Wpisy 226 707 – 226 806
14 lutego 2011 15:22 → 14 lutego 2011 17:49, 100 wpisów
stawiałbym na pierwszy przedział albo remis 

możesz to podeprzeć jakimś argumentem
?
?
helo już jestem....
dziś ts zrobił mi prezent w postaci zdrapki idealna para.... 1x1zł, 2x2zł i 1x5 zł

dziś ts zrobił mi prezent w postaci zdrapki idealna para.... 1x1zł, 2x2zł i 1x5 zł

Robal powodzenia w trafianiu plusa
nie jest to takie trudne tylko że inne liczby nie chcą siadac 
nie jest to takie trudne tylko że inne liczby nie chcą siadac 
dawno nie padło więcej liczb z 41-80 i 10tki powinny też pasc tak ze 4 lub 5
o godz 14 było 14 liczb z przedziału 1-40 więc teoretycznie o godz 22 powinien się ruszyc przedział 41-80
i na dodatek byłam w szczęsliwej kolekturze... tam zawsze coś "większego" w zdrapkach mam

Mala 1438
i drap dalej.

i drap dalej.na sziś limit szczęścia wyczerpany w zdrapkach.... jutro pójdę znowu
mała1438...jak tak dalej pójdzie i tyle wygranych w zdrapkach u Ciebie...to wyślę się na delegacje do Wrześni
gratuluję

gratuluję

pani w kolekturze sama mi kiedyś powiedziała, że u niej są szczęśliwe zdrapki.... jakiś czas temu ktoś tam wygrał 10 tys zł
A ja zawsze mówię"proszę szybkie 50 i skuteczne.
Ale niestety zawsze są nieskuteczne.
Ale niestety zawsze są nieskuteczne.

Jestem daleka od poddania się.
pozwolę sobie wyrazić swoją skromną opinię na temat tego "święta" zwanego walentynkami..
Nie znoszę tego dnia. Nie dlatego, że jestem obecnie sam, bo przez ostatnie 2 lata miałem partnerkę i też nie znosiłem tych walentynek. Chodzi o tą sztuczną miłość wyrażaną prezentami, serduszkami z czekolady, romantycznymi kolacjami i bukietem zmarzniętych róż - obowiązkowo czerwonych.
Wszystko napędza sprzedaż w galeriach handlowych a kobiety jak nigdy słyszą od swojego partnera/partnerki (ostatnio homo stało się modne) romantyczne 'kocham cię'
Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że 15 luty jest normalnym dniem, czekoladki już nie smakują tak samo, przemrożone róże więdną w wazonie a zapach drogich perfum ulotnił się gdzieś w powietrzu..
Nie znoszę tego dnia. Nie dlatego, że jestem obecnie sam, bo przez ostatnie 2 lata miałem partnerkę i też nie znosiłem tych walentynek. Chodzi o tą sztuczną miłość wyrażaną prezentami, serduszkami z czekolady, romantycznymi kolacjami i bukietem zmarzniętych róż - obowiązkowo czerwonych.
Wszystko napędza sprzedaż w galeriach handlowych a kobiety jak nigdy słyszą od swojego partnera/partnerki (ostatnio homo stało się modne) romantyczne 'kocham cię'
Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że 15 luty jest normalnym dniem, czekoladki już nie smakują tak samo, przemrożone róże więdną w wazonie a zapach drogich perfum ulotnił się gdzieś w powietrzu..
andrre>a ja swoją narzeczoną kocham tak samo kazdego dnia więc dziś jest dla mnie zwyczajny dzień.
ANIU KOCHAM CIĘ BARDZO MOCNO
ANIU KOCHAM CIĘ BARDZO MOCNO

andrre szkoda mi Ciebie bo ty poprostu nie kochasz i dlatego ten zdień tak Ciebie denerwuje-to s sympatii odemnie dla Ciebie

kasy mi starczy mam odłożone i co miesiąc przybywa jeszcze,a wygram kiedyś

jestem z powrotem wygrana odebrana ludzie graja aż kolejki się tworzą pełno zdrapek kupują najwięcej serduszek 

andree.Tu się z Tobą zgodzę.Walentynki absolutnie nie są polskim wynalazkiem.To wymysł ludzi(korporacji),które z okazji tego"wynalazku"chcą wypchnąć po promocyjnych cenach przeterminowane produkty...perfumy,czekoladki i to co im nie schodzi na co dzień.Dziwię się,że Polacy to "łykneli"
Wyczuwam ze masz dobry charakter ,a to podstawa związku i jesteś szczery i umiesz kochać,,,,,,,,
Gała mnie sie wydaje że one wszystkie dzis bedą,mirnam61 tez je typuje
Jak Ania nie bedzie Ci tego miała za złe to zapraszam.
Cos mi sie zdaje że zaczynam kochac dzień 14 ltego nie dla prezentów,a tak po prostu dlatego że w tym dniu jest uczuciowo,romantycznie a ja to uwielbiam.
Cos mi sie zdaje że zaczynam kochac dzień 14 ltego nie dla prezentów,a tak po prostu dlatego że w tym dniu jest uczuciowo,romantycznie a ja to uwielbiam.

Cześć ulala.Takie dni powinny być 366 dni w roku,a nie tylko na pokaz

Kantor witaj
ale jak by było tak samo to by sie znudziło musi byc taki jedeń dzień w roku wtedy jest przyjemniej 
ale jak by było tak samo to by sie znudziło musi byc taki jedeń dzień w roku wtedy jest przyjemniej 
ulala.To proponuję "dzień obrażonego na żonę"...i tylko jeden dzień

Gała nie zapomniałam .
Kantor zadaje sobie pytanie czy ty w milości tez jestes niespełniony ze tak nie lubisz tego dnia?
Kantor zadaje sobie pytanie czy ty w milości tez jestes niespełniony ze tak nie lubisz tego dnia?
ulala.Jestem zwolennikiem polskich tradycji
Te obce są mi niezrozumiałe...
Te obce są mi niezrozumiałe...zaraz finito w pracy
jeszcze do kolektury do sklepu po lody dla tesciów z okazji walentino,ania prezent dostała i pies iwo york tez mam dla niego prezent maskotke (pieska)
pewnie ją zaraz rozerwie
jeszcze do kolektury do sklepu po lody dla tesciów z okazji walentino,ania prezent dostała i pies iwo york tez mam dla niego prezent maskotke (pieska)
pewnie ją zaraz rozerwieKantor bo ja patrze na to świeto z perspektywy wymiaru miłości,zadowolenia duchowegi i uczty milosnej dwojga ludzi dlatego sie roznimy w pojmowaniu tego świeta.Na osłode

kantor a wiesz dlaczego?dlatego że to od Was zalezy jak długo to będzie trwać 3maj sie
kantor to tak samo jak ze świetami każe swięto jest tylko raz w roku i tak ma być.Kochamy sie codziennie ,ale w 14 lutego wyjatkowo i to jest dla mnie piekne.
Gała.Pozdrawiam Cię,ale proszę..nie kłóć się ze mną.Jestem zagorzałym LEGIONISTĄ

Piękne