Wpisy 2 289 406 – 2 289 505
7 marca 2015 04:54 → 7 marca 2015 09:03, 100 wpisów
ja też bym chętnie została w domu ale niestety dziś do 13 w pracy a potem muszę ogarnąć mieszkanie
fiola ..trzeciego marca na wieczór mialem 10 razy 5/5 MM ..zapózno nie przyszedlem i nie typowalem zestawów ..a teraz zobacz profil teraz 4/5 ...6 los pózniej
krasna ..ja pomyśle lepiej pózniej 6 los i gram postawię 50 zl 1 los ..czekam 7 tysiaki ..kupie samiczka okey
fiola ..widze ona krasna wypluje mnie ..prawie nie lubi tu chłopaki cala czata ..to samo jak ona m77 ... no trudno to nie ..i teraz czas uciekam i dziidaa...ja dobrze znam sprawa i charakter
niskoo ..no wiem >>2 289 324<<<< ja powiedzialem do estymy ze mam programy a ten >37< ..nie mówilem ..nic nie chialem ..tak mówiłem szukam inne liczby
no powiem że to dobre numery ale wiesz Qtasy z Tsa rządzą nie my
o matko a co tu się dzieje???ale dziwnie...
bo nie widziałam jescze tej stronki...
bez tego juz nie da rady niczego wyprodukować,a zawartość kawy w kawie też jest problematyczna i dyskusyjna
snopuś chyba cukru w cukrze...
islandorka zawartość cukru w cukrze powiadasz tak pamiętam Poszukiwany-poszukiwana
narzekanie to moje drugie imię hehe,nie pisze wezmę se krople jakieś na uspokojenie i samo minie
snopek ty to masz charter pewno taki
cały świat mnie interesuje poza jednym
cały świat mnie interesuje poza jednym
no ja tylko w wekendy ale to wtedy 0,7 whisky ledwo na dwa dni starcza,tak wiem jestm alkoholikiem
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img143.imageshack.us-img143-8369-smacznego1mb8.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/img143.imageshack.us-img143-8369-smacznego1mb8.jpg
ja to znałem takiego doktora co tylko w oczy spojrzał i wiedział już na co będzie chory
jakieś 30 lat temu była tylko jedna apteka w mieście w której były tylko bandaże
a dzisiaj to normalnie przesadzają
co rusz to jakieś cuda
a dzisiaj to normalnie przesadzają
co rusz to jakieś cuda
prosty przykład
koty są nosicielami toxsoplazmozy
ale przebywanie razem z kotem organizm człowieka się uodparnia
wiec nie ma problemu
ale jeśli kobieta w ciązy załapie tą chorobę wtedy dziecko jest zagrożone
koty są nosicielami toxsoplazmozy
ale przebywanie razem z kotem organizm człowieka się uodparnia
wiec nie ma problemu
ale jeśli kobieta w ciązy załapie tą chorobę wtedy dziecko jest zagrożone
bo to PL właśnie tak naciągaja ludzi którzy na potęgę leczą się sami,Polacy zawsze najmądrzejsi na świecie , wiemy jak jest
Witam,ja to dziś miałem sen,śniło mi sie ze dostałem dużo kasy zwiniete były ktoś trzymał je w garści i mi je dał,same papierkowe...hmm czyżby oznaczało to że w końcu coś wygram
snopek6: na Androidzie szukaj u góry przycisku "Pełna wersja" jeśli chcesz wersję niemobilną.
Paczkiewicz ..popsute mój mysz wskaznik do PC za duzo kreci w dół
tu inaczej tak wyglada menu pasko ..ja juz koniec nie bede wiecej typowania ..czas tam obejrzec u korna i poowodzenia ALL
jotek te numery co podałes wcześniej procentowo na ile liczyszszanse że wejdą