Wpisy 2 262 613 – 2 262 712
2 lutego 2015 20:09 → 2 lutego 2015 21:39, 100 wpisów
Dzisiaj nasi wrócili z Kataru i jeszcze raz wielkie brawa za te brązowe medale a za rok liczę jak pewnie wszyscy Polacy na mistrzostwo Europy i chyba sam na jakiś mecz pojadę i może finał ?
Monet , czy choć raz zagrałeś takim systemem i czy cokolwiek trafiłeś ????
wątpię
wątpię
A wy tu dalej ten sam temat ?
Ten fragment Twój.
"bo może i wpadnie 5 ale w tym rozpisie może byc tylko 2/5 albo i mniej"
Jak już wpadnie te 5 (jak sam piszesz) to masz na 100% 3/5 .Ten rozpis jest tak ułożony. Dlczego tak ciężko to pojąc?
"bo może i wpadnie 5 ale w tym rozpisie może byc tylko 2/5 albo i mniej"
Jak już wpadnie te 5 (jak sam piszesz) to masz na 100% 3/5 .Ten rozpis jest tak ułożony. Dlczego tak ciężko to pojąc?
Jak grali nasi siatkarze czy było EURO 2012 chciałem naszym dopingować ale niestety na niczym nie byłem. Ale pan woźny do nas chodził na mecz dopingować i oglądaliśmy bo u niego nie było tych kanałów ma inną platformę. Oczywiście raz on postawił wódkę raz my.
Robal dziś wyjątkowo mm i tylko to skromnie nie szaleje bo nic nie wchodzi
Hartge
wyjątkowo, to ja też mam jedno mm
oj tam - mówię Ci - wchodzi wchodzi...
wyjątkowo, to ja też mam jedno mm
oj tam - mówię Ci - wchodzi wchodzi...
Jak wczoraj tak patrzyłem na naszych i Szybę to wspomniałem kuzyna który również grał kilka lat w ręczną i z sukcesami z młodzika i innych brązowy również jest medal ale od chyba ponad roku nie gra po z plecami coś miał i że to powód nie grania choć nie wiem czy to prawda a jego gra nie była do końca no wiecie choć był rozgrywającym i dużo bramek strzelał ma 19 lat. A w kwietniu tatusiem będzie.
W Olsztynie grał.
Hartge
z tym /dodaję - żebyś nie wziął mnie za naganiacza teesa/ - ja osobiście, to mam zasty fuks, fart, czy jakoś tak ;
z tym /dodaję - żebyś nie wziął mnie za naganiacza teesa/ - ja osobiście, to mam zasty fuks, fart, czy jakoś tak ;
Ja dobrze na bramce bronię i broniłem w gimnazjum w ręczną to nauczyciel mnie chwalił a i piłce nożnej też dobrze.
2 262 613. juras45 2015-02-02 (20:09)
quzwa , właśnie ! jak trafie !!!
.............
A kto Ci tego broni?
Chyba po to grasz, lecz grasz głupio, bo stosując system bez gwarancji wygranej nawet przy uzyskaniu maksymalnego możliwego tu trafienia w MINI LOTTO czyli 5z15.
Sam dziś podałeś swoje 15 liczb - ale zastosowane w błędnym ich ułożeniu na 10 zakładów, czyli tak rozpisane, że mogą nic Ci nie dać, nawet gdy wejdzie 5z15 i stąd poszła moja informacja dla Ciebie i ew. naśladowców, że chcąc mieć gwarancję minimalnej wygranej, czyli "3" przy wejściu 5z15 - należy zastosować inny rozpis, dający przy tym samym trafieniu tę w/w gwarancję dla "3".
Myśl cały czas o tym, że czym innym są typy a czym innym oderwane od tego matematycznie ułożone schematy rozpisu tych liczb.
Odezwij się gdy to kiedyś zrozumiesz.
quzwa , właśnie ! jak trafie !!!
.............
A kto Ci tego broni?
