiem 2

Bo, jak mniemam mesie są, za przeproszeniem
w relacji
1 es = 1 mesio ?
ktoś pojechał 3/3 stawka x 115 
kol klimeque>>
zakład kosztuje 2, a dopłata wynosi o,5 , czyli stawka
1x = 2,50 zł
x4 = 10 zł
x10 = 25 - ok ?
w relacji
1 es = 1 mesio ?
ktoś pojechał 3/3 stawka x 115 
kol klimeque>>
zakład kosztuje 2, a dopłata wynosi o,5 , czyli stawka
1x = 2,50 zł
x4 = 10 zł
x10 = 25 - ok ?
no tak

kol klimeque>>
I uwaga! wypłaty TE WYSOKIE /tak naprawdę, są dość, sorry moi drodzy /są dość rzadkie, w różnym znaczeniu tego słowa
I uwaga! wypłaty TE WYSOKIE /tak naprawdę, są dość, sorry moi drodzy /są dość rzadkie, w różnym znaczeniu tego słowa

hm.. no to w takim razie 15,23,35,40,41,44,
wiecie co 13 mln kombinacji to jest jakby rozlozyc ziarenka piasku na 10 km i jedno z nich jest wygrane 

HARTGE
a nic czekam na jutrzejsze losowania bo po wczorajszych to klęska
jeszcze raz brawa za 4/6 ładny wynik płatności. teraz to można poszaleć.

a nic czekam na jutrzejsze losowania bo po wczorajszych to klęska
jeszcze raz brawa za 4/6 ładny wynik płatności. teraz to można poszaleć.

jest na tej stronce http://toptyper.bbs.pl kto chce niech sobie sciagnie bo nie bede podawal maila 

dosyc skomplikowany w liczeniu statystyki, ale jak ktos ma szczescie moze wygrac - dopisac sobie jakas swoja liczbe 

Korn już puszczone na jutro ?
dzięki ładnie ładnie płatna jedna z lepszych czwórek na jaką się załapałem w realu
dzięki ładnie ładnie płatna jedna z lepszych czwórek na jaką się załapałem w realuHARTGE jeszcze nie ale wieczorem się przeję wysłać. Dziś mój trzeci dzionek bez MM, ale kusi