Wpisy 2 272 709 – 2 272 808
14 lutego 2015 09:30 → 14 lutego 2015 13:31, 100 wpisów
wczoraj miałam zły humor i Majpanowi się dostało..w ogóle trudny tydzień miałam...ale dis musi buc juz ok..
dziś walentynki to ja też się puszczę zmykam do sklepu i do kolektury
byłem w mięsnym po wędlinki, a pani Mi czekoladę z okienkiem na Walentynki proponuję , no jak tu żyć
założę się że o 14 Pan Janusz ,każe mi kupić zdrapkę na Walentynki
Jak spytałem kolektorkę , czy chciała by dostać od męża zdrapkę, to jakąś głupią minę zrobiła
Walentynki, czyli Święto Zakochanych obchodzone jest co roku 14 lutego. Nazwa święta pochodzi od Świętego Walentego, którego uznaje się także za patrona chorych na epilepsję oraz osób z chorobami układu nerwowego. Początkowo Walentynki cieszyły się największą popularnością w Anglii i Francji. Obdarowywanie się upominkami weszło do tradycji Dnia Zakochanych w XVI wieku. Zwyczaj tak spodobał się zakochanym, że jest celebrowany do dziś. Nieodłączną częścią tego dnia jest również wysyłanie kartek z wierszykami na Walentynki i walentynkowymi życzeniami. Najbardziej romantyczną wersją dowodu miłości pozostaje jednak miłosny list. Nie zapomnij o tym świętując Walentynki 2014.
dzis św . walentego
i to święto przyszło z usa
tak jak głupi hallowen
Witam was o której rozpoczyna kampanię przemówieniem pani Ogórek ?
Konkretnie ale ona już jest w związku.
Ale ja aktualnie jednak na pan Dudę zagłosuje raczej. No chyba że kandydatka SLD coś powie konkretnego ale o której godzinie ?
To ona jednak umie mowić?
Do tej pory za niemowę robiła.
A może i lepiej wybrać takiego co nie gada? Dowcipy a'la Bronek Prezydent niekoniecznie mi się podobały.
I te ludowe jego przyśpiewki też.
Do tej pory za niemowę robiła.
A może i lepiej wybrać takiego co nie gada? Dowcipy a'la Bronek Prezydent niekoniecznie mi się podobały.
I te ludowe jego przyśpiewki też.
Monet głosuj na pana Dudę w takim razie bo przyszłość ma na imię Polska dobre.
42 lata
Krzysztof>> wszystko co ta Pani wypowie wymyślił komuch Miller.
Co oni mogą zaoferować?
Gender?
Parytety?
I to jak oni niby pro społeczni?
Chyba tylko jełopy dadzą się na ten bałach nabrać.
Co oni mogą zaoferować?
Gender?
Parytety?
I to jak oni niby pro społeczni?
Chyba tylko jełopy dadzą się na ten bałach nabrać.
wybory to ściema , przed każdy ładuje bzdety po wyborach co innego mówią Tusk po wyborach mówił a to prawo nie pozwala a to unia nie zezwala i itd;
Monet to na kogo głosujesz ?
Na kogo zagłosujecie ?
Ja poważnie ,myślę żeby na Panią(?) Anię...
http://zapodaj.net/50b4cb7cecac1.jpg.html
http://zapodaj.net/50b4cb7cecac1.jpg.html
Monet naprawdę a czemu ?
Monet a ja juz wolę P.Grodzką niz Komorowskiego..mina np.Putina na spotkaniu z Panią Prezydent..bezcenne
aha Monet:
aha Monet:
Wczoraj znowu nic w Mini Lotto ale sen miałem dzisiaj piękny że trafiłem szóstkę w Lotto Plus naprawdę co to może być ?
Kiedy przemawia pani Ogórek ?
P.Ogórek skresliłam juz na wstepie..jak mozna zdecydowac się kandydowac i potem unikac pytań i chodzic z obstawą...
znikam klecic dobry obiad
znikam klecic dobry obiad
krzysztof c a co masz wujka w totolotku
to moze wygrasz jak ci wujek liczby poda
to moze wygrasz jak ci wujek liczby poda
Gaja
Mnie taż żaden nie pasuje.
Powinni się zastanowić czy naprawdę też urząd potrzebny.
Razem z Senatem wywalić w kosmos.
Mnie taż żaden nie pasuje.
Powinni się zastanowić czy naprawdę też urząd potrzebny.
Razem z Senatem wywalić w kosmos.
Prezydent przemawiał.
Poparli go prezydenci miast widzieliście ?
wITAMja też na Grodzką bo mąż i pierwsza dama w jednym miejsze wydatki prezydenckie
O której przemawia pani Ogórek ?
O której przemówienie pani Ogórek ?