Wpisy 2 268 468 – 2 268 567
8 lutego 2015 15:23 → 8 lutego 2015 16:38, 100 wpisów
zgrywus jego chyba już nie ma , napisał tutaj "bajeczke" i "paszoł"
KrzysztoF CCCP ..najpierw pobierz to uwazaj..3 pliki Adobe Flash Player 16.0.0.305 ActiveX,PPAPI,NPAPI ,,i patrz niebieski
--
http://ashslowgameblog.blog.fc2.com/blog-entry-1361.html
--
--
http://ashslowgameblog.blog.fc2.com/blog-entry-1361.html
--
ja na razie zmykam , owocnego typowania wszystkim i powodzenia z wygranymi tymi realnymi !!!
znaczy chomikuj i XXX.
Znaczy ładne dziewczyny są jak trudnego nic trudnego a i oko nacieszy.
Ale nie oglądam bo zacięło się.
I to brzydkie jest.
A wy tacy święci też oglądaliście pewnie takie coś ?
Serw > kolektóry wypłacają do kwoty 2'280 zł w jednym zakladzie podwarunkiem że takie pieniadze maja do wypłaty
emeryt
krzysztof c ..
objaśnij co tobie się zacięło oglądając taki film ????
objaśnij co tobie się zacięło oglądając taki film ????
emeryt EP wysłałeś na dzisiaj ?
tak
bo z gier losowych gram tylko w EP
resztę tylko typuję dla zabawy
bo z gier losowych gram tylko w EP
resztę tylko typuję dla zabawy
krzysztoF CCCP ..ty przestaj ogladasz przy kompy xxx
--
http://img.fastshell.pl/images/yyyzcz.gif
--
--
http://img.fastshell.pl/images/yyyzcz.gif
--
emeryt grasz 5/35 przez wszystkie 1,2,3,4 ?
super emeryt tylko wysyłając w takiej formie jak podałeś to jest jednak wtopa
EP dobra gra tylko szkoda że jest zaledwie 2 razy w tygodniu
serw pomijam fakt skanów o co inni tutaj proszą Ciebie bo mi wystarczy odpowiedzenie na pytanie jak to możliwe, że wygrałeś 3 x 8/8 z plusem jeśli w zeszłym nigdzie taka wygrana nie padła?
nie muszę obserwować tylko sprawdziłem to co powiedziałeś więc się do tego ustosunkuj
Nie warto oglądać takie coś to nie właściwe co sobie myślicie jestem poważnym człowiekiem.
sprawdź sobie dokładnie
ale w sumie to nawet skanami nie muszę się chwalić wygrywam znaczne kwoty i myślę że biadolą tu tylko pechowcy ja tam jestem zadowolony z ts
ale w sumie to nawet skanami nie muszę się chwalić wygrywam znaczne kwoty i myślę że biadolą tu tylko pechowcy ja tam jestem zadowolony z ts
trzeba mieć pokorę , poczucie humoru i zawsze coś wpada! no i nie chciec na siłę wygrać!!!
24, 60, 35, 16, 3, 69, 70, 48 79, 55
49, 50, 51
68,69
18,19
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
49, 50, 51
68,69
18,19
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
Ale bajeranci się tutaj pojawili, tyle wygrywają, a ja nic, a nic a tak z innej beczki- zastanawialiście się nad tym, że te wysokie wygrane w MM zazwyczaj padają w 1-szym losowaniu,a losowania nie odbywają się ''na żywo'', ostatnio była mowa na MP,że tak mało jest wysokich wygranych, aż tu ktoś nagle sobie trafił tyle 9/9 i to w dodatku z plusem! Chciałbym też mieć kogoś w TS-ie, gdybym był w kolekturze przed 14-tą,by mnie telefonicznie poinformował,które liczby wypadły i co jest plusem,ale nie mógłbym rozbić kumulacji!Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ten cały MM, to jest tylko po to,, żeby bajerowac ludzi i rozbudzać w nich marzenia o wysokich wygranych!
nie chce mi się udowadniac ci że coś tam coś żyj se w nieświadomości
witam państwa już wróciłem dziś ja tak zagrałem w kolektórze proszę 11,15,16,24,25,35,39,42,46,57. to moje wybrane liczby na dziś do roli głónej na wieczorne losowanie pozdrawiam
emeryt trafiłeś jedną parkę czyli 16 zeta przy wydaniu na wszystko 20 zeta więc bilans jest na minus
myślałem że chodzi Ci o EP
a bilans jest ZERO
bo ja tylko typuję w innych niż EP
gram tylko w EP
a bilans jest ZERO
bo ja tylko typuję w innych niż EP
gram tylko w EP
dziś zgrywus , emeryt, torsan ,Serw to dla was ostatnio często wygrywam 11,15,16,24,25,35,39,42,46,57.
nie trzymaj nas tak długo w niepewności torsan i opowiedz jaki był finał?
dziś w serialu pt losowanie multi multi zagrają główne role kule 11,15,16,24,25,35,39,42,46,57.
A ten czarek to jest jakieś pokręcone homo- niewiadomo- raz pisze w rodzaju męskim, a raz żeńskim, sam nie wie czy zatypowal MM,czy lotto, co za swiry się pojawiają na tym MP, aż się nie chce tu wchodzić!
11,15,16,24,25,35,39,42,46,57. to dla zainteresowanych na dziś bez plusa