Chyba po to grasz, lecz grasz głupio, bo stosując system bez gwarancji wygranej nawet przy uzyskaniu maksymalnego możliwego tu trafienia w MINI LOTTO czyli 5z15.
Sam dziś podałeś swoje 15 liczb - ale zastosowane w błędnym ich ułożeniu na 10 zakładów, czyli tak rozpisane, że mogą nic Ci nie dać, nawet gdy wejdzie 5z15 i stąd poszła moja informacja dla Ciebie i ew. naśladowców, że chcąc mieć gwarancję minimalnej wygranej, czyli "3" przy wejściu 5z15 - należy zastosować inny rozpis, dający przy tym samym trafieniu tę w/w gwarancję dla "3".
Myśl cały czas o tym, że czym innym są typy a czym innym oderwane od tego matematycznie ułożone schematy rozpisu tych liczb.
Odezwij się gdy to kiedyś zrozumiesz.
Kurde ja już kilka sportów w życiu amatorsku oprawiałem i uprawiam boks, golf, piłkę nożną, tenis ziemny, tenis stołowy i co i dupa w żalnym sporcie dłużej nie zostałem i nic nie osiągnąłem no klapa na całej linii choć chciałem zostać pisze z powagą tenisistą ale pewnie nie zostanę zawodowo ?
A i kierowcą F1 jeszcze.
Krzysztofie poczytaj o radzieckich hokeistach, wtedy zrozumiesz, że jedynym powodem dlaczego Ci się nie udaje jesteś ty
Większość piłkarzy ręcznych jest po 30-sce już.
davidof o co ci chodzi ?
Czyli co mam jezdzić na turniej w tenisa ziemnego muszę będą jakieś u was w waszych miejscowościach a potem większe i na Polsacie Sport by był chyba byście mi dopingowali co mam nadzieję. Ale mam 22 lata w kwietniu 23 skończę wiem 10 lat za późno ale może ? Choć tenis ziemny gram od około 2 lat tylko że jak było ciepło więcej teraz nic. I jeszcze z Janowiczem bym się spotkał ale to by był mecz co ?
Krzy,,, WIEMY wiemy ,ja hansem klosem albo gustlikiem ale w dzieciństwie
ponownie i sie nie doczekalem skana pawel22655 pisales sam ze po zdrapce wstawisz ze wstawiles skan kuponu 8/10 ja tak naprawde mam na to wyjeb..e ale skoro sam pisales no coz a wygrywaj sobie mi to lotto tylko jak chcesz piszesz ze wygrales czasem wygrywasz masz farta ze wstawisz wstawiasz a nici z tego oczyms swiadczy ja osobiscie chociazbys pisal ze ci 1 liczby brakowalo ze trafiles glowna bede bil ci brawo przez smiech nic nie piszac na ten temat
https://www.youtube.com/watch?v=uJ7oZc-9sGk mój kuzyn w żółtych spodenkach ale teraz już nie gra jak pisałem powyżej kontuzja pleców i kurierem jest zresztą nie wiem czy jeszcze ?
A żółte spodenki i czarna koszulka. Tak kilka zrobiłem jeszcze będę robić z ciągów.
Krzysztof nie zrozumiałeś? Pisze o tym, że zamiast siedzieć z dupą przed kompem powinieneś tyle czasu spędzać na korcie
mistrzowie nie powstają z talentu
tylko z czasu zostawionego na treningach
mistrzowie nie powstają z talentu
tylko z czasu zostawionego na treningach
https://www.youtube.com/watch?v=B5XARWAFmfs zawodnik z 4 to mój kuzyn.
A ja w gimnazjum jak broniłem i graliśmy nauczyciel mnie chwalił bo na bramce się rzucałem i broniłem zażarcie ba w polu też rzucałem nawet i to z daleka pamiętam ich reakcje. A i piłce nożnej też i jak ciepło z kolegą idziemy i gramy ja strzelam jemu a on mi na boisku za moim polem bo zrobione jest ładnie.
No niestety.
