Wpisy 226 678 – 226 777
14 lutego 2011 14:37 → 14 lutego 2011 17:17, 100 wpisów
xelom ja już wczoraj pisałam ,że ta trójka Tomcia 9,14,69 mi się podoba ..faktycznie to cholerne 69 
Robalku ...a co jej obiecałeś ?

Robalku ...a co jej obiecałeś ?

NA 22 proponuję:
06,07,10,18,20,21,24,26,29,35,45,49,51,56,59,61,62,64,69,78
06,07,10,18,20,21,24,26,29,35,45,49,51,56,59,61,62,64,69,78
Robal 36 ... w oklicach 14 to rytuał "w celu osiągnięcia pożądanego skutku"...czyli mała przerwa w pracy na aromatyczną kawę i losowanie...inaczej zwany brakiem czasu wcześniej
natomiast można spojrzeć na moje typowania w profilu lub zamówić na meila

natomiast można spojrzeć na moje typowania w profilu lub zamówić na meila

Dorotka

rav444..
..Wszystkiego naj..naj..w Walentego
..Wszystkiego naj..naj..w Walentego
tak...weszły?

rav444 dzisiaj chyba za bardzo nie pomogłam

mozna kakos znalesc historie tego czatu z wczorajszego wieczora/
? nie pamietam co tam wczoraj skreslałem a kupony juz w koszu
? nie pamietam co tam wczoraj skreslałem a kupony juz w koszu
Bonus Multi Multi: 180 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
rav444...na forum podałeś....2,4,10,11,13
226551. status tomcio1972 2011-02-14 (09:17)
02,14,69
06,09,69
02,14,72
09,69,72
69 lub 72 się nie popisały
02,14,69
06,09,69
02,14,72
09,69,72
69 lub 72 się nie popisały

no tak tak juz znalazłem ,wydawało mi sie ze wszły teraz wszystkie ale pomyłka
pozdrawiam szczesciaraa
pozdrawiam szczesciaraa
Witam
Jak myslicie wiecej liczb wypadnie z przedziału 1-40 czy 40-80?
Jak myslicie bo chciałem postawic na któres 100pln
Jak myslicie wiecej liczb wypadnie z przedziału 1-40 czy 40-80?
Jak myslicie bo chciałem postawic na któres 100pln

hosia>>
Ja nie z tych, co obiecują... Powiem raczej, że to ta Pani COŚ proponowała...A było to tak... -!uwaga! poniżej tylko dla 18+
Kolektura - to taki sklep z monopolem jest...
No i na samiusieńkim wierzchu rumy wodzą na pokuszenie /- to pewnie takie ćwiczenie ma być przed Hamajkami, czy innymi rejonami, gdzie nie ma tego białego paskudztwa.../
Słowo - widziałem, że kapitan Morgan do mnie mrugał... Na to Pani: żebym nie czekał, że okazje trzeba chwytać...
Odpowiedziałem, że ewentualnie, że z wygranej...
- no to - co mam zrobić ? słowo się rzekło...
Hartge>>
popołudniu tak zrobię - dwie, stałe, trójeczki i +
szczęściara>>
a ja
myślałem, że dlatego tak późno, żeby ONI mieli mniej czasu 
Ja nie z tych, co obiecują... Powiem raczej, że to ta Pani COŚ proponowała...A było to tak... -!uwaga! poniżej tylko dla 18+
Kolektura - to taki sklep z monopolem jest...
No i na samiusieńkim wierzchu rumy wodzą na pokuszenie /- to pewnie takie ćwiczenie ma być przed Hamajkami, czy innymi rejonami, gdzie nie ma tego białego paskudztwa.../
Słowo - widziałem, że kapitan Morgan do mnie mrugał... Na to Pani: żebym nie czekał, że okazje trzeba chwytać...
Odpowiedziałem, że ewentualnie, że z wygranej...
- no to - co mam zrobić ? słowo się rzekło...
Hartge>>
popołudniu tak zrobię - dwie, stałe, trójeczki i +

szczęściara>>
a ja
myślałem, że dlatego tak późno, żeby ONI mieli mniej czasu 
stawiałbym na pierwszy przedział albo remis 

możesz to podeprzeć jakimś argumentem
?
?
helo już jestem....
dziś ts zrobił mi prezent w postaci zdrapki idealna para.... 1x1zł, 2x2zł i 1x5 zł

dziś ts zrobił mi prezent w postaci zdrapki idealna para.... 1x1zł, 2x2zł i 1x5 zł

