Wpisy 2 268 150 – 2 268 249
8 lutego 2015 10:37 → 8 lutego 2015 12:52, 100 wpisów
te 60 i 70 cos ostatnio w kulki se leca dobra czas na kawe z mleczkiem imbirem kardamonem i gozdzikami
jackwar cos kasiurka mogło by sypnac a nie 2 złote co to za wygrane
jarek21
jackwar
mam posłać śniegu ?U nas nadmiar tego dziadostwa.
mam posłać śniegu ?U nas nadmiar tego dziadostwa.
Dzisiaj droga do żb,to była droga przez mękę.W metrowych zaspach.
Witam wszystkich
>>>>>>Wedrowca netowy
Moze faktycznie ktos wyslal kilka zakladow systemem pelnym na 12 skreslen.Kwota 3 milionow,przy zalozeniu,ze glowna pula[30]zostanie podzielona na 10 graczy[gdyby np.tylu trafilo],tez robi wrazenie i majac na koncie bankowym kilkanascie tysiecy zlotych,mozna zaryzykowac.Bo najgorsze chyba co moze spotkac gracza to fakt gdy nie ma kumulacji,a trafionych 6-tek jest wlasnie 10.Wtedy mamy wygrana..... 200 tysiecy[minus podatek]. Mozna sie zalamac A byl przeciez ostatnio przypadek,gdy w Mini Lotto 11 graczy trafilo glowna wygrana i kazdy wzial bodajze 18 tysiecy.Taka wygrana za 1 stopien trafienia to przeciez jest smiech
>>>>>>Wedrowca netowy
Moze faktycznie ktos wyslal kilka zakladow systemem pelnym na 12 skreslen.Kwota 3 milionow,przy zalozeniu,ze glowna pula[30]zostanie podzielona na 10 graczy[gdyby np.tylu trafilo],tez robi wrazenie i majac na koncie bankowym kilkanascie tysiecy zlotych,mozna zaryzykowac.Bo najgorsze chyba co moze spotkac gracza to fakt gdy nie ma kumulacji,a trafionych 6-tek jest wlasnie 10.Wtedy mamy wygrana..... 200 tysiecy[minus podatek]. Mozna sie zalamac A byl przeciez ostatnio przypadek,gdy w Mini Lotto 11 graczy trafilo glowna wygrana i kazdy wzial bodajze 18 tysiecy.Taka wygrana za 1 stopien trafienia to przeciez jest smiech
marek
Marek
nic nie trafiłam same oboki
ide poczytac ksiazke
nie puszczam się pisałem że nic ostatniuo nie wchodzi , muszę przeczekać
jackwar
bardzo fajnie
bardzo fajnie
no Mareczku co chciałes
Marek.
Wiać ,nie wieje ale sypie.
Wiać ,nie wieje ale sypie.
nic 2/6 i same oboki
tylko 2 zakłady nie jestem rozrzutna
ide sobie bo i tak nic nie wchodzi a jak cos wejdzie to akurat nie wysłane szkoda gadac
Piękna nie płacz bo mnie serce boli nic na to nie poradzimy taka karma zmienić sie nie da
Piękna
Są biedni i bogaci kasty nie zmienisz choć byś ziemię gryzła
Są biedni i bogaci kasty nie zmienisz choć byś ziemię gryzła
czy już wiadomo w jakiej malowniczej wsi zabitej dechami padła wczorajsza szóstka?
24, 78 15, 16, 3, 69, 70, 48 79, 67
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
gdybyś emerycie trafiał choćby połowę swoich liczb to bym się na nie skusił, ale ostatnio nie masz formy
ide robic obiad
więcj jak 5 powtórek bedzie dla mnie niespodzianką
więcj jak 5 powtórek bedzie dla mnie niespodzianką
zgrywus ..
wiesz gdzie trafiono ? wieś barany stacja łąki .. na pewno znajdziesz
wiesz gdzie trafiono ? wieś barany stacja łąki .. na pewno znajdziesz
Siema u nas około -1 i śnieg sypie z przerwami a u was ?
Ale pada.
Sypie z północy.
Ale zawierucha świata ledwo widać.
Śnieżyca.
Jak ja skuterem jutro do przedszkola dojadę nie ma szans.
marek33 bez obaw a co boicie się o mnie ?
Ale widzicie nie dojadę i co wujek powie o a pani dyrektor mam być jutro na 10:00 korepetycje z języka polskiego.
18 letni sołtys
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,18-letni-soltys-Jak-godzi-szkole-i-nowe-obowiazki,wid,17242201,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,18-letni-soltys-Jak-godzi-szkole-i-nowe-obowiazki,wid,17242201,wiadomosc.html
krzysztofie justyna kowalczyk jakoś nie narzeka na nadmiar śniegu tylko jedzie do przodu
Ale mnie nie wybrali do cholery co oni sobie myślą a taka pani starsza jeszcze mówiła pod nosem do drugiej młodym dać szansę na 60 osób w tym sporo co mnie dobrze znają nawet głosu nie dali wszarze.
Dlatego,że znają
krzysztof widocznie mieli swoj powod. jesli o swoich wyborcach potencjalnych mowisz wszarze.... w zyciu ani jedneog glosu nie dostaniesz
my w warszawie zawsze mamy pod górkę , nie ma śniegu , ulice i chodniki czarne
Krzysiu
skoro startujesz oddajesz głos na siebie a ty sam w siebie nie wierzysz to jak mają wyborcy wierzyć
skoro startujesz oddajesz głos na siebie a ty sam w siebie nie wierzysz to jak mają wyborcy wierzyć
panoramix
ta zawsze inaczej
nie ma jak na śląsku
czarny węgiel
biały śnieg
ta zawsze inaczej
nie ma jak na śląsku
czarny węgiel
biały śnieg
Mi wyślij.
mają szansę ci zasypani i ci zaspani
mogą być też ci z kacowani
Tylko *** nie ma szansy
bo polują na szympansy
mogą być też ci z kacowani
Tylko *** nie ma szansy
bo polują na szympansy
2 zakłady Mini Lotto za mój wkład w życie czatu ok ?
3 12 23 32 42
7 11 21 33 40
7 11 21 33 40
jackwar wyślesz to ale kasa na pól ?
jakie to szczęście cieszyć się z tego co się ma i móc swoje marzenia spełniać dzięki własnej zaradności mając w poważaniu mannę z niema.