Ale maj 2015 i będzie walka prawdziwa czy jak kontra matura.
krzysztof ty ta mature naprawde chcesz zdac czy szkoda ci czasu na nia wolisz ten czas przeznaczyc na gry??
Pacjent zakładu psychiatrycznego obserwuje pracę ogrodnika przy niewielkim polu truskawek. W końcu go pyta:
- Co robisz?
- Nawożę pole.
- Ale że co?
- Nawóz rozrzucam.
- Czyli?
- No ***a! Truskawki gównem posypuję!
- Wie pan, my posypujemy cukrem,
no ale wie pan
my jesteśmy po***ni
- Co robisz?
- Nawożę pole.
- Ale że co?
- Nawóz rozrzucam.
- Czyli?
- No ***a! Truskawki gównem posypuję!
- Wie pan, my posypujemy cukrem,
no ale wie pan
my jesteśmy po***ni
Wygram wygram język polski matematyka zobaczycie moje słowa za 3 miesiące apotem wakacje.
gdybys tyle czasu poswiecil maturze matmie co grasz piszesz tutaj czy cokolwiek robisz byle nie matura bys mogl ja zdac a tak maj pokaze powodzenia kropka
język polski już się nie boję bo pani dobrze zadziałała i robiłem arkusze tylko ta matematyka strach ale niedługo korepetycje będę miał.
Od 2-lat śledzę tę stronkę bo jestem fanką MM.Tyle łebskich facetów tu siedzi,którzy powinni coś już dawno wymyślić.Na przykład każdy robi zrzutę po 1-pewniaku
krzysztof ja na moja pisownie nie patrze zbytnio choc staram się nie patrze z lenistwa ale jak bedziesz tak tutaj pisal jak piszesz na maturze z j.polskiego to zostaw ja w cholere ale obym się mylił
Liczby na mini lotto 14,20,22,38,39
4,5,12,35,35
5,7,16,28,35
Trzymajcie kciuki ! Jezeli ktos mi powie ze te typy sa wporzadku dziele sie wygrana!!
4,5,12,35,35
5,7,16,28,35
Trzymajcie kciuki ! Jezeli ktos mi powie ze te typy sa wporzadku dziele sie wygrana!!
Jutro między 11-12 postaram się podać 4-5 trafnych liczb na 8,ale ponieważ nie jestem jeszcze w tej kwestii idealna jakieś 3 będą błędne .To będą typowania na godz. 14.Zobaczymy co z tego wyniknie
Nie mam mozliwosci wejscia na kompa ale dodam go dzis jeszcze
Wbijac do mnie na profil na zdjecie ! Polecam zdrapke super 7 wygrana 77zl
predzej krzysztof zda mature bez urazy krzysztof osobiscie zycze tobie jej zdania niz ktokolwiek zobaczy ten skan ponoc 2 razy wrzucany pawel nie trzeba juz mi tego skana zreszta takiej potrzeby nie mialem go zobaczyc ja na twoj profil chociazbys zamiescil skan 10/10 nie zamierzam wchodzic
Często czytam różnych oszołomów,ale ja nie z takich.Szukam osób ,które dodadzą do moich liczb brakujących 4
Gryks Ciebie mam w dupie
Nie dam Ci skanu takiemu debilowi jak Ty!
Typuje ktos na mini lotto?
widze ze jedynie co potrafisz to ujadac nie znajac kogos debila sobie znajdz stojac przed lustrem a w dupie masz to samo co w glowie
Dobry wieczór wszystkim!
Cześć Zioralek Aniołku, fuksujesz nowych ??
Cześć Zioralek Aniołku, fuksujesz nowych ??
Poleci Banik ssmato
Pasko zapirpaprzył że Leninowi język pokazuje
Pasko oddaj emonki !!!!!
Pasko oddaj emonki !!!!!
Dzis w mini lotto w***e 5 zl
Dzisiaj przerobiłem 7 zadań a teraz idę na Lisa na żywo będą mówić o kościele też oglądacie ?