Robal powodzenia w trafianiu plusa
nie jest to takie trudne tylko że inne liczby nie chcą siadac 
nie jest to takie trudne tylko że inne liczby nie chcą siadac 
dawno nie padło więcej liczb z 41-80 i 10tki powinny też pasc tak ze 4 lub 5
o godz 14 było 14 liczb z przedziału 1-40 więc teoretycznie o godz 22 powinien się ruszyc przedział 41-80
i na dodatek byłam w szczęsliwej kolekturze... tam zawsze coś "większego" w zdrapkach mam

Mala 1438
i drap dalej.

i drap dalej.na sziś limit szczęścia wyczerpany w zdrapkach.... jutro pójdę znowu
mała1438...jak tak dalej pójdzie i tyle wygranych w zdrapkach u Ciebie...to wyślę się na delegacje do Wrześni
gratuluję

gratuluję

pani w kolekturze sama mi kiedyś powiedziała, że u niej są szczęśliwe zdrapki.... jakiś czas temu ktoś tam wygrał 10 tys zł
A ja zawsze mówię"proszę szybkie 50 i skuteczne.
Ale niestety zawsze są nieskuteczne.
Ale niestety zawsze są nieskuteczne.

Jestem daleka od poddania się.
pozwolę sobie wyrazić swoją skromną opinię na temat tego "święta" zwanego walentynkami..
Nie znoszę tego dnia. Nie dlatego, że jestem obecnie sam, bo przez ostatnie 2 lata miałem partnerkę i też nie znosiłem tych walentynek. Chodzi o tą sztuczną miłość wyrażaną prezentami, serduszkami z czekolady, romantycznymi kolacjami i bukietem zmarzniętych róż - obowiązkowo czerwonych.
Wszystko napędza sprzedaż w galeriach handlowych a kobiety jak nigdy słyszą od swojego partnera/partnerki (ostatnio homo stało się modne) romantyczne 'kocham cię'
Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że 15 luty jest normalnym dniem, czekoladki już nie smakują tak samo, przemrożone róże więdną w wazonie a zapach drogich perfum ulotnił się gdzieś w powietrzu..
Nie znoszę tego dnia. Nie dlatego, że jestem obecnie sam, bo przez ostatnie 2 lata miałem partnerkę i też nie znosiłem tych walentynek. Chodzi o tą sztuczną miłość wyrażaną prezentami, serduszkami z czekolady, romantycznymi kolacjami i bukietem zmarzniętych róż - obowiązkowo czerwonych.
Wszystko napędza sprzedaż w galeriach handlowych a kobiety jak nigdy słyszą od swojego partnera/partnerki (ostatnio homo stało się modne) romantyczne 'kocham cię'
Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że 15 luty jest normalnym dniem, czekoladki już nie smakują tak samo, przemrożone róże więdną w wazonie a zapach drogich perfum ulotnił się gdzieś w powietrzu..
andrre>a ja swoją narzeczoną kocham tak samo kazdego dnia więc dziś jest dla mnie zwyczajny dzień.
ANIU KOCHAM CIĘ BARDZO MOCNO
ANIU KOCHAM CIĘ BARDZO MOCNO

andrre szkoda mi Ciebie bo ty poprostu nie kochasz i dlatego ten zdień tak Ciebie denerwuje-to s sympatii odemnie dla Ciebie

kasy mi starczy mam odłożone i co miesiąc przybywa jeszcze,a wygram kiedyś

jestem z powrotem wygrana odebrana ludzie graja aż kolejki się tworzą pełno zdrapek kupują najwięcej serduszek 

andree.Tu się z Tobą zgodzę.Walentynki absolutnie nie są polskim wynalazkiem.To wymysł ludzi(korporacji),które z okazji tego"wynalazku"chcą wypchnąć po promocyjnych cenach przeterminowane produkty...perfumy,czekoladki i to co im nie schodzi na co dzień.Dziwię się,że Polacy to "łykneli"