Wpisy 2 291 774 – 2 291 873
10 marca 2015 15:26 → 10 marca 2015 18:32, 100 wpisów
HARTGE predzej czy później doczekasz sie skanu odemnie ale tam max do 100k
albin
a czy może jakimś przypadkiem szczęśliwym dziś jest t e n dzień i już c o ś wysłałeś ?
kiedys w de..mialem taka smieszna sytuacje ze losowanie po losowaniu..3razy z rzedu trafilem az 4razy czworki..nie wysylajac po wyzej 10zakladow ..w pl zapomnij..wracam do de..i atakuje tam..moi kochani nie obrazajac lotto.pl..wole tam..gracs a podwojne emocje..te***e lotto.pl..wala w***a..tam trojki trafiam czesto..
no to Dan pozazdrościć ja gram i nic szególnego mi się nie trafia
ale owszem, czemu nie...
cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...
wesołego
cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...
wesołego
Robal nie nie nie mam czasu zarobiony jestem i w ogóle mi tam nie po drodze więc nie skorzystam w najbliższym czasie
powiem tak goraco polecam gracw lotto.de..naprawde..jestem zywym dowedem..w ciagu 3lat 12 czworek..z tego ze 3 obok 5..faktnie trafilem 5 nawet choc bylo bliso..niewspominajac o szostce..nierealne..ale wierze..trzeba grac..w de..czuje luz..zero spiny w pl..wkorw ..przegrane..a czasem gram duzo..polecam grac online lotto.de..
Albin ja już przestałem marzyć w tym kraju 100 tyś nigdy tyle nie będę miał w gotówce
snopek....na kazdego przyjdzie czas..kazdy znas w niedlugim czasie cos wygra..trzeba grac i wierzyc..a przedewszystkimz glowa..a szczescie sie usmiechnie
Dan83r. nadzieja to matką głupich ale każdą matkę trzeba szanować
no wlasnie..hee..w cos trzebamimo to wierzyc..ehh..w lotto.pl..poki co..oczyszcza moj portfel..he dzis duzy trzeba cosposlac
bylem mocno obrazony na multi..ale wczoraj udalo mi sie cokolwiwek wygrac..6/9..odziwo..42zl..jedenzaklad..szkoda ze tak nie czesciej..anie raz na 3 tyg dalem zwykly a byl plus 71..ktorego mialemna kuponie 122zl poszlo..wiec odteraz tylko z plusem..bede gral..na jedna liczbe nie probowalem..ciekawe..hmm czy by udalo ie trafic npz plusem
Wraz ze zmianami na tej stronie pojawiły się delikatne problemy np: łączenie się z
tą stroną trwa długo.
tą stroną trwa długo.
dzis zagram tzw..sproboje..9z9..stawka 2z plusem..2 zaklady na 2 losowania
Piszcie poprawnie, bo zaraz tu wpadnie 'weteran maturalny'...
<< spróbuje >>
..........................................................
<< spróbuje >>
..........................................................
Ciekawe, kiedy wywietrzeje mu ze łba głupie F1, czy jakoś tam.. .
....................................................
....................................................
J-23.
Jakieś tam wyścigi samochodowe...
Witam cieplutko i wszystkim Mężczyznom życzę wszystkiego naj, naj i wysokich wygranych by nigdy nie zabrakło Wam funduszy na rozpieszczanie nas
Matylda...
Majpan bardzo fajne określenie liczb stosujesz namolna...nieśmiała ... a po 21:40 będziesz miał aż 20 uległych
Ulka.. .
WN dziękuję
J-23
Ciekawe wiadomości podają w Radiowej Jedynce:
" Idzie zima ".
......................................
Za chwilę więcej podadzą szczegółów.
" Idzie zima ".
......................................
Za chwilę więcej podadzą szczegółów.
Zaraz się... okażę...
------>> gwałtowny powrót zimy w .... Tatry...
A myślałem że chodzi o co innego.
...........................................
A myślałem że chodzi o co innego.
...........................................
Brzozy nie puszczają soku trochę mnie to jak by to powiedzieć dziwi.
(co do tej zimy)
(co do tej zimy)
Teraz:
Wrocław: +15.
Zakopane: +8.
Zimy jakoś nie widać.. .
Wrocław: +15.
Zakopane: +8.
Zimy jakoś nie widać.. .
chodzi mi po głowie trójeczka 50,52,56 . Macie propozycję z jaką pareczką je połączyć by zgarnąć 5/5?
zbierasz w kwietniu młody pędy sosny zasypujesz cukrem i odwszawiasz aż się wyklaruje syrop
wyznaczyłam sobie cykl =17 losowań, dość często sprawdza się w nim zasada że trójka która pojawiła się 2 razy , wypada po raz trzeci. Dzisiaj stawiam na nią gdyż 50 lubi się powtarzać, 52 często z 55 lubi pojawiać się po lub w towarzystwie 57. Zakładam na dziś że ... po 57 Ot taka babska logika
Jak chcesz mogę za jakieś pół godziny wpisać najbardziej zgodne liczby.
Majpan dziękuję lecz nie doczekam. Muszę za 15 minut wyjść nadać kupon bo po 19 siostra wpada na ploteczki, a jak się rozgadamy to bieda skończyć
.... 857
." Odwszawiasz " czy
" odstawiasz " .....
1. Oznacza tępienie wszy na głowie... .
........................................
Raczej chyba nie.. .
........................................