Wpisy 2 268 411 – 2 268 510
8 lutego 2015 14:40 → 8 lutego 2015 15:59, 100 wpisów
znacie jakas strone www gdzie mozna grać w grupie 12z49 ?? bo samemu to ciezko
a chęcią bym zapłacił 10% od 30 baniek ;d;d w zębach bym im zaniósł posłusznie
no cóż ja mam plusy od ponad trzech lat wpadło trochę np w zeszłym roku 3x 8/8 z plusem to jest 490 000 pln minus podatek no i takie pomniejsze w mini najgorzej wypada dl ale nie narzekam
znacie stronke gdzie mozna grać w grupie 12z49 ?? kiedys grałem 12z49.pl ale juz jej nie ma
hospen -kiedys byla taka strona ele niepamietam jak sie nazywala
Serw ,podaj dowód np: scan że wygrałeś chociaż 8/8 i wstaw na profilu.A ile zainwestowałeś to już inna sprawa .Pisać to może każdy co chce i do woli na tym czacie.Cyrk się dalej toczy razem z wami i totalizatorem.
kiedys była 12z49.pl i grałem tam czasem lecz niestety było mało osob i zlikwidowana jest i szukam czego innego
Serw troszkę się pomyliles ,ale coz to 100 000 w jedna lub w druga strone ,drobiazg
byl taki jeden ktory podawal skan 3 razy 8/10 i tyle kazdy je widzial pomijac fakt ze dostal miejmy nadzieje bana na zawsze
a ja z dziecmi ogladac ostatnio pingwiny z madagaskaru prawie wszystkie sezony
Traktujmy siebie poważnie ,niech każdy co trafi coś konkretnego nie wrzuca scan ,a nie się chwali bez dowodu wygranej.A nie się wszyscy nakręcamy na mało realne wygrane.
jestem za nino pisac kazdy moze ze cos wygral gorzej z udowodnieniem bo teksty ze się wygralo ale się nie da skana bo nie do mnie nie przemawiaja niech taki ktos wogule nie pisze ze wygral bo ja moge rownie dobrze napisac ze tak tak to ja trafilem 6 z plusem w lottka
na 14 nie gralem moze cos na wieczorek ale nie ep choc stawiam na 01 plus 12 08 dalej nie pisze bo jak wleci to bedzie nie ciekawie
serw - czytam te twoje "bajki" że cały czas jesteś na plusie i że miałeś 3 razy 8/8 z plusem to może jak już ktoś tu napisał wstaw skan w profilu , jesli ktoś miewa takie wygrane to ma zawsze gdzieś po tym wydruk na pamiątke , tak przynajmniej ja myślę a tutaj to każdy może napisać co mi ślina na język przyniesie
zwyczajny śmiech na sali
zwyczajny śmiech na sali
juras45 szkoda czasu natakich ludzi niech sobie gadaja pisza co chca wiem ze czlowieka wkurza takie gadanie ale olac ich sami musimy wygrac i wstawic skan
Takich jak serw to Pasko powinien bana na konto dawać.Niech pokaże scan z dowodem wygranej.A nie głupków z nas robi i to się tyczy do wszystkich. Patryk masz racje dawajmy dobry przykład.
Witam tych co nie było i nie powitałem i znowu pada śnieg a ja odwaliłem na chodniku cały i podwórku a u was pada ? Chmury śniegowe znowu zaszły.
wiem że szkoda czasu ale wielu się tu takich bajkopisarzy pojawiało i będzie pojawiać , mnie to tam "pikuś" obchodzi ale po co pisać takie bzdury co sie chce tutaj dowartościować taki... ????
i niby cały czas jest na plusie buahahahaha
zaraz pęknę ze śmiechu
zaraz pęknę ze śmiechu
w tamtym roku jak trafiłem w mini 4/5 od razu wrzuciłem skan , ale coż innym lepiej widać pisać o ich marzeniach niby wygranych
Nino ma racje od razu bana na konto ale to nic nieda olac ich cieplym moczem chociaz my dajemy dobry przyklad
więc dajmy sobie spokój z takimi przechwałkami osób typu serw i inni
Jak włączyć wtyczki i je zaktualizować dwie muszę ?
