Wpisy 2 296 965 – 2 297 064
18 marca 2015 17:27 → 18 marca 2015 19:25, 100 wpisów
Krzysztof c
Komisja egzaminacyjna musi się mocno przygotować bo abiturient krzyś smiechem ich załatwi
Komisja egzaminacyjna musi się mocno przygotować bo abiturient krzyś smiechem ich załatwi
w skill7 900 zl udalo mi sie a w eurogrand w ruletke 3 lata temu 4100zl to byly czasy kiedy nieinteresowal mnie ts
na eurogrand trzeba uwazac bo jak komputer cie wychwyci ze wygrywasz to ci to utrudni i zaczniesz przegrywac
po wyplacie tych 4100 juz nigdy mi niedali wygrac wiec dalam sobie spokoj
Kto z was gra w gry komputerowe na PC albo konsoli ?
Ilonka
Jak ty takie książki przerabiasz .
To na której stronie jesteś .
sprawdzę czy mam tą samą
Jak ty takie książki przerabiasz .
To na której stronie jesteś .
sprawdzę czy mam tą samą
fiola ...a masz u ciebie wygrane i zrob foto ..ja zabiore linki i ide do korna
krzysio..właśnie w tym problem, że z 5- tki nie wiem jak zgrać na kompa, z 4-ki potrafiłam a z tego ni hu, hu
34,40,46,52 powinno wejść 3-liczby
prawdopodobnie 40,46,52
niema godziny ani daty,ale opłaci się.
prawdopodobnie 40,46,52
niema godziny ani daty,ale opłaci się.
ja na william hilu z ruletki wyciagalem w miesiącu do 3 tysi ale jak sie połapali to mnie juz tam nie wpuszczja musiałbym co gra z innego banku kesz wpłacać pare razy też i sie przegrało ale ogólnie na duzy plus fajnie tez bylo tam spekulować na ropie węglu i metalach ale jak mowie jak za duzo wygrasz to bana zrobią
syrgyt ja stówki qurwa nie moge wygrać poradż coś bo te wygrane 2-4 zł w tees i u buka mnie rozqurw....ą
fioła ..ja nie chce kradnie twój papiery kupon ..albo sama isć lizaki karola kontaktowa i dam Email admin@typowanieparkami.com.pl
paulo 3 co ja mam doradzić wszystko to fart przejadlem te gry różnymi sposobami jest progres i regres i tyle czasem cos typujesz systemujesz i nic czasem jeden na hybił i jest bingo
a i tak na koniec to przez to granie czekam na komora az mnie z chaty wypędzi no i pancerny smartfon z dostępem do netu ale nadal łudze sie ze ten dzien nastąpi
czekanie na losowanie jest najpiękniejsze masz wrazenie ze tyle kasy trzymasz w dłoni
dla znudzonych...?
Śmierć 19-latka w Legionowie! Wina policji? Reportaż Marcina Roli! 18+(DLA OSÓB PEŁNOLETNICH!)
https://www.youtube.com/watch?v=X1ItNoy9WbQ&t=352
mini lotto
1kupon 6,13,24,27,41.
2kupon 14,23,28,38,42.
3kupon 9,17,26,39,40.
4kupon 9,15,25,33,36.
1kupon 6,13,24,27,41.
2kupon 14,23,28,38,42.
3kupon 9,17,26,39,40.
4kupon 9,15,25,33,36.
Gen. Polko: Ludzie! Obudźmy się! Mamy wojnę w Europie, agresję na Ukrainę, mamy wrogie zamiary wobec Polski, a nie wyciągamy wniosków.
http://wpolityce.pl/polityka/237663-gen-polko-ludzie-obudzmy-sie-mamy-wojne-w-europie-agresje-na-ukraine-mamy-wrogie-zamiary-wobec-polski-a-nie-wyciagamy-wnioskow-nasz-wywiad
http://wpolityce.pl/polityka/237663-gen-polko-ludzie-obudzmy-sie-mamy-wojne-w-europie-agresje-na-ukraine-mamy-wrogie-zamiary-wobec-polski-a-nie-wyciagamy-wnioskow-nasz-wywiad
@czarek, p0roszę nie czaruj
chyba, że to co podajesz jest na
NIE...
Lece zagrac 12,18,37 w multi
12dawno nie wpadlo dzis 18sty i 37mi ladnie na dzis wychodzi
Krasnalek lece na dzis puscic w multi za 25zl oto liczby 12 18,37
zgrywus twierdzi ze to niewypaly zobaczymy o 21,40
zgrywus twierdzi ze to niewypaly zobaczymy o 21,40
Yota ..i co ukradłas liczby i biegasz szyybciej do kolekturzy i myszlisz bedzie kasa lizaki
Dawno nie trafilem 540zl ostatni raz wczoraj cheche
zbigniew przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, ale tym razem zrób to uważnie
Niewypaly