Wpisy 2 292 896 – 2 292 995
12 marca 2015 14:36 → 12 marca 2015 17:32, 100 wpisów
bongolas uuu to ładnie pamiętam jak w 2012 roku padło tam 15 tysięcy w zdrapce zdrapman
bongolas deptak jak dla mnie jest też dość szczęśliwy zawsze jak tam gram to mam najmniej 6/10 z plusem a gram tam na cały tydzień
islandorka jak jeszcze jesteś to rosołek ugotuj a ja przyjadę do ciebie na obiadek niedzielny
bongolas jak jest okazja to graj ja też tak gram chodz co do twojej miejscowości uważam ją za szczęśliwą
Rosja zaniepokojona polskimi planami zbrojeniowymi
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/swiat/news-rosja-zaniepokojona-polskimi-planami-zbrojeniowymi,nId,1697061#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/swiat/news-rosja-zaniepokojona-polskimi-planami-zbrojeniowymi,nId,1697061#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
bongolas a na wieczór masz z trafił samemu skreślone
To oni moga sie zbroic i a nam nie wolno miec broni do obrony?
Właśnie Zykfryd (żółwik) pożarł sałatę pod którą były liczby.
5,8,10,14
17,23
5,8,10,14
17,23
*czy samemu skreślone
bongolas ok a co do zdrapki możesz się wpisać jeśli oczywiście chcesz
w dziale zdrapki w super 7
ale ja nie mam skanu tej zdrapki jedynie co mam to ten kuponik ze wyplacilem 77 zl
bongolas tutaj na dole link do strony: http://www.multipasko.pl/zdrapki/zdrapka-super-7-%E2%80%93-0307.html
chcedzis wyslac..duzego z plusem za rownowartosc..200zl..tzw50 zakladow..rozne punkty..lotto..czy to moze cos przyniesc..jakakolwiek wygrana..czy sie oplaca..powiedzcie mi ?
dzieki..tez dobra opcja..mniejszy wydatek..czasemmam tak..zesle przy wiekszej kumulacji..zdecydowanier wiecej..muszesie zastanowic..mysle tez nad tym..by poslac..10 zakladow..6z6..z plusem..na4 losowania..co by sie oplacalo..bardziej..puscic duzego jednorazowo..czy tez multi..oto jest pytanie?
dan83r zależy choć trochę dużo kasy a jak nie wejdzie myślę że lepiej wtedy zagrać na jeden zakład z plusem multi multi zapłacisz 70 złotych i 14 losowań masz no i 130 złotych w kieszeni
dan83r ja tak kiedyś raz zagrałem fakt miałem 300 złotych na plusie bo w sumie wygrałem 500 złotych bo miałem 2x 4/6 w lotto ale raczej odradzam bo to jest duże ryzyko
dzieki za rade..powiem tak..na cos sie zdecyduje..lotto.za 200zeta lub multi zplusem..komplet 10 zakladow..4 losowania..wtopa moze byc ryzyko jest..ale jak to mowia ktonie ryzykujeten wie co traci..zobaczymy..chocwiara w wygrana..niemalze zerowa..
kiedys tez trafilem 4 w duzego..po wyslaniu..40 zakladow..i 2 trojki..naszczescie 252zl placili ze 2 lata temu..zaczworke..to uratowalem sie...choc wydawanie po 300..sporo..cho korci jak cholera..he
dan83r dla jasności sprawy 10/10 z plusem na cały tydzień jeden zakład gra multi multi plus zapłacisz 70 złotych jak tak wysyłam bo najlepiej robić powtórki takie jest moje zdanie
Majpan nie w tym rzecz przedostatnio pisałeś o Alfedzie... a dzisiaj i.Zygfrydzie??
Oczekuję odp. co zrobiłeś z Alfredem??
Oczekuję odp. co zrobiłeś z Alfredem??
dan83r warto grać choć nie tak dużo lecz systematycznie "gra bezpieczna i kontrolowana"
dan83r ja już dawno nie grałem w lotto za dużo kasy za to chcą i o wiele mniej szans na wygraną niż w multi mutli
estymy mówię o tu jakbym wysłał na cały tydzień multi multi plus
dzieki za rade..trzeba sie liczyc z groszem..to fakt...za drogo..4zl..jak w de..2zl bylo ok..pazerni..lotto.pl..teraz idzie odczuc..
Najważniejsze to odpowiednio do.zdolności rozdzielić obowiązki.w domu
Alfred to spryciarz Zykfryd trochę niezdara ale może dzisiaj zarobi na swoje
utrzymanie?
utrzymanie?
Chyba musisz sobie kupić jakąś myszę, która będzie typować do Mini bo trzeci żółw to już by nie wypadało
dan83r ja pamiętam kiedyś jak zaczynałem grać to duży lotek jeszcze wtedy kosztował za 1 zakład 60 groszy to były czasy
dobra ja uciekam na obiad życzę wszystkim wieczorem wysokich wygranych cześć do poklikania.
jeśli można wyrazić ponownie swoje zdanie to mi wygląd strony taki jaki jest teraz odpowiada zresztą wczesniejssszy tez był ok
30,24,31,28,25,22,18
29,32,26,35,36,38,44,62
43,45,47,52,58,61,72,69,75,78
29,32,26,35,36,38,44,62
43,45,47,52,58,61,72,69,75,78
Gracz z miejscowości Rzeszów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce CASH
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Majpan...> przetana Typowac < ..lepiej ty nie pytaj ..np jak kto mistrzuniu ..a ty poproszyc liczbi np 2/2 jak kto pomaga
witam proszę o numery na dziś mini lotto i lotto podzielę się wygrana
<< Dzień dobry >>
.....................................
Bitwa na ...kumulacje:
1. Lotto pl ----->> 7 o0o o0o pln
2. Lotto de ----->> 7 o0o o0o euro./ 4,15 x 7 o0o o0o /.
............................................
.....................................
Bitwa na ...kumulacje:
1. Lotto pl ----->> 7 o0o o0o pln
2. Lotto de ----->> 7 o0o o0o euro./ 4,15 x 7 o0o o0o /.
............................................
Zimno za oknem...
......................................
Teraz:
Białystok: +6.
Zakopane: -1./ minus /.
....................................
Białystok: +6.
Zakopane: -1./ minus /.
....................................
Jutro ... 13.
Trzynastego często losują liczbę ... 13.
Trzynastego często losują liczbę ... 13.
Rozumiem, co pisze Krzysio, ale o co mu chodzi w ostatnim wpisie to nie wiem...
..............................................
..............................................
Pasko.. .
..................................
..................................
dajcie jakieś numery za 5 minut jadę wysyłać podzielę się wygraną
Czarek:
Dzisiaj nie mam liczb, ale jutro zrobię Test MM.. .
Podam liczby ... podejrzane.. .
.............................................
Dzisiaj nie mam liczb, ale jutro zrobię Test MM.. .
Podam liczby ... podejrzane.. .
.............................................
czarek do jakiej gry chesz numery ?
Wędrowca netowy
Albin...
............................
............................