Wpisy 2 289 427 – 2 289 526
7 marca 2015 05:40 → 7 marca 2015 09:20, 100 wpisów
fiola ..widze ona krasna wypluje mnie ..prawie nie lubi tu chłopaki cala czata ..to samo jak ona m77 ... no trudno to nie ..i teraz czas uciekam i dziidaa...ja dobrze znam sprawa i charakter
niskoo ..no wiem >>2 289 324<<<< ja powiedzialem do estymy ze mam programy a ten >37< ..nie mówilem ..nic nie chialem ..tak mówiłem szukam inne liczby
no powiem że to dobre numery ale wiesz Qtasy z Tsa rządzą nie my
o matko a co tu się dzieje???ale dziwnie...
bo nie widziałam jescze tej stronki...
bez tego juz nie da rady niczego wyprodukować,a zawartość kawy w kawie też jest problematyczna i dyskusyjna
snopuś chyba cukru w cukrze...
islandorka zawartość cukru w cukrze powiadasz tak pamiętam Poszukiwany-poszukiwana
narzekanie to moje drugie imię hehe,nie pisze wezmę se krople jakieś na uspokojenie i samo minie
snopek ty to masz charter pewno taki
cały świat mnie interesuje poza jednym
cały świat mnie interesuje poza jednym
no ja tylko w wekendy ale to wtedy 0,7 whisky ledwo na dwa dni starcza,tak wiem jestm alkoholikiem
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img143.imageshack.us-img143-8369-smacznego1mb8.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img143.imageshack.us-img143-8369-smacznego1mb8.jpg
ja to znałem takiego doktora co tylko w oczy spojrzał i wiedział już na co będzie chory
jakieś 30 lat temu była tylko jedna apteka w mieście w której były tylko bandaże
a dzisiaj to normalnie przesadzają
co rusz to jakieś cuda
a dzisiaj to normalnie przesadzają
co rusz to jakieś cuda
prosty przykład
koty są nosicielami toxsoplazmozy
ale przebywanie razem z kotem organizm człowieka się uodparnia
wiec nie ma problemu
ale jeśli kobieta w ciązy załapie tą chorobę wtedy dziecko jest zagrożone
koty są nosicielami toxsoplazmozy
ale przebywanie razem z kotem organizm człowieka się uodparnia
wiec nie ma problemu
ale jeśli kobieta w ciązy załapie tą chorobę wtedy dziecko jest zagrożone
bo to PL właśnie tak naciągaja ludzi którzy na potęgę leczą się sami,Polacy zawsze najmądrzejsi na świecie , wiemy jak jest
Witam,ja to dziś miałem sen,śniło mi sie ze dostałem dużo kasy zwiniete były ktoś trzymał je w garści i mi je dał,same papierkowe...hmm czyżby oznaczało to że w końcu coś wygram
snopek6: na Androidzie szukaj u góry przycisku "Pełna wersja" jeśli chcesz wersję niemobilną.
Paczkiewicz ..popsute mój mysz wskaznik do PC za duzo kreci w dół
tu inaczej tak wyglada menu pasko ..ja juz koniec nie bede wiecej typowania ..czas tam obejrzec u korna i poowodzenia ALL
jotek te numery co podałes wcześniej procentowo na ile liczyszszanse że wejdą
max73 banknoty to 20,26 natomiast pieniądze to 57 a dostać 10...
a jak się sni wygrana to jest zupełnie odwrotnie...
a jak się sni wygrana to jest zupełnie odwrotnie...
a ponieważ 10 nie było w pełni to moze zacząć latac...
liczby dawid to zawsze 74 15 19...albo razem albo osobno...i zawsze sen na 2 los...
jeszcze jakieś sny bo ide se...
Ogłoszenie Drobne.
Gdyby ktoś z przecudownych paskowiczów z czaił rychłe pojawienie się parki 21,22
To niech nie wstydzi się i tu wpisze.
Z góry padam do nóżek w podziękowaniach.
Gdyby ktoś z przecudownych paskowiczów z czaił rychłe pojawienie się parki 21,22
To niech nie wstydzi się i tu wpisze.
Z góry padam do nóżek w podziękowaniach.
hanss to pewnie ci cos skapnie...
Ogłoszenie Drobne. (wersja dla brzydzących się kulturą)
Dawać tu parkę 21,22 Patafiany.
Dawać tu parkę 21,22 Patafiany.