Wpisy 2 296 264 – 2 296 363
17 marca 2015 20:27 → 17 marca 2015 21:03, 100 wpisów
Czy w Polsce będzie kiedyś dobrze i w miarę normalnie pytam szczerze ?
krzysztof c
będzie jak wszyscy wyjadą a ostatni zgasi światło
będzie jak wszyscy wyjadą a ostatni zgasi światło
Kurcze jechałem wyścig O GP Hiszpanii Lotusem i lipa z pierwszego pola kwalifikacje poszły rewelacyjnie a potem w wyścigu nie dość że szybko zjechałem po nowe opony wymagający tor dla ogumienia to 2 pit stopy miałem. I w ostateczności 11 miejsce. Aktualnie jestem na 3 miejscu w klasyfikacji kierowców po 5 wyścigach i tracę 29 punktów do Hamiltona który jest liderem a i Vetel jeszcze przed mną. Ale mam wyższy poziom ustawiony początkujący bo poprzednio gdy zostałem mistrzem to był amator.
Ja to czegoś nie rozumiem Polacy tak się uskarżają och ach jak im źle ale sprzeciwu nie ma jak do tej połowy na ulicach ?
Bardzo śmieszne.
Co to pytanie retoryczne ?
Do matury się z panią dyrektor dalej przygotowuje robię wypracowania pisze idzie mi całkiem dobrze według niej i jutro o 13:00 korepetycje z matematyki 2 godziny w gimnazjum. A z polskim umówiłem się żeby co dzień dała pani mi jakiś temat do napisania bo czytanie ze rozumieniem idzie mi całkiem dobrze.
krzysztof c
"Czy w Polsce będzie kiedyś dobrze i w miarę normalnie pytam szczerze ? "
"Czy w Polsce będzie kiedyś dobrze i w miarę normalnie pytam szczerze ? "
Dał tata zaniósł do biura rachunkowego. Nawet nie wiem ile kosztowało bo swoje też dał rozliczenia.
krzysztof c to wiesz ile u wujka zarobiłeś i na ile Cię wy uja....
Wujek robi w wuja, Krzysiek gra w gierki .. a chciał startować na sołtysa...
RYCHFER jak nie ma się żadnego pomysłu na życie to co mu zostało
RYCHER mój kolega pracował na budowie z tatą pomagier taki kilka lat a teraz od października pracuje w Kolmax tak nazywa się firma która zajmuje się obuwiem typu filcowego i kapcie gumowe PCV i EVA. Jego praca polega na wykładaniu tych butów na stojaki i musi je przycinać rogi aby były w miarę równe albo zmienia się i czyści maszynę bo po dwóch robią. Pracę chcieli mu dać w innym miejscu ale dojazdy i zobaczył że blisko firma nas daje ofertę i spytał się przyjęli go. Sam chyba pójdę tam pracować. Aha robią na 3 zmiany za jedną sztukę 25 groszy ostatnio mówił że 1550 zł zarobił. On w soboty i niedziel nie pracuje ale kto chce to może w niedzielę 100 zł extra można dostać. I też gra w gry jak ja F1 2013, Arcanię i inne na komputerze który ma podłączony pod TV. A od października na kuroniówkę i rok pieniądz będzie spływać sprytnie co.
Co wujek mnie oszukuje według was składki odprowadza bądźcie spokojni przynajmniej tak mów.
?
A u pan woźnego widać operacja była dłoni i za szybko nie pogramy niestety. A ja może wyjadę za granicę język w miarę Niemiecki znam trochę Angielskiego może UK, Niemcy, Holandia, Dania, Norwegia, Szwecja, Szwajcaria, USA.
Pana.
Dobra pora bo Wielkanoc ... może z wydmuszkami coś osiągnie ...
pechowy może wypad ze strony pisać do administratora Pasko ?
Gościu obrażam cie ?
Jeszcze udowodnię że będzie o mnie głośno zobaczycie.
Nie tylko pisze tak.
Jest pani syn ?
pechowy jak nic nie grożę ale ty obrażasz.
pechowy jak nie należą do takich ludzi.
patryk wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia, pomyślności i oczywiście wygranej w Lotto.
No wszyscy Polacy to jedna rodzina jak to jeden mawiał.
krasnalka, krzysztof c pechowy DZIEKUJE jak wygram nie zapomne o was
Na jakie gry macie zakłady bo muszę na jutro dwa wypracowania napisać na 10:00.
?
patryk nie jest to wymagane bardzo ciesz się wygraną.
Kto zdaje z osób tu obecnych maturę ?
Jestem obecny na stronie około 2.5 roku i powiem wam matura temat przewodni ciągnie się i ciągnie mam nadzieję że w maju ta saga inaczej serial się skończy.
pechowy na zgodę wypijemy ?