Wpisy 2 277 528 – 2 277 627
20 lutego 2015 00:01 → 20 lutego 2015 01:06, 100 wpisów
Tak mi kiedyś babcia pogroziła gdy poszliśmy nad staw i rzuciłem bochenkiem chleba oj gabryjelku tak nie można przecież mogłeś zatopić kaczuszkę
Dobra widzę że nie chcecie ze mną pisać a więc idę spać.
schyl się ooo oo to to to po lewo widzisz kabelek ciepło ciepło w wtyczkę widzisz ?
Kiedyś taką ciocię Jadzię miałem i ona starsznie całuśna była Zawsze chciała się ze mną całować a ja buczałem a mama mowiła noooo gabriel pacałuj ciocie a ja buuuuu ależ mamusiu zaa co przecież byłem grzeczny
Ostatni raz piszecie ze mną bo idę spać. A jutro o 14:00 idę do gimnazjum na dwie godziny korepetycji z matematyki a miałem zadań sam trochę porobić.
Krzysiu spokojnie z matematyki sobie dasz radę tylko musisz opanować podstawowe sześć baaaa góra 10 liczb
GABRIEL funkcje kolega mówił że przede wszystkim mam opanować i matura zdana i co jeszcze a zadani najlepiej robić z arkuszy czy różne ?
Dobranoc.
Krzysiu w sumie to matematyka to ważna sprawa bo nie będziesz umiał równo rozlać flaszki na trzech ale pamiętaj i posłuchaj starego weterana i pamiętaj w każdej flaszce jest 21 gul gul gul resztę sobie myślę wyliczysz
A tak apropo dziadka Gonzaga to przypomnij bo widzisz ja tu się społecznie udzielam i jak widzisz wszystkim pomagam i już nie pamiętam
GABRIEL a ty jaką masz radę dla mnie co do matematyki bo jak byłem na pierwszej lekcji to pani powiedziała że całkiem całkiem i jak rozbiliśmy to się dziwiła że jak mogłem nie zdać matury a i że wzory pamiętam co ważne umiem robić dobrze zadania z delty.
No widzisz Krzysiu ja podejrzewam że z Ciebie to zdolny gość tylko że troszku leń
Eghhhh a ja to lubiłem lekcje muzyki i kochałem się strasznie platonicznie w tej pani od nutek kiedyś powiedziała bo była lekcja o Moniuszce że on napisał opery straszny dwór i Halke ale najpierw podniósł Halkę i dopiero zobaczył straszny dwór
ok, rozlej na trzech, a jak przyjdzie ,,niewiadoma,, - do tego przyjdzie tej niewiadomej wypić ,,karniaka,, ???
Tu nie ma żadnego spisku DMS matematyka jest czysta prawdziwa no może też jej troszkę nie lubiłem bo nazbyt wykalkulowana i za dużo kombinacji
GABRIEL a tym po maturze ?
Mnie to się marzy takie losowanie lotto np oooo mam na ekranie specjalnego telewizora kręci się tarcza z cyferkami a ja rzucam lotkami a powiem wam że jak troszkę wypiję mam oko
dms pomożesz mi w zadaniach z arkusza albo GABRIEL ?
Krzysiu skromny ze mnie czlowiek i niebędę się publicznie przechwalał jakimiś papierkami ale gdzieś tam mam coś w ramce oprawione bodaj to był bieg na 100 metry
i kiedy polecę spać??? a już się pożegnałem, i siusiu, i paciorek był
I powiem Ci Krzysiu zawsze zdążałem przed zamknięciem monopolowego
KrzysztoF CCCP ..jestem osiołek i ile jest ty mistrzuniu
---
http://img.fastshell.pl/images/ooddd.jpg
--
---
http://img.fastshell.pl/images/ooddd.jpg
--
Zadanie 12. (1 pkt)
Dany jest nieskończony rosnący ciąg arytmetyczny (sn) o wyrazach dodatnich. Wtedy
A. a2 + a9 = a3 + a8 B. a5 + a7 = 2a8 C. a4 + a7 = a10 D. a4 + a6 = a3 + a8 stawiam na A. ale dlaczego ?
Dany jest nieskończony rosnący ciąg arytmetyczny (sn) o wyrazach dodatnich. Wtedy
A. a2 + a9 = a3 + a8 B. a5 + a7 = 2a8 C. a4 + a7 = a10 D. a4 + a6 = a3 + a8 stawiam na A. ale dlaczego ?
Bojciu Krzysiu na litośc Boską czy Ty wiesz jaka pora a Ty z takimi rebusami tutaj
20 do 4
W liczniku 20 a w mianowaniu 4 na moje. Ciąg arytmetyczny prawda ?
