Wpisy 228 773 – 228 872
16 lutego 2011 23:41 → 17 lutego 2011 00:46, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych
andromeda postaw na walke tytanow z druzyna argonautow . Napewno wygrasz. Wracaj do swojej mitologii dziecino.
Wesoły dlatego sie Ciebie zapytałam kto wygra zeby sobie poobserwować pozniej nie chciałam grać
i to mnie wkurza bo ja sie chce z Tobą skonsultować a Ty sobie ze mnie żarty robisz no

Tak jest Andromeda zna sie na wszystkim , Noramlnie medium jest i potrafi wszystkich na odleglosc przeswietlic nie wychodzac z domu . Prawdziwa ezoteryczka z niej. A moze bylas przy mnie w swoich wizjach jak mature zdawalem( bo zdalem), Prawdziwy fenomen ezoteryczny nam tu sie zagniezdzil. Tylko jakis musisz miec popieprzony przekaz albo cie twoj przewodnik zwodzi, musisz go zwolnic.
było delikatne
nie zaskocze Cie
bo mojej sie bardzo podoba
takie głaskanie delikatne

nie zaskocze Cie
bo mojej sie bardzo podoba
takie głaskanie delikatne

Siemka jakie typy macie na jutro?

hehe czyli?

Widzę że chyba przeszkadzam....

Gwiazda ja jestem już bialym karlem . I niedlugo bede Super
Nowa.
Nowa.
gwiazda2011 nie przeszkadzasz my tu tylko tak sie wygłupiamy-niewinnje zadne takie tam 

Dobranoc. Andromeda czas skonczyc ze staropanienstwem bo juz ci brak chlopa dokucza. 

Niech ktos powie za mnie hefajstosowi ze ja do niego nie bede mowic-choć by na rzęsach stawał
A co sądzicie jutro o 30-tkach?
Andromeda a od kiedy wibrator potrafi czytac? Bo taki piszesz - ten moj? 

wesoły czyli to drugie jednak ma wygrać no zagadką do mnie pisz

wesoły ja nie? hefajstos ma spozniony zapłon i gada od rzeczy ale ja slowa do niego nie wypowiem-reaguje z takim opoznieniem ze mi go żal aż..rozmawiam wesoły z TObą a on ma ignor

wesoły bo on mnie atakuje a ja nie mam zamiaru się do niego oddzywac
ja tobie odpowiedziałem ze to pierwsze a nie drugie czyli
o co mi chodziło wiesz czy nie

o co mi chodziło wiesz czy nie

wesoły żle CIe zrozumiałam bo sie ktoś wcina nam w rozmowe już wiem o co CI chodziło wszystko jasne
watpie, Zacznij z nia o mitologi to cie zdepta i nie da slowa powiedzec, jest przemadrzala i jeszcze musi nabrac troche oglady , mloda jeszcze.
Hefajstos Nie będe z Tobą rozmawiać rozumiesz to czy nie
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
No wesoły wreszcie mówisz Typy swoje no wreszcie Ci się języczek rozwiązał

Ale ja do ciebie nie pisze Mloda Andomwedo tylko Do wesolego wiec sie prosze nie wcinac. Za mloda jestes jak widze na konwersacje.
ja i wesoly jestesmy w tym samym wieku a Ty dziadku hefajstosie idz spac
jak zdalem mature to w pieluchy robilas i pewnie ci tako zostalo do dzis.
ziew ziew ziwe tłumacze CI Hefajstos zebyś do mnie nie pisał ignoruje Twoje wpisy nie tylko ja zresztą wiec cokolwiek nie nie napiszez zareaguje milczeniem.......Nie rozmawiaj do mnie!!!!!!
ja jestem po zawodówce teraz chodze do technikum

ale widze ze tutaj mało jest dobrych graczy po studiach pfu............ buhaha

ale widze ze tutaj mało jest dobrych graczy po studiach pfu............ buhaha

No wlasnie , A jam Technika Ekonomiste z Dyplomem skoro juz tak sie mamy za wzorem Andromwdy chwalic tytulami, Andromeda wsadz sobie ten swoj tytul MGR w tylek , bo tu on malo co znaczy.