Wpisy 2 296 070 – 2 296 169
17 marca 2015 14:28 → 17 marca 2015 18:06, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Gostyń wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Zodiak
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
a ja nie gralem na dziś mam zakładzik lotto i uciesze się z 3 licze na to samo co tydzień temu w czwartek 4/6
Ale skoro zamierzasz wygrać
to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś na ucho te liczby podał
to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś na ucho te liczby podał
mam zamknięte w sejfie otwieram go o 22 a ze mam w tym tyg nocke to nie wiem jak będzie otworze w so lub nd ewentualnie może w zaufaniu powiem zonce choć może nie
dobra spadam wkoncu odebrać prawko 3 tyg bez auta tragedia w mm 67,63,43,61,16,22 od male propozycje ...... obokow
Db. Koniec zabawy
żarty się skończyły
Teraz to będzie 8/8 z plusem, co najmniej.
Przykro mi TS, nagrabiles sobie...
żarty się skończyły
Teraz to będzie 8/8 z plusem, co najmniej.
Przykro mi TS, nagrabiles sobie...
estymy dla ciebie podam 3 no ale ciii zajrzyj w profil zatypowalem 12 liczbek może zaciekawi ciebie 22 16 34 kto wie może to ja lece jak ja nie cierpie mpk
I tak oto pożegnaliśmy Gryksa76, który swoje zakłady przechowuje w sejfie
Nie jak EstyMy w torebce, często między zakupami... no chyba, że kot obraca w łapach
Nie jak EstyMy w torebce, często między zakupami... no chyba, że kot obraca w łapach
Kociaszce się wydaje, że taki zakład.jest nieważny póki go nie skasuje w zębach (zębami)
Witam
Może ktoś sie orientuje Mam od antenki Hospotu z 30metrow ale lapie sile sygnału słabą na jednej kresce Co zrobic żeby był wiekszy sygnał Może sa prote sposoby czy to zależy od kompa jak łapie
Może ktoś sie orientuje Mam od antenki Hospotu z 30metrow ale lapie sile sygnału słabą na jednej kresce Co zrobic żeby był wiekszy sygnał Może sa prote sposoby czy to zależy od kompa jak łapie
bylem mlody ..uzywalem win 95 .. teraz jestem stary uzywalem win 10 a pózniej załowałem powrotem xp
Monet narazie jade na kompie który ma z 10-15lat i tak narazie bede na nim jechal z 2-3miesiące i nie wiem czy warto inwestowac w niego?A może cos innego np router?
Jak kupuisz nowy to dobrym hotspocie spokojnie będziesz na wew. wi fi popychał.
Nowy sprzet bede miał a narazie to musze na tym co mam I tak mysle co zrobic żeby lepiej sygnal lapal Nawet próbowałem przy oknie ale to samo też niski sygnal a widze zokna tą antenke z hospotu
Jaguar>> nie wiadomo jak jaka jest moc tego nadajnika którego z okna oglądasz. Przy przyzwoitej to na 30 m jeśli nie ma jakiegoś mocnego "zakłucacza" spokonie powinno wystrczyć
Ale zawsze możesz podrasowć sygnał antenką zewnętrzną TP-Link są dobre i przyzwoita cena.
Ale zawsze możesz podrasowć sygnał antenką zewnętrzną TP-Link są dobre i przyzwoita cena.
No i oczywiste raczej że w takim lapku wiekowym jak masz karta wi-fi to już raczej super wydajna nie jest .. wiec nawet dobrego sygnału ze spota może nie oddawać.
ten mój to jest stacjonarny mam rozumiec antenke podrasowac to ja wymienić?
dziś sa moje imieniny
Jaguar..tak bardzo dobrze wiesz zawsze 54 MB router i wifi PC ..a netia ..jest mniejsze szybkości
totalizator dzięki za 540 zł o 14stej
monet ..jaki system najszybciej chodzi win 7 czy xp ..ja testowałe test speed szybciej niz win 7 proble wymiana proca mocna i karta grafika i rama szybki
zapraszam na mój profil jest tam kwitek z dzisiejszej wygranej
Lewy >> przyzwyczaiłem się. Jak dla mnie jest nieżle. Bardziej ujebliwy od XP ale przecież ma i większe możliwości.
Dla nie szybszy jest win 7 ale ja mam 6 giga pamięci i intel core i5 wiec wszystkie szybkie chodzą..
Dla nie szybszy jest win 7 ale ja mam 6 giga pamięci i intel core i5 wiec wszystkie szybkie chodzą..
ludziska radujta sie odnalazł się umiłowany Przywódca Ojciec narodów geniósz naszych czasów Władimir Władymirowicz Putin zdrowy i cały Alleluja
Lewy>> chyba w czerwcu nowa 10 windowsa wchodzi. Zaczekaj i wypróbuj.
Może i ja zmienię..
Może i ja zmienię..
Dzieki za podpowiedzi sugestie
Zbyszek najlepszego
A na marginesie widze że na czacie nic sie nie zmienia Jak zwykle wchodzą oszołomy pod nowymi nickami dobra nieważne
Milego popłudnia{{
Zbyszek najlepszego
A na marginesie widze że na czacie nic sie nie zmienia Jak zwykle wchodzą oszołomy pod nowymi nickami dobra nieważne
Milego popłudnia{{
I dobrze że się znalazł. Bo jakby te marszałki co jeszce w Armi Czerwonej zasługi zbierali dorwali się do władzy to dopiero by się trza było bać.
PO uj szukać nowego wroga jest stary.. znany i wypróbowany.
PO uj szukać nowego wroga jest stary.. znany i wypróbowany.
Np w tamtym roku duzego lotka 2razy systemem 7 4rke trafilem dzis mam imieniny zagralem za 25zl na 14sta i trafilem 540zl
zbigniew g... czy kreśliłeś 3/3 ..widze co wystawiałeś twój profil
W tamtym tygodniu w srode 3/3 mialem takrze
dobra zobaczyłem co miałem zobaczyć i mykam lulu przed nocka na h choć może jeszcze zatypie
Krzysio tak 3/3
ktoś tu pisal o putinie
że se znalazł
a może to sobowtór
wygranym
przegranym
że se znalazł
a może to sobowtór
wygranym
przegranym
zbyszek na chybika czy na swoje???
21-25, 41-45,51-55, 71-75 i ósemka z plusem
też mi wyrafinowanie
też mi wyrafinowanie
hej EstyMy
W multi zawsze gram sam w duzego chybil zawsze w multi lotka jak gram 3/3 zawsze obstawiam skreslam 1liczbe ktura niewpadla najdluzej dzis to bylo 64 a 2inne liczby wymyslam sam
a te 540 to na ile skreśleń ???toże na 3???
3/3 zakupione stawka 10
ilsla ..on zbignie g ..10 stawka i jeden 3/3 ..jak widac profil ..ja umiem obliczyć matematyki
krzysio ja wiem że jesteś Wielki!!!
ale nie paczałam profilu zbigniewa dlatego zapytałam...
bywajcie ! o 14 nic nie dali wygrać ,ja im na wieczór też nie dam!!!
Kiedys trafisz
naj wiecej to mialem razem z mama 2x po 7z10 na chybil, i raz wytypowane 7z10
Krasnalek witaj piekny dzien dzisiaj i zowu 3/3 tym razem 540