GABRIEL pomagasz czy mam na zawsze odjeść z tej strony ?
Czemu akurat B ?
To o której mam być rano ?
jocia bez serca jesteś ?
To o której mam być ?
Dobra wracajmy do rzeczywistości czyli która odpowiedz i dlaczego ?
co to za idiotyczne szantaże ?
Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy
Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy
Ja nie mam koguta.
Dobra jocia nie dowalajmy sobie przecież wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami.
Każdy powinno tak być miły powinien być i pomocny drugiemu.
Mam jak każdy plusy i minusy ale do błędów potrafię się przyznać.
Ja Ci będę mówił siostro,
Ty mi możesz mówić bracie,
Albo siostro, po tej nocy nieprzespanej
Może lepiej że nie wyszło
Bo twój stary w razie gdyby
Był bezbronnym tak jak w plecy taksówkarzem..
śpiewnik turystyczny
Ty mi możesz mówić bracie,
Albo siostro, po tej nocy nieprzespanej
Może lepiej że nie wyszło
Bo twój stary w razie gdyby
Był bezbronnym tak jak w plecy taksówkarzem..
śpiewnik turystyczny
jocia a ty masz maturę ?
Krzysiu tu się mylisz ja niedawno bo wczoraj idę przez miasto przede mną tupta dziunia no wiesz taka laseczka na szpileczkach rączka zgięta w łokciu a na nim torebeczka Nagle trach miasto rozkopane zagapiła się we witryne wpadła do rowu podchodzę podaję pomocną dłoń wyciągam ją i nie wiem co mnie podkusiło przedstawiam się i mówię gabriel a ona wiesz co mi odpaliła ? ...DUPA A NIE ANIOŁ JAKBYŚ BYŁ ANIOŁ TO BYŚ MNIE ZŁAPAŁ więc pytm czy ona była miła ?
Jak zdam maturę macie jak w banku skończę wreszcie pisać o maturze macie moje potwierdzenie. Jak zdam oczywiście.
GABRIEL opisz ją dokładnie jak wyglądała wiek itp.
jocia a matematyki pewnie nie było.
Będę o 7:00.
wiem że torebeczkę miała złotą taką zgrabną nogi do samej ziemi nawet poniżej gdy leżała w tym rowie
Albo 8:00.
GABRIEL i dalej opisuj ją.
Krzysiu jak na studenta przystało umowmy się na 9-tą
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
KrzysztoF CCCP ..ja tak wygladam
---
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/51340_simpson-maly-mozg.jpg
--
---
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/51340_simpson-maly-mozg.jpg
--
w księzycową piękną noc kiedyś pojechałem z dziewczyną na biwak Jocia i ona mnie budzi w środku nocy i mówi ...patrz gwiazdy księżyc - co to znaczy a ja ziewam i mówię że jutro będzie piękny dzien A ona mówi NIEEEE!!! Ty ciołku to znaczy że zaje... nam namiot eghhh to była romantyczna dosadnie dziewczyna
nie wiem Jocia co to znaczy zajumać ale wiesz że ja Ci tak źle nie życzę Czy to z tego filmu Dzumandżi ?
Mam nadzieję że ona teraz mnie nie czyta ale powiem Ci grzała mnie trochę tzn ciepła była
A na ile wolt ta poduszka bo widzisz jakoś nie mam zaufania do prądu
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
Moja babcia miała taką bezpieczniejszą poduszkę na gorącą wodę tzw. TERMOFOR
Raz jej ta poduszka puściła szwy i rano no że tak nieładnie powiem wyglądało jakby babcia się we śnie zmoczyła a potem dziadek musiał tę poduszkę jak dętkę łatać na gorącą łatkę