Wpisy 228 803 – 228 902
17 lutego 2011 00:00 → 17 lutego 2011 01:18, 100 wpisów
hehe czyli?

Widzę że chyba przeszkadzam....

Gwiazda ja jestem już bialym karlem . I niedlugo bede Super
Nowa.
Nowa.
gwiazda2011 nie przeszkadzasz my tu tylko tak sie wygłupiamy-niewinnje zadne takie tam 

Dobranoc. Andromeda czas skonczyc ze staropanienstwem bo juz ci brak chlopa dokucza. 

Niech ktos powie za mnie hefajstosowi ze ja do niego nie bede mowic-choć by na rzęsach stawał
A co sądzicie jutro o 30-tkach?
Andromeda a od kiedy wibrator potrafi czytac? Bo taki piszesz - ten moj? 

wesoły czyli to drugie jednak ma wygrać no zagadką do mnie pisz

wesoły ja nie? hefajstos ma spozniony zapłon i gada od rzeczy ale ja slowa do niego nie wypowiem-reaguje z takim opoznieniem ze mi go żal aż..rozmawiam wesoły z TObą a on ma ignor

wesoły bo on mnie atakuje a ja nie mam zamiaru się do niego oddzywac
ja tobie odpowiedziałem ze to pierwsze a nie drugie czyli
o co mi chodziło wiesz czy nie

o co mi chodziło wiesz czy nie

wesoły żle CIe zrozumiałam bo sie ktoś wcina nam w rozmowe już wiem o co CI chodziło wszystko jasne
watpie, Zacznij z nia o mitologi to cie zdepta i nie da slowa powiedzec, jest przemadrzala i jeszcze musi nabrac troche oglady , mloda jeszcze.
Hefajstos Nie będe z Tobą rozmawiać rozumiesz to czy nie
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
No wesoły wreszcie mówisz Typy swoje no wreszcie Ci się języczek rozwiązał

Ale ja do ciebie nie pisze Mloda Andomwedo tylko Do wesolego wiec sie prosze nie wcinac. Za mloda jestes jak widze na konwersacje.
ja i wesoly jestesmy w tym samym wieku a Ty dziadku hefajstosie idz spac
jak zdalem mature to w pieluchy robilas i pewnie ci tako zostalo do dzis.
ziew ziew ziwe tłumacze CI Hefajstos zebyś do mnie nie pisał ignoruje Twoje wpisy nie tylko ja zresztą wiec cokolwiek nie nie napiszez zareaguje milczeniem.......Nie rozmawiaj do mnie!!!!!!
ja jestem po zawodówce teraz chodze do technikum

ale widze ze tutaj mało jest dobrych graczy po studiach pfu............ buhaha

ale widze ze tutaj mało jest dobrych graczy po studiach pfu............ buhaha

No wlasnie , A jam Technika Ekonomiste z Dyplomem skoro juz tak sie mamy za wzorem Andromwdy chwalic tytulami, Andromeda wsadz sobie ten swoj tytul MGR w tylek , bo tu on malo co znaczy.
i jestem po zawodówce i uwierz mi andromena ze lepiej umiem matme od niejednego magisterka

wesoły nie mogę przetłumaczyc komuś ze nie mam ochoty gadac -to nie rozumie..czepia sie bzdur....widzisz jak sie uczepił i nie da pogadac ale juz nie reguje
wesoły bo studia to szit nie kumasz ze chce sie dziada pozbyć bo mi sie z TObą miło gada
wesoły kurcze pozbyć sie go chce spławić...na holiree studia..nie nerwujsaj sie chciałam sie pozbyć dziadka

ty zaczelas milutka i to cie przeroslo, myslalas ze trafilas na jakiegos co soba da pomiatac a to ty udowadniasz ze nic procz tej twojej mitomani nie umiesz nic, kompletnie, A umiesz chociaz wode ugotowac? Dziadka?!?
. Nie wiezilem ze dziadkiem jestem .
.
. Nie wiezilem ze dziadkiem jestem .
.Ty gadasz.Napisalbym Rozmawiasz ale pewnie takich slow nie uzywasz, za wyskoka kultura dla ciebie Andromeda.
Pasko proszę o interencje i blokade niku hefajstos-Nie rozumie ow Nik ze nie chce z nim rozmawiac wpis 228879.IGNOR
Pasko proszę o przyglądnięcie sie nikowi Hegajstos-nie zamierzam z Tym nikiem rozmawiac-Proszę Pasko o Blokade tego Nika Hefajstos!
Pasko proszę o przyglądnięcie sie nikowi hefajstos-nie zamierzam z Tym nikiem rozmawiac-Proszę Pasko o Blokade tego Nika Hefajstos!Poniewaz ja do niego nie piszę a on cały czas ingeruje w moja osobę mimo ze ja go ignoruje i nie zwracam uwagi na jego wpisy
andromena nic ci to nie da
bo nic ci takiego hefajstos nie napisał
dlatego chodz idziemy lulu i spać
KRÓLEWNA
bo nic ci takiego hefajstos nie napisał
dlatego chodz idziemy lulu i spać
KRÓLEWNA

Ja tez mam Prosbe do Admina by Zrobil to samo z Andromedą. Nie wnosi nic do Strony Multipasko, Nie typuje bo nie umie. Szuka tu chłopa na każdą okazje. 

wesoły dzisiaj nie ale kiedyś tak...dlatego przestałam zwracać na niego uwagę
zle Typuje ???Jestem na drugim miejscu w Tczew i jego granie
Wesoły dla Ciebie Wszystko
zle Typuje ???Jestem na drugim miejscu w Tczew i jego granie
Wesoły dla Ciebie Wszystko

wesoły ale ja tam typuje
Jestem na drugim miejscu
byłam na pierwszym ale teraz na drugim///a o co chodzi wesoły nie lubisz tego tematu??
Jestem na drugim miejscu
byłam na pierwszym ale teraz na drugim///a o co chodzi wesoły nie lubisz tego tematu??niebo dla Ciebie

dobra ściągam słuchawki z moich uszów
bo juz uszka bola
i moje uszka nie słysza muzy na 102
bo ide spac

dobra ściągam słuchawki z moich uszów
bo juz uszka bola
i moje uszka nie słysza muzy na 102
bo ide spac

wiem ale zawsze jest miło jak sie trafi cyferki nawet na sucho,a jak czasem ktoś je odpisze sobie to też jest miło
Ok Wesoły ja też juz idę spać

Ok Wesoły ja też juz idę spać

Oprócz typowania trzeba jeszcze grać, Wiadomo że co innego typowanie a gra to też co innego. normalnych wygranych.
Dziękuje wesoły za rozmowę-pozdrów dziewczynę swoją będzie miała wesoło
...miło mi się z Tobą rozmawiało ..miłej nocy zyczę
...miło mi się z Tobą rozmawiało ..miłej nocy zyczę
KOCHANY MÓJ ANIOŁKU POZDRAWIAM CIĘ OD ANDROMENY
BUHAHA ANDROMENA -ŻARTUJESZ SOBIE A TO DOBRE

BUHAHA ANDROMENA -ŻARTUJESZ SOBIE A TO DOBRE

wesoły no ja tak z grzeczności tylko jak już tam chcesz to ją pozdrowisz

wesoły miałam na mysli seks ze ją pozdrowisz nie ze powiesz jej ze to odemnie...juz nic nie mowie