Wpisy 2 290 513 – 2 290 612
8 marca 2015 11:13 → 8 marca 2015 13:05, 100 wpisów
Strzałeczka Wszystkim J-23 świetny kamuflaż jak na J-23 przystało Schować się za bukietem
Hans teraz się totalnie odkrył i to go zgubiło najpierw złość a potem okazał aż dwa serca Zgrywus
Zgrywus Miałeś oczywiście na myśli mówiąc podwójne wszystko OBLICZE ?
Dziś powinnaś być królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo - wszystko na skinienie mieć. Nawet kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz 'tę chce mieć', dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest twój dzień.
stare komunistyczne święto gożdzika zwane z rosyjskiegona polski dzień kobiet ,ciekawe co feministki mają w tej kewstii do powiedzenia
jotek co to bo pisze mi że na terenie tego kraju nie mogę tego odtworzyć
swietochlowice nojfajniejsze miasto yno ciynzko w totka cylnoc
dziś jest wasz piękny dzień, a jutro wracamy co szarej codzienności
Ja zawsze spokojna dopóki jakiś śmieć mi nie podniesie ciśnienia
i nie wiedzieć dlaczego z reguły jest to jakieś stare zakompleksione,zazdrosne pudło
Cześć Raz do roku jest taki dzień, który przemija, jak piękny sen. Wszystkie kobiety, panie i matki w dniu tym dostają pachnące kwiatki. Ja kwiatów nie mam dla Ciebie, tylko przesyłam w życzeniach sam siebie.
próbujące umniejszyć moją wartość we wszystkim i jak tu dołów nie łapać
Coś czuję,że takie biedne stworzenie tutaj istnieje
Coś czuję,że takie biedne stworzenie tutaj istnieje
Czy są tu teraz jakieś niewiasty ?
nie mam zamiaru broń boże zabierać wolnej przestrzeni na błyszczenie
Czemu nie piszecie ze mną ?
ZUS: Nowe zasady obliczania kapitału początkowego. Wyższe emerytury już w tym roku
Czytaj wiÄcej na http://biznes.interia.pl/prasa/news/nowe-zasady-obliczania-kapitalu-poczatkowego-wyzsze,2104275,7902?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj wiÄcej na http://biznes.interia.pl/prasa/news/nowe-zasady-obliczania-kapitalu-poczatkowego-wyzsze,2104275,7902?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Kupiłem dwa tulipany jednego dałem mamie a drugiego mam dla cioci. A wcozraj z kolegą graliśmy w piłkę nożną na orliku potem przyszły dziewczyny z gimnazjum i strzelały mi na bramkę około 14 lat. A jakie niskie mówię wam chociaż jedna ładna jest lecz nie ten wiek do mnie raczej.
Wczoraj.
Chociaż w tym roku będzie mieć 15. Ale ja z inną pisze która ma 17 lat i bardzo mi się podoba a mieszka blisko.
może być poprzedzone ankietą użytkowników kto za,a kto przeciw
kto za,a nawet i przeciw
kto za,a nawet i przeciw
Właśnie że nie piszę że piszę z 17 latkom która ma w tym roku urodziny. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
jak, już to chociaż napisz czy te 2 tulipany, były w pąku czy rozwinięte
MMM masz na profilu to zobacz.
W pąku a co ?
Mi się podoba moja prawie sąsiadka.
mam nadzieję,że nie będę się musiała ekstra w profil wpisywać
KrzysztoF CCCP ..no dobrze podobales niunia 17 latka ..masz pracować i placisz dla kochanie i dzieci
i mi się cośc wydaje jestem sherlock holms -że krzysztof c i krzysio to 1 osoba