Wpisy 2 278 973 – 2 279 072
21 lutego 2015 22:09 → 21 lutego 2015 22:48, 100 wpisów
Jocia macha paluszkiem w rytm muzyki ...nie dokazuj miły nie dokazuj przecież nie jest z ciebie taki cud
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 138 544,70 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 3 x 1 666 254,30 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
4 nowych milionerów
podobno wygrali hyzio, dyzio i zyzio oraz ich wujek kaczor donald
brak wplywu na wlasciciela budy nie oznacza braku dobrej woli i zangarzowania , o te miastowe budy to potrafia uporzatkowac wyglad i sposub prezentacii i sprzedarzy produktów aa tu im z prs i serwismenów pasuje tak jak jest i tego zmieniac nie trzeba a klientow przybywa z pudla pod lada nie widac co i jak
standart musi byc # cisnac
standart musi byc # cisnac
SKUR.... TS pierdzielone oszusty quzwa wszystko obok zzłamas TS złodziej i oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to już kolejny raz że wszystkie moje wysłane kupony czy to w mini czy w MM i lotto wszystko mam poprzesówane o jeden obok !!! i juz przestane podawać tutaj jakiekolwiek moje typowania bo te oszusty z TS mają tutaj szpiegów
od jutra wszelkie moje typowania tutaj będą podawane zupełnie inaczej niż moje wysłane w realu , SZPIEDZY z TS mam was juz głęboko w D..... !!!!!
TS nas tu szpieguje , spisują wszystko i jest wielki przekręt , dlatego wierzcie mi lub nie moje podane tutaj wszelkie typowania będą zupełnie inne niż te które wyślę