Wtyczka w dodatkach Internetowa bo wszystkich filmów nie mogę uruchomić np z chomika.
bo ja wczoraj zaledwie 4/10 w multi i 2 zeta ze zdrapki , normalnie zaszaleję
juras ..ja dziś miałem 1/1 i 1/2 ...testowałem nie real ..ty nie zauwazyłeś ..jestem drugi wwww ..u korna ,,ja tu nie interesuje same same zarty
i w sumie po wczorajszym jestem 10 zeta na minusie , nie licząc wcześniejszych minuów
krzysztoF CCP ..no własnie nie mozesz ogladaś filmy inne ww ..no wez to wstyczka ADOBE payer i szukaj sam w googlach new wersja
zgrywus jego chyba już nie ma , napisał tutaj "bajeczke" i "paszoł"
KrzysztoF CCCP ..najpierw pobierz to uwazaj..3 pliki Adobe Flash Player 16.0.0.305 ActiveX,PPAPI,NPAPI ,,i patrz niebieski
--
http://ashslowgameblog.blog.fc2.com/blog-entry-1361.html
--
--
http://ashslowgameblog.blog.fc2.com/blog-entry-1361.html
--
ja na razie zmykam , owocnego typowania wszystkim i powodzenia z wygranymi tymi realnymi !!!
znaczy chomikuj i XXX.
Znaczy ładne dziewczyny są jak trudnego nic trudnego a i oko nacieszy.
Ale nie oglądam bo zacięło się.
I to brzydkie jest.
A wy tacy święci też oglądaliście pewnie takie coś ?
Serw > kolektóry wypłacają do kwoty 2'280 zł w jednym zakladzie podwarunkiem że takie pieniadze maja do wypłaty
emeryt
krzysztof c ..
objaśnij co tobie się zacięło oglądając taki film ????
objaśnij co tobie się zacięło oglądając taki film ????
emeryt EP wysłałeś na dzisiaj ?
tak
bo z gier losowych gram tylko w EP
resztę tylko typuję dla zabawy
bo z gier losowych gram tylko w EP
resztę tylko typuję dla zabawy
krzysztoF CCCP ..ty przestaj ogladasz przy kompy xxx
--
http://img.fastshell.pl/images/yyyzcz.gif
--
--
http://img.fastshell.pl/images/yyyzcz.gif
--
emeryt grasz 5/35 przez wszystkie 1,2,3,4 ?
super emeryt tylko wysyłając w takiej formie jak podałeś to jest jednak wtopa
EP dobra gra tylko szkoda że jest zaledwie 2 razy w tygodniu
serw pomijam fakt skanów o co inni tutaj proszą Ciebie bo mi wystarczy odpowiedzenie na pytanie jak to możliwe, że wygrałeś 3 x 8/8 z plusem jeśli w zeszłym nigdzie taka wygrana nie padła?
nie muszę obserwować tylko sprawdziłem to co powiedziałeś więc się do tego ustosunkuj
Nie warto oglądać takie coś to nie właściwe co sobie myślicie jestem poważnym człowiekiem.
sprawdź sobie dokładnie
ale w sumie to nawet skanami nie muszę się chwalić wygrywam znaczne kwoty i myślę że biadolą tu tylko pechowcy ja tam jestem zadowolony z ts
ale w sumie to nawet skanami nie muszę się chwalić wygrywam znaczne kwoty i myślę że biadolą tu tylko pechowcy ja tam jestem zadowolony z ts
trzeba mieć pokorę , poczucie humoru i zawsze coś wpada! no i nie chciec na siłę wygrać!!!
24, 60, 35, 16, 3, 69, 70, 48 79, 55
49, 50, 51
68,69
18,19
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
49, 50, 51
68,69
18,19
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
Ale bajeranci się tutaj pojawili, tyle wygrywają, a ja nic, a nic a tak z innej beczki- zastanawialiście się nad tym, że te wysokie wygrane w MM zazwyczaj padają w 1-szym losowaniu,a losowania nie odbywają się ''na żywo'', ostatnio była mowa na MP,że tak mało jest wysokich wygranych, aż tu ktoś nagle sobie trafił tyle 9/9 i to w dodatku z plusem! Chciałbym też mieć kogoś w TS-ie, gdybym był w kolekturze przed 14-tą,by mnie telefonicznie poinformował,które liczby wypadły i co jest plusem,ale nie mógłbym rozbić kumulacji!Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ten cały MM, to jest tylko po to,, żeby bajerowac ludzi i rozbudzać w nich marzenia o wysokich wygranych!