Wpisy 2 296 270 – 2 296 369
17 marca 2015 20:36 → 17 marca 2015 21:04, 100 wpisów
Ja to czegoś nie rozumiem Polacy tak się uskarżają och ach jak im źle ale sprzeciwu nie ma jak do tej połowy na ulicach ?
Bardzo śmieszne.
Co to pytanie retoryczne ?
Do matury się z panią dyrektor dalej przygotowuje robię wypracowania pisze idzie mi całkiem dobrze według niej i jutro o 13:00 korepetycje z matematyki 2 godziny w gimnazjum. A z polskim umówiłem się żeby co dzień dała pani mi jakiś temat do napisania bo czytanie ze rozumieniem idzie mi całkiem dobrze.
krzysztof c
"Czy w Polsce będzie kiedyś dobrze i w miarę normalnie pytam szczerze ? "
"Czy w Polsce będzie kiedyś dobrze i w miarę normalnie pytam szczerze ? "
Dał tata zaniósł do biura rachunkowego. Nawet nie wiem ile kosztowało bo swoje też dał rozliczenia.
krzysztof c to wiesz ile u wujka zarobiłeś i na ile Cię wy uja....
Wujek robi w wuja, Krzysiek gra w gierki .. a chciał startować na sołtysa...
RYCHFER jak nie ma się żadnego pomysłu na życie to co mu zostało
RYCHER mój kolega pracował na budowie z tatą pomagier taki kilka lat a teraz od października pracuje w Kolmax tak nazywa się firma która zajmuje się obuwiem typu filcowego i kapcie gumowe PCV i EVA. Jego praca polega na wykładaniu tych butów na stojaki i musi je przycinać rogi aby były w miarę równe albo zmienia się i czyści maszynę bo po dwóch robią. Pracę chcieli mu dać w innym miejscu ale dojazdy i zobaczył że blisko firma nas daje ofertę i spytał się przyjęli go. Sam chyba pójdę tam pracować. Aha robią na 3 zmiany za jedną sztukę 25 groszy ostatnio mówił że 1550 zł zarobił. On w soboty i niedziel nie pracuje ale kto chce to może w niedzielę 100 zł extra można dostać. I też gra w gry jak ja F1 2013, Arcanię i inne na komputerze który ma podłączony pod TV. A od października na kuroniówkę i rok pieniądz będzie spływać sprytnie co.
Co wujek mnie oszukuje według was składki odprowadza bądźcie spokojni przynajmniej tak mów.
?
A u pan woźnego widać operacja była dłoni i za szybko nie pogramy niestety. A ja może wyjadę za granicę język w miarę Niemiecki znam trochę Angielskiego może UK, Niemcy, Holandia, Dania, Norwegia, Szwecja, Szwajcaria, USA.
Pana.
Dobra pora bo Wielkanoc ... może z wydmuszkami coś osiągnie ...
pechowy może wypad ze strony pisać do administratora Pasko ?
Gościu obrażam cie ?
Jeszcze udowodnię że będzie o mnie głośno zobaczycie.
Nie tylko pisze tak.
Jest pani syn ?
pechowy jak nic nie grożę ale ty obrażasz.
pechowy jak nie należą do takich ludzi.
patryk wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia, pomyślności i oczywiście wygranej w Lotto.
No wszyscy Polacy to jedna rodzina jak to jeden mawiał.
krasnalka, krzysztof c pechowy DZIEKUJE jak wygram nie zapomne o was
Na jakie gry macie zakłady bo muszę na jutro dwa wypracowania napisać na 10:00.
?
patryk nie jest to wymagane bardzo ciesz się wygraną.
Kto zdaje z osób tu obecnych maturę ?
Jestem obecny na stronie około 2.5 roku i powiem wam matura temat przewodni ciągnie się i ciągnie mam nadzieję że w maju ta saga inaczej serial się skończy.
pechowy na zgodę wypijemy ?
Dobra to trzymajcie się powodzenia na razie.
Krzysztof c wiem ze nie jest to wymagane ale ja juz tak mam dziele sie tym co mam
Życie jest zbyt krótkie na jakieś złości i konflikty.