Wpisy 2 268 811 – 2 268 910
8 lutego 2015 21:02 → 8 lutego 2015 21:39, 100 wpisów
krasnalka trzeźwiutki jestem jak dzika świnia
i na 19 byłem w kościele
i na 19 byłem w kościele
Cześć
krasnalka , tego niestety nie mogę uzyskać
ciągle grzeszne myśli w głowie
masz szczęście żeś daleko
jeszcze bym cie zbałamucił
ciągle grzeszne myśli w głowie
masz szczęście żeś daleko
jeszcze bym cie zbałamucił
U kolegi byłego tego co sparingi mam i co skuter składa znaczy zmienił cylinder i wydech i pracuje w zakładzie gdzie robią filcaki.
Tadeo112 jesteś ? A ile macie zakładów na jutro Mini Lotto ile w to gracie za ile i ile najwięcej trafiliście i jackwar puściłeś 2 zakłady na moje liczby podane ?
krasnalku jak tam u syna ?
fiolka
tyś bliżej mnie
a te twoje oczy to ciągle widzę jak zamykam swoje
tyś bliżej mnie
a te twoje oczy to ciągle widzę jak zamykam swoje
Krasnalek do losowania parę minut od mówisz kilka zdrowasiek i czas zleci.
Jackwar wysłałeś moje liczby czy nie aha 50% dla mnie ma się rozumieć dla ciebie kolejne 50% a ja oddam na cele charytatywne kasę nie martw się.
głowa mnie boli i przemęczona jestem ale jutro po południu mam wolne
Wypijmy za sukces Jackwar.
Fioła ...krzysztoF CCCp chce przyjechać u ciebie i chce siedzieć twoja kolanach
Pijcie na zdrowie wasze.
Krasnalek wino mszalone pod warunkiem mikstury pół na pół ze spirytusem Wtedy ma kopa
Fiola ..jak krzysztofię CCP ..kiedy bedzie miał auta ferari przyjedzie tylko wawa
Jak do dupy ?
krzysztof c obstaw liczby podane przez czarusia, 100% gwarancji, bo on jest pracownikiem TS-a
Witam
Ciekawe czy podgląda nas wczorajszy milioner
Ja na jego miejscu to bym teraz z szampanem usiadł przed laptopem i wszedł na najlepszą stronkę pasjonatów Lotto, czyli multipasko i sobie podglądnął czat i się śmiał
Ciekawe czy podgląda nas wczorajszy milioner
Ja na jego miejscu to bym teraz z szampanem usiadł przed laptopem i wszedł na najlepszą stronkę pasjonatów Lotto, czyli multipasko i sobie podglądnął czat i się śmiał
A może to czarus wygrał i woda sodowa uderzyła mu do głowy
Jutro chyba wyślę Mini Lotto na 8 losowań.
Każdy z was nie da mi piątkę w wpisie którą skreślę a wygraną dzielę się z sobą która wytypowała prawidłowy ciąg liczb 50% wygranej.
Samorządowcy zdecydują czym palić w piecu?
POLEĆ ARTYKUŁ:
inShare
37593
Samorządy będą mogły określać, jakimi paliwami stałymi mieszkańcy będą mogli palić w swoich przydomowych kotłowniach, a także minimalne standardy techniczne dla takich urządzeń - wynika z przygotowanego przez posłów PO projektu noweli Prawa ochrony środowiska.
http://tech.money.pl/energia-i-ekologia/artykul/samorzadowcy-zdecyduja-czym-palic-w-piecu,76,0,1707084.html
Jak wygrał gracz rozsądny ,to pomnoży te miliony,a jak wygrał robotnik.któremu ledwie starczało do końca miesiąca,to miliony ,będzie miał krótko.
Pasko
dla czego nie można wpisywać nazwy Włodzimierza Ilicza ?
cenzura ?
dla czego nie można wpisywać nazwy Włodzimierza Ilicza ?
cenzura ?
Dobry Wieczór
Wpadłam na chwilę na losowanie bo u mnie pogoda syberyjska czyli wieje, śnieży i zimno jak diabli więc człowiek razem ze zmrokiem zaczyna zasypiac na stojąco
Wpadłam na chwilę na losowanie bo u mnie pogoda syberyjska czyli wieje, śnieży i zimno jak diabli więc człowiek razem ze zmrokiem zaczyna zasypiac na stojąco
medea
ty jesteś M jak miłość
tyle na ciebie trzeba czekać i zaraz uciekasz
ty jesteś M jak miłość
tyle na ciebie trzeba czekać i zaraz